Garage!!

Garage_1 Garage_2 Garage_3 Garage_4 Garage_5 Garage_6

 

Gooooooood morgon på Er!

Som jag tidigare utlovat kommer här lite bilder på vårt garagebygge. Panelen är på plats på alla väggar utom den som vetter mot skogen. Fönster, dörrar och garageport är där de ska. Skönt att kunna ha förråd här ute med, så man slipper ner i källaren och hämta dynor till utemöblerna sen. Ja, det vill säga de dynorna som jag fortfarande inte hittat 😉 Men jag vet hur de ska se ut nu, så jag kan lika gärna börja spara tills nästa sommar;-)

Nu är semestern slut för i år och man ska åter in i rutinerna. Känns helt ok, men det var en liten Fialottaskrutt som var galet trött imorse. Skönt då att ha den här veckan att komma in i rutiner och tider igen innan skolan börjar igen på måndag.

Det har verkligen varit en fantastisk sommar, så mycket som vi har badat och solat och grillat! Jag tror vi får en minst lika fin höst, med klar hög luft och en himmel lika blå som dotterns ögon ♥

Vilket är ditt bästa semesterminne från denna sommaren?

♥ Kramelikram Anna ♥

10 thoughts on “Garage!!

 1. Ja..sommaren har verkligen varit underbar. Som vi cyklat ner och badat..nästan varje dag! Vad duktiga ni är, vilket garage! Härligt med utrymme för både det ena och andra.
  Ha det gott
  C

 2. AC

  Vilket tjusigt garage.
  Nu börjar min andra vecka efter semester allt rullar på som vanligt. Men men sommaren har vari så fantastisk med massor av ljusa fina minnen.
  Hoppas du är pigg som tusan idag på din första arbetsdag.
  Kram
  AC

 3. Va ni jobbat på bra 🙂

  Ja den här sommaren har varit den bästa på länge. Sol nästan hela tiden! Lite för varmt ibland, men ändå så är det så skönt att bara kunna vara ute en hel dag..

  Så härlig mini semester ni verkar haft! Trollskogen är ju så magisk 😉 Alla vridna träd, sten högar och sen förbi havet en sväng med..
  Antar att du fick med dej hem en del fina stenar också? 🙂

  Många kramar

 4. Här är det planeringsdag idag på skolorna så imorgon börjar barnen. Tänk Elliot börjar tvåan och Nellie börjar förskoleklass. Det är ju inte klokt så fort det går.

  Ha det bäst!
  Kram Linda

 5. Jag har fortfarande lite sommar kvar hihi. Har tyvärr inte gjort så mycket detta år, men kryssningen blir nog det fina minnet. Jag hoppas vi får bra väder så man kan sitta ute på däck och njuta av sthlms skärgård.
  Garage är ett nödvändigt ont förstår jag. Skönt när det är klart 🙂
  Kraam

 6. Hejsan!
  Vad snyggt det blir erat garage och så praktiskt med både förråd och carport.
  Visst har vi haft en underbar sommar kan knappt minnas när den var så här fin sist. Mina bästa sommarminnen måste nog bli en av alla underbara dagar ute vid stugan. Där laddar jag verkligen batterierna till topp.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

Comments are closed.