Först ut?

Blommor_1 Blommor_2 Blommor_3 Blommor_4
Blomlåda och blommor Blomsterlandet.

Hej hej!

När jag fyllde år fick jag presentkort i olika blomsteraffärer, bl.a Blomsterlandet. För dem blev det en blomlåda och lite, hrmm ska vi säga, sensommarblommor?…
Fast ärligt talat så blev det ju en något “höstig” plantering. En expedit sa: “det är fint med lite pumpor till” varpå jag lät henne lägga ner två stycken i min vagn. Men tänkte jag, jag gillar ju inte pumpor något vidare. Så jag gick ett par varv, för det kändes pinsamt att lägga tillbaka dem. Men så hittade jag en annan korg med pumpor och där lade jag tillbaka dem, så obemärkt jag bara kunde;-)
Näää, jag gillar stenar bättre!! Och dem har jag en del av 😉
Har ni börjat fundera på lite nya blommor i utekrukorna?

Tack för all omtanke. Första dagen i skolan gick bra, inga incidenter. Skönt! Pedagogerna är också suveräna och det är otroligt viktigt.
Sen var det så härligt när jag kom och överraskade henne med nya bilen. Hon e lika barnsligt förtjust som vi;-)

Dags att ta itu med denna tisdagen då!

♥ Kramelikram Anna ♥

15 thoughts on “Först ut?

 1. Nån “höstplantering” har jag inte kommit till men kyligt på morgonen idag så jag ska nog plantera ut växter som jag har i krukor. Håller med, hellre stenar än pumpor!
  Så fint det blev i din låda, kram Suss

 2. Hej! Denna blomlåda har jag också införskaffat mig i sommar, på rean hos Granngården. Men just nu har jag den inne som lite förvaringslåda. Kul när man kan använda det till många olika saker! Väldigt fin plantering du gjort, måste också ta tag i det där känner jag. Eftersom blommorna är inhandlade och bara väntar på att få planteras =)
  Kram

 3. Ett tag kändes det som om hösten var här, pang boom bara! Men både igår och idag har vi haft ett strålande väder och hopp om att augusti blir en sommarmånad som sig bör. 🙂 Blommorna var jättefina och jag hade, liksom du, struntat i pumporna! 😉 Ha en fin tisdag och hoppas lilltjejen fick en toppendag i skolan och att det fortsätter så… Kram kram

 4. Så fint du gjort o kanon med presentkort!
  Här är alla sommarblommorna tråkiga nu så jag är jättesugen på lite nytt!
  Så mysigt du har i glasverandan!

  Ha en bra dag!

  Kramar Liza

 5. Ljuvligt vacker Höstplantering 🙂
  Skönt att första skoldagen gick bra & skojsigt att överaska med bil/Ha en härlig dag Kram Annmi i sensommarsolen!

 6. Hej hej !

  Så fina bilder ! Så fint med blommorna !:)
  Härligt att ändra till hösttemat nu.
  Tack rara du för alltid så goa hälsningar!

  Må så gott och ha en fin höst dag !

  Kram från mig

 7. Jo då, två höstplanteringar fixade jag också i helgen. Kändes lite tidigt, men sommarblommorna hade gjort sitt och det fanns inte så mycket annat att få tag på. Dessutom kommer jag ju kunna njuta av höstplanteringen länge nu 🙂
  Ses, kram!

 8. Hej grodan..;)
  Men ååå så fint!
  Haha…johodu…här snurrar allt hösttankarna för fullt..fast jag har inte handlat än. Jag har nämligen ett stooort problem i år..haha..
  Jag som är så vit och pastellig funderar allvarligt på om inte höstblommorna i år ska gå i orange och gult…å rött..
  Du hör va? det låter ju inte klokt!! Jag fattar ingenting..Plötsligt bara känner jag att jag vill ha färg…massor av glödande värmande färg…hur knasigt som helst….därför har jag inte köpt några än.. Jag brukar i o för sig inte göra det förns det är dags att plocka bort sommarblommorna för vinterförvaring.
  Skönt att det var bättre för lillsnuttan nu. Det kommer gå lysande ska du se.
  Ha en fin dag!
  Kram Katarina

 9. Hejsan vännen!
  Härliga fina bilder, jag hade en del att läsa ikapp nu, tog verkligen lite semester från bloggandet men nu får man väl försöka sköta sig lite igen hihi.
  Själv var jag precis på torgdag och köpte mig lite bollkryss som jag satt utanför butiken. de är fina och håller länge och finns ju i alla möjliga färger.
  Ha det så fint och nä tror inte alls du velat gå på Formex 🙂 jag fick värsta migränanfallet efteråt men det är det nästan värt hihi.
  Kram Jennie

 10. Bettan

  Jättefint Anna! 🙂 Jag hör nog också till den där skaran som älskar stenar istället! Mycket också!! :))
  Pumpor är nog det ändå lite för tidigt för än kan jag tycka! Det är ju för tusan sommar än!! :))

  Kram på dig!
  Bettan

 11. Det kommer att gå bra för din lilla tös… Håller tummar och tår för det! Vacker plantering och här har också inhandlats ett bollkryss… 🙂

  Kraam
  Petronella

 12. Här börjar sommarblommorna ge med sig en efter en så det är nog dags för lite höstblommor snart. Till helgen kanske man skulle slå till 🙂

  Jättefin plantering du har gjort! Du gjorde ett bra val med stenar istället för pumpor. Pumpor känns som det passar mycket senare på hösten.

  Kram

 13. Nu kommer nästa utmaning:

  Träningsutmaning vecka2:
  PLANKA
  Planka 7 minuter. Du kan du välja att göra plankan i 7 minuter en gång och veckans utmaning är klar. Eller så gör du plankan 1 minuter om dagen! Du kommer känna dig så nöjd efter veckan som gått!

 14. Ja du tanken på att plocka bort sommarblommorna har slagit mig, kanske ska göra ett ryck i helgen??
  Fin plantering tycker jag du har gjor i af och absolut bäst utan pumpor!
  Kram
  A

Comments are closed.