En djurisk höst…

kudde_får_ellos
Bild lånad från Ellos

Gomorron gomorron!

Jag tror det kommer bli en djurisk höst hemma hos oss 😉 Den söta fårkudden visade en kollega mig och jag var såld D I R E K T!! Och sen sålde jag in den hos min man och klicketiklick så klickades de hem igår kväll. Kommer passa perfekt på soffan i köket med fårskinnen och de andra grå kuddarna. Tycker nog att “Beach House” kuddarna från Bruka snart får flytta in i skåpet. Men inte riktigt än, för än dröjer sig ljumma kvällar kvar. Och jag håller kvar i sommarkänslan…
När jag då ändå var i farten så klickade jag hem lampan med. Måste prova och dessutom fick jag en rabattcheck på 50%!!! Jepp, ni hörde rätt 50%, det var ju liksom som ett tecken att nu var det dax att shoppa;-)

Igår var det alltså pysselpremiär här i byn. I ärlighetens namn pysslade jag inte så mycket igår, jag pratade mest och fikade så klart;-) Men det var inte lätt att komma iväg kan jag meddela. En fialottaskrutt som bara ville att mamma skulle stanna hemma och tårar som rann ner för den mjuka lilla kinden… ♥ Aj, aj i mammahjärtat…

Alltså, jag tyckte gott att det kunde ha varit torsdag igår, hmm men det var visst idag…
Så vi gör väl det bästa av den då va? 🙂

♥ Kramelikram Anna ♥

 

4 thoughts on “En djurisk höst…

 1. Hejsan!
  Den kudden är sååå fin och klart man måste handla när det är 50%…hihi. Jag fick också det erbjudandet och lär nog kolla om jag inte ska ta och klicka hem något fint nu till hösten. Lampan kommer passa fint hemma hos er och jag tror den gör sig bra även med en mindre skärm.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 2. Bettan

  Ja men visst är dem helt underbara dessa kuddar! 🙂 Har också dem kuddarna just nu i vår Tv-soffa här hemma 🙂 Och snart kommer nog sängkläderna (även dem Ellos) att ta plats också så fort vi får nån ordning i sovrummet som sagt… 😉

  Vad roligt att få förgylla någons dag!!! (din) härligt! :)) . Då passar jag på att tacka för fina tips också! Känns genast mycket bättre!! Tack 🙂

  Ha en fin kväll vännen
  Kram Bettan

Comments are closed.