En blomma…

Blommor_1 Blommor_2 Blommor_3 Blommor_4

 

…eller TVÅ till er var och en som läser om mina spretiga tankegångar och kommenterar varje dag!! Jag läser det ni skriver både en och två gånger ska ni veta ♥

Undrar ni liksom jag vart timmarna tar vägen så fort man klivit över tröskeln efter jobbdagen? När en timme känns som 5 minuter och man undrar: Vad hände nu då?
Men en sak är säker, jag har blivit liiiiite mer effektiv sen jag fick lite steg i fötterna 🙂

Hur gör ni för att ta vara på T I D E N på bästa sätt?

Onsdag och pysselpremiär!!! Men vad i hela friden ska jag pyssla med?!??? De flesta saker jag har på G är lite för otympliga att släpa med sig… Kanske göra en skiss över trädgårdsdrömmen, altanprojektet eller vardagsrumsrenoveringen? Idéerna är många, så det gäller att ta E N S A K i taget 😉

Idag hoppas jag S O L E N skiner på er var och en!

♥ Kramelikram Anna ♥

4 thoughts on “En blomma…

 1. Godmorgon!
  Vilken underbart vacker vas du har där!
  Åh känner igen de där med att tiden går alldeles för fort, tänk om dygnet hade lite fler timmar.
  Jag är imponerad av dig, tycker att du verkar hinna med så många saker.
  Oj så mycket roliga saker du har på gång men som sagt en sak i taget.
  Ha en riktigt fin dag du me!
  Kram på dig

 2. Önskar man kunde “klicka” hem lite extratid nånstans ifrån?… Det borde ju någon webbutik kunna åstadkomma, eller hur?? Eller så kanske man kan gå nån kurs “Hur man får tiden att stanna”…
  Mina timmar på dygnet är i varje fall för få, det kan jag konstatera, det syns väl om inte annat på mina sena inlägg och kommentörsfält, hihi!
  Kommer du på nåt bra tips så får du gärna dela med dig!
  KRAM! Judita

 3. Bettan

  Å finaste blomman är du Anna!!! Tack för fina rader! 🙂 Tänkte jätte mycket på dig/er när vi fick beskedet om operationen faktiskt! :). För visst har jag ett minne att av att just lilltösen gjort detsamma! Har ni något bra tips kanske? Just nu oroar jag mig mest om det onda efteråt!! Tycker det låter så jobbigt! Gjorde det de? Att få sitt barn sövt är bara en så smärtsam tanke! Fy så gruvsamt! :(. Men som sagt det måste göras! Så här kan vi ju inte ha det!

  Kram och tack du fina blomma
  /Bettan

Comments are closed.