Bästa fredagskänslan!

Kok_1 Kok_2 Kok_3 Kok_4 Kok_5 Kok_6

 

Go’ morron det är FREEEEEEEEEDAG!!!!!!! 🙂

Och bästa fredagskänslan kan infinna sig direkt när man kliver innanför dörren… Till ett nystädat hus!!! Dammtorka ena dan och golven nästa och så kan man komma hem till ett ett skinande hem på fredagen 😉 Underbart om du frågar mig!

Eftersom jag numera jobbar 100% behöver jag “boxa in” och “styra upp” veckodagarna en del. Så att man bara kan slappa och mysa när man kommer hem på fredagseftermiddagen… ♥

Och TRALALALLA för mig som VANN den här jättefina tavlan i en utlottning hos
Vita Huset 28

stockholm
 Bild lånad från Fredricas Design.

Den B Ä S T A   F R E D A G E N önskar jag Er!

♥ Kramelikram Anna ♥

Ps: Här kommer receptet på Basilikasåsen:
1 kruka färsk basilika
3-4 klyftor vitlök
1/2 dl vit balsamvinäger
1 1/2 dl olivolja
1 rejäl nypa flingsalt

Mixa samman allt. Jag hade i lite honung med för att lena till den lite 🙂

10 thoughts on “Bästa fredagskänslan!

 1. Verkligen mysigt att komma hem till dig! Städade till sena kvällen igår men ändå inte riktigt färdig… Svårt att få ihop veckorna nu känns som jobbar 120 % 😉 men en lugn fredagskväll kommer det bli, kram Suss

 2. Godmorgon gumman!
  I dag är ju jag leeedig..;) Sitter på trappen med en kaffe. Brr.. det är kyligt!
  Hösten är verkligen här!
  Vilka fina bilder. Du har det så fint överallt och jiiiises vilka fina kuddar du har där.
  Å vad fint det är med skinnen sådär istället för dynor.
  Jag vill verkligen bli som du. Ruta in husstädningen och precis som du säger vore det ju underbart att slippa det på fredagar…trots att jag är ledig då. Då kan man ju i stället ägna hela dagen åt må-bra-saker. Smart att inte ens försöka hinna allt samma kväll. Så ska jag med göra. Jag tar alltid ett rum i taget tills det är helt klart och det slutar alltid med att jag ägnar flera timmar åt att ändra om…phu! Måste suta med det i samband med städningen. det kan man ju hellre göra om man får tid över lixom.
  Nu ska jag snart o dricka kaffe med min gudsons fru och sen ska jag upp på stan för att luncha med Kajsa.. hon slutar 11.30 på fredagar. Vilket jobbigt schema va?? Så har jag en rabattkupong på Miomöbler. Man får 300 i rabatt om man handlar för 600… det kan man ju inte missa. Jag ska kika på en stor ljuslykta eller något annat fint..;)
  Lite nya blommor också kanske. Fast det ska man ju egentligen köpa EFTER man har städat…..;)
  jaja….
  Visst är det sista lördagen i sept du kommer? Jag tänkte fråga Helena också om hon vill med till Smultrongården. Å du skulle fråga Sofie va? Hihi..vi kanske får ihop en hel liten bloggträff..;) Jag tänkte att vi kunde äta mat eller fika efteråt hemma hos mig. Jag bor ju så nära Smultrongården. Sen sover du kvar o så babblar vi o fnissar på kvällen tills vi inte orkar mer..;)

  ha en fin dag nu vännen!
  Kraaaaaaaaaaam Katarina

 3. Så skönt. Finns inte mycket som slår ett rent hem.
  Och så gott recept i förra inlägget. Det får vi testa här hemma.
  Ha nu en riktigt mysig fredag. Kram Malin

 4. Härligt med ett städat hem…synd bara att det inte varar så länge ;).
  Vad gott det lät med basilika såsen, måste jag testa.
  Stort grattis till vinsten av tavlan, den är så läcker.
  Ha nu en mysig fredag, kram Ing-Britt

 5. Så skönt med fredag ja!! Och ännu skönare om huset är städat som hos dig!! Vi jobbar också heltid så det gäller att ha lite rutiner och planering.
  Så fina bilder du visar!!

  Kramar till dig!

 6. Härligt ! Så fimt du här det där hemma.
  Härligt att komma hem och ha tid till annat än städa just på fredagen.
  Jag längtar också att få mer ordning…just nu är det total byggkaos 😉 igen. men det tar sig bit för bit och sen får vi njuta!

  Ha nu en Riktigt Härlig helg ! Kram från Mig

 7. Hej! Alltså du har det ju bara såååå himla fint. Du är himla duktig på att få till det.

  Mm receptet verkar mums, det ska jag skriva av. TACK!!!

  Kram kram Madde

Comments are closed.