Uppdatering!

Porslin_1 Porslin_2

Hallå där!!

Eftersom jag fick så mycket nytt resulterade det i lite ommöblering i skåpen, så ja nu hittar min käre make inte så väl igen;-) Lite har rensats bort för så lyder min melodi. Kan inte bara fylla på, något måste bort när nytt kommer in;-)

Drink

Igår testade jag att göra en drink, det är inte mitt paradnummer annars, men ville göra något gott till min hårt slitande man. Det blev en melondrink, inspirerad av Remsan!
Mixade vattenmelon, slog på en liten skvätt vaniljvodka en gnutta socker och sen bubbelvatten, annars skulle det nog egentligen ha varit 7up eller Sprite, men det hade vi inte hemma. Läskande gott!

Garage_1

Fönster har kommit på plats i garaget och en av tre dörrar.

Garage_2
Här kommer det en garageport sen.

Garage_3

Och idag påbörjade han även att sätta panel på andra sidan som vetter mot skogen till.
Jaaa, han kan han min handy man ♥

Oj, timmen är sen! Imorgon, eller ja idag blir det en tripp in till stan då tösen ska klippa sig. Sen blir det en tur med systern och hennes flickor!

 Vad hittar ni på?

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Uppdatering!

 1. Vilken härlig samling porslin! Somrig, och man blir liksom glad av den 🙂
  Jisses så fort fram det går med garadet. Så duktiga ni är!
  Jag är uppe tidigt för att få en bra plats vid sjön vi ska bada i. ricko o jag 🙂
  Dax att fixa matsäck!
  Ha en fin dag!
  Kram

 2. Jag har dille på frukt och den där drinken lät god, fast jag får ta bort spriten hihi.
  Ska testas 🙂
  Stor kram

 3. Så fint du har gjort i skåpet! Fint porslin… Hehe min man hittar fortfarande ingenting i skåpen, eller jo han gör väl det mest märkligt är den när han plockar upp diskmaskinen och lite “udda” saker får nya platser…

  Ha en toppen dag
  Kramar Sandra

 4. Blir inte lite avundsjuk på din porslinssamling! Jag tänkte också samla på Mateus, men tar ju sin lilla tid. Fast jag fyller ju också jämt i år…
  Kul att du gillade drinken. Coola glas till coola tjejer inte sant 😉 Du får haka på våra #flamingofredagar på Instagram!

 5. Jättefina lyktor och härligt att garaget fortskrider! En “handy man” är inte dumt!

  Kraam och tack själv!

  Petronella

 6. Vad mycket fint porslin du har i härliga pastellfärger. sommar har jag också rensat i skåpen, det är så skönt att få i ordning :-)) Stort GRATTIS i efterskott till dina 40 år ! Ha nu en fin sommardag!!! Kraaaaam Paula

 7. Hej Anna! Nu har jag läst in mig lite. Vad mycket ni hittar på! Både bygge och bad! Kul att följa garaget. Det är det vi också har kvar att göra. Skulle börjat i år men så blev det lekstuga och trädgårdsbod istället och som vanligt….sparang ju de projektet iväg i både omfattning och pris!!! Hoppas att du får njuta i sommarvärmen! Kram Anna

Comments are closed.