Mateus och så mycket mer…

Blommor_1 Blommor_2 Blommor_3 Blommor_4 Blommor_5

Heeeeeej!

Blommor, blommor, blommor, så mycket vackra blommor!!
Och så mycket fina presenter!! Ni får se lite i taget tänkte jag… Min Mateus samling har utökats med ostronskålarna i rosa… Kan ju längta lite efter att duka vackert inne på glasverandan nu 🙂

Igår tillbringade vi hela dagen nere vid stranden, cyklade hemåt vid 18-tiden och hälsade då på Linda, Hem & Trevligheter, som semestrar här i trakterna lite nu 🙂
Kika in på hennes blogg och se vad hon gillar mina hemtrakter ♥

Idag kör jag alla maskiner för fullt. Tvättmaskinen jobbar alla skift, strykjärnet likaså, dammsugaren kommer inte heller undan och inte skurhinken heller minsann 😉
Det behövs och ibland är det sköööönt att bara ha en liten mellandag!

♥ Kramelikram Anna ♥

Mateus_1 Mateus_2 Mateus_3 Mateus_4 Green Gate

9 thoughts on “Mateus och så mycket mer…

 1. Hej vännen!

  Så mycket fint du fått!
  Perfekta presenten av maken med, han vet vad frun gillar:)
  Har allt varit inne och läst lite här även fast jag haft lite bloggpaus, kan ju inte hålla sig ifrån helt ju;)
  Så fina bilder från din fest, verkar blivit en väldigt lyckad sådan:)

  Nu ska jag göra mig klar för en grillkväll med fina vänner:)

  Kram på dig sötis!

 2. Såå mycket fina grejer du fått !!!!
  Funderar faktiskt stark på att önska mig Matteus porslin i Mars när det är “min tur” ;))))
  Ja den här helgen har jag verkligen dragit ut på saker och ting …..
  För i morgon då börjar allvaret igen.
  Men fyra veckor sedan är jag ledig 1 vecka till. E n s à m ……
  Och sedan är det nytt jobb som hägrar :)))
  Hoppas att du får en mysig kväll efter allt städande ;))

  Kram Thess

 3. Hej!
  Åh, jag bara älskar de där ostronskålarna. Jag använder dom JÄMT!! Men skulle vilja utöka min samling lite jag med 🙂

  Vad roligt att träffa en bloggvän med!
  Kram Emilia

 4. Så vackert med blommorna! Vilken härlig
  Present av din man 🙂
  Dom där mellandagarna är inte fel att få städat och undanstökat!

  Kram Sandra

 5. Stort grattis i efterskott vännen. Vilken fest du bjöd in till, jisses så mycket god mat. Matteusporslinet är såå vackert att duka med o ostronskålarna är helt ljuvliga. Har själv gått en rond med dammsugaren o tvätthögen idag, trist men skönt när det är gjort. Kramisar Tina

 6. Guuuud så fint porslin, älskar Matteus men det har inte passat min plånbok hittills.. Fyller jämt nästa år, då kanske man får passa på att önska sig lite.. =) Vilket mysigt kalas du verkar haft och semester med mannen, härligt härligt!!

  Önskar dig en fortsatt fin sommar med familjen.
  Kram från Malin

 7. Men jösses så avis jag blir på de underbara ostronskålarna i rosa. Jag önskar mig också dem

  Kram Teres

 8. Hej sötis!
  Sitter här med tårarna brännande under ögonlocken!
  Tänk att han ordnade allt det där för dig! Vilken romantiker han är din man!
  Det ser ut som ni haft underbara dagar!
  Å ni är så fina båda två.
  De där Matteus skålarna är såååå fina! Jag har en sån lite större som är perfekt för en liten sallad. Äääälskar Matteus men det är ju inte precis gratis och min käre make har en förmåga att slå sönder en del då han diskar….haha…jag brukar därför alltid vara snabb å diska den själv. Kanske är det ändå dags att börja samla på sig lite mer i den där fina serien.
  Jag vet bara inte vilka färger jag vill ha…
  I går skulle vi måla och snickra men det blev en livsnjutar dag i stället..;)
  Så idag står måla panel på schemat för mig. Så håller jag som bäst på och förbereder för festen på lördag. Skulle behöva sy sisådär en 30 meter vimplar också. Velar mellan att sy riktiga eller bara klippa och limma på ett rep.
  Så har jag velat mellan färger… jag är ju jämt så “pastellig” så jag tänkte först att jag skulle chocka genom att ta rött, orange o gult…. men så kom jag på att temat är ju bröstcanser fonden ( jag har undanbett mig alla presenter till förmån för den) och då passar ju rosa lite bättre…så det får nog bli en härlig blandning av olika pastellfärger….;) I går kom jag i alla fall igång och bakade pajer till kaffet så nu ska jag strax göra 4st till så är i alla fall de färdiga sedan..
  Jag är uppe med tuppen…;) Kajsa börjar sitt sommarjobb kl 7 och jag tycker så synd om henne om hon ska cykla så jag kör henne. Det tar inte alls lång stund så då kommer jag ju också upp tidigt. I morgon ska jag jobba halv dag men sen är jag nog ledig resten av veckan..
  På onsdag ska vi tydligen ha kanonväder här. På lördag däremot då själva festen ska vara ska det vara mulet och inte alls så varmt…:( Nu håller vi tummarna för att det åtminstone inte blir regn.
  Ha en fin dag nu!
  kraaaaaaaaaaaam katarina

Comments are closed.