Inreda trädgården??

Tradgard_1 Tradgard_2 Tradgard_3 Tradgard_4 Tradgard_5 Tradgard_6 Tradgard_7 Tradgard_8 Tradgard_9 Tradgard_10 Tradgard_11 Tradgard_12 Tradgard_13 Tradgard_14
 
Trädgårdsinredning á la Anna…

God morgon!!

Igår var det jag i sann Kajsa Varg anda i trädgården. Tog spaden och grävde upp en del lavendel och satte i krukor. Ja, håll tummen att de klarar min, icke så varsamma, behandling nu…! Vi har en rabatt med en hel del fin blommor, men det känns som att man måste börja om från början. Det är så galet igenvuxet, men fina blommor att ta vara på. Men nu får resten vara tills de blommat över, då ska jag angöra en ny rabatt och flytta på en del växter.

Pidestalen, känner ni igen den;-) Det var den min man snickrade ihop för lite sen, som får stå vid entrén. Kan bara hålla med den gode Ernst, som ju är på TV ikväll:-), det blir så mycket bättre när blommorna kommer upp lite! Man vill ju se dem 🙂

Nu är en jättestor blomlåda på G. Den är sisådär 2mx0,5m och ska även den stå vid entrén, bakom våra utemöbler. Vi hoppas på att kunna bygga altan nästa sommar, och då får den en ny plats! Kan erkänna att fantasin redan nu skenat iväg med mig vad gäller altanen, den är liksom nästan färdigmöblerad i mitt huvud…;) När min vän var här igår satt vi även och drömde om varsitt utekök… Hur underbart hade inte det varit att slippa stå inne i köket och koka potatis och fixa sallad och så?!?!!! Fantastiskt om du frågar mig;-)

Hade ni med V Ä R S T A blixt-åsk och regnovädret i natt?? Jag fullkomligen sprang upp och drog ut sladdar…

Idag blir det innefix, lite vimplar ska tillverkas, det är visst nån som fyller år nästa vecka;-)

♥ Kramelikram Anna ♥

12 thoughts on “Inreda trädgården??

 1. Oj så fint du har gjort det 🙂 Visst är det kul att inreda trädgården. Jag måste dock köpa fler hållare till ljus att sätta i rabatten.
  Just ja, Ernst ikväll, får man inte missa 🙂
  Stor kram

 2. Heeeeeeej!
  Men åååååååå ååååååååååå så fint du har det i trädgården!!
  Du behöver ju ingen hjälp!!
  det där blir ju hur bra som helst!
  Mysigt med lite ljus också. Det behövs nu när det regnar o ruskar.
  Hos oss gick både modem och routern sönder i helgen. Tur att killarna i familjen är snabba på att fixa nytt..;)
  Haha…ja jag kan tänka mig att du är i full färd med att inreda/utreda på din altan du inte har än…haha…sån är jag med.. Det är ju det som är det roligaste..;) Jag tvättar redan håret i min nya dusch som jag inte har än…
  Sitter på jobbet i dag men det känns segt. Har svårt att få något alls gjort.
  Vill bara åka hem o tända en brasa o mysa med en bok… Det får nog bli det sen. I morgon ska vi ut o äta o gå på allsång med goa vänner. Vi måste bli bättre på att göra sånt. Ha en mysig dag vännen! Kraaaaam Katarina

 3. Vilken härlig trädgård ni ser ut att ha. Nu dröjer det ju inte länge innan jag kanske får se den live. :0)

  Loppisen var inte bra. Det var jättehöga priser. Skåp och skänkar låg på 2000 kr. Jag tycker att loppis ska vara billigt men det kanske inte är så?

  Kram Linda

 4. Ernst är så klok och bra, självklart satt jag bänkad ikväll också!
  Så vackert med vitt och lila tillsammans i den stora blomkrukan. Så fint och hemtrevligt du gjort det!
  Och vilken stor och härlig ljuslykta där nedan, ser så mysigt ut i ert vardagsrum.
  Kram

 5. Va fint du har gjort det i trädgården!

  Jag känner igen det där med igenväxta rabatter. Vi hade samma problem när vi köpte vårt hus. Jag grävde upp allt förutom en vacker klätterros, och började om från början. Kul att få bestämma vad rabatten ska innehålla 🙂

  Kram Sara

 6. Så mysigt du gjort.
  Detta ska jag fundera över, än går det tyvärr inte göra så hos oss dock.
  Småsmå fingrar älskar nämligen att röra ALLT och plocka bort alla blommor 😉
  Men tänk så mycket tid jag har att planera.

  Ska bli spännande att få se blomlådan med, har en bild i huvudet.
  Ha nu en riktigt mysig Fredag, Kram Malin

 7. Hejsan. Så fint du fixat det i trädgården med blommor ljus och allt!
  Här hade vi ingen åska men hörde det var neråt oskarshamn där vi har stuga så det höll sig nog på östsidan hos er:)
  Ernst ja..missat honom varenda gång nu men får väl kolla på play någon gång och då har jag ju mycket att se framemot förstår jag.
  Tack för lyckönskningen, hoppas att det går bra idag och att jag inte glömt något hihi, virrpanna som jag är.
  Ha en fin dag, Kram Jennie

 8. Meen, var du är Ernstig och fixig och skriver så fint och grejar och donar! Jättefint när blommorna kommer upp lite!

  Kraam
  Petronella

 9. Så fint du har gjort! Mysigt med små sittplatser och blommor och ljus.
  Ingen åska hos oss, endast en kort regnskur i natt. Det behövs mer, men bara på natten.
  Mitt bästa trädgårdstips är, gör det så lättskött som möjligt!
  Jag har anlagt rabatter som varit fina. Ett tag! Sen har jag inte hunnit med så ogräset har tagit över. Nu tänker jag satsa på fler fina buskar och färre perennrabatter.
  Så har jag lagt grus på en del ställen men där har gräset tagit över så nu får det vara så. Svårt att hinna med att hålla efter när trädgården är stor.

  Kram Agneta

 10. Pingback: maillot foot pas cher

Comments are closed.