Djupvik…

Hej hej!!!

En liten varning utfärdas härmed… För den stenkänslige, titta bort, alla andra stentokiga se hit!!! Här kommer en bildkavalkad från gårdagskvällen hos mannens far och sambo i Djupvik. Tror ni vi fick med oss lite mer sten hem eller;-) Tror ni att tösafia packade sin väska full och släpade med sig den över ängen..;)

Bjuder på obscent massa vackra stenar idag…. Bilderna talar för sig själva, det var en mycket vacker kväll!
Och idag ska vi umgås med vänner på östra sidan av Ön.

Önskar er alla därmed en finfin F R E D A G!!!

♥ Kramelikram Anna ♥
Djupvik_1 Djupvik_2 Djupvik_3 Djupvik_4 Djupvik_5 Djupvik_6 Djupvik_7 Djupvik_8 Djupvik_9 Djupvik_10 Djupvik_11 Djupvik_12 Djupvik_13 Djupvik_14 Djupvik_15 Djupvik_16 Djupvik_17 Djupvik_18 Djupvik_19 Djupvik_20 Djupvik_21 Djupvik_22 Djupvik_23 Djupvik_24 Djupvik_25 Djupvik_26 Djupvik_27 Djupvik_28 Djupvik_29 Djupvik_30 Djupvik_31 Djupvik_32 Djupvik_33 Djupvik_34

7 thoughts on “Djupvik…

 1. Men jösses Amalia, kan man verkligen bo så där. Sååå underbart!
  Jag förstår henne, skulle utan att tveka släpa på ett helt ton med sten bara jag fick med mig dem hem. Så fina och jag kommer ihåg när man var liten och man strök de lena stenarna mot kinden. Härligt

  Kram Teres

 2. Hej!
  Vilka underbart vackra bilder!
  ljuvligt med stenar och det är så fint där
  Tack för din fina hälsning!!!
  Ha en härlig dag
  kramar Tina!!!!!

 3. Hej vännen!

  Så fina bilder från en otroligt vacker plats! Älskar stenarna:)
  Härligt att bo sådär!
  Hoppas att du haft det gott i solstolen idag:) Jag fick allt lite sol på mig med tillslut:)

  Kram på dig fina!

Comments are closed.