Underbara sommar!!!!!!!!

Tyra badar_1 Tyra badar_2 DSC_0610 Tyra badar_4 Glasveranda_1 Glasverandan_2 Glasverandan_3

 

Heeeeeej!!

Bilderna får tala för sig självt idag… Sommar, sol och bad, vad är bättre än det?? 🙂
Bara att njuta av den underbara sommarvärmen som äntligen hittat hit!

♥ Kramelikram Anna ♥

3 thoughts on “Underbara sommar!!!!!!!!

  1. Tina

    Vilka härliga bilder! Jag visst är sommaren underbar, jag njuter av sol och värme. Men inget bad för mig ännu, har blivit lite av en badkruka. Här där vi bor har vi en damm och å som rinner vid vår tomt, sonen var nog i första gången för en månad sedan, han badar jämt! Men så är det att vara barn, vill ligga i vattnet för jämnan. Var sådan själv när jag var liten. Kom ihåg när jag skulle hoppa för första gången från hopptornet i Ekenäs, så stolt när jag väl vågade! Må gott!

Comments are closed.