Trädgården blommar…

Ros_1 Ros_2 Ros_3 Ros_4 Blomma

 

Hej på Er!

Hade ni det bra igår?
Här kom en rejäl åskskur på fm, men sen sken det upp och blev fint, även om det blåste en del. Vi cyklade ner till festplatsen en liten stund, för att få lite midsommarkänsla.
Tyvärr var det ju inte helt lätt att prata med någon…

Just nu är jag ganska så uttråkad på det här!! Inte kul alls att vara sjuk nu. Huvudet vill så mycket men kroppen är inte alls med på noterna och har tryckt hårt på bromspedalen…
Tråkigt!!

Massor med stryktvätt och så borde jag städa av och så borde jag… Nä, fy en sån tråkmåns jag känner mig som idag!! Pepping emottages tacknämligen;-)
I morgon är det en ny dag med nya möjligheter, eller hur?!??:-)

♥ Kram på Er ♥

7 thoughts on “Trädgården blommar…

 1. Heeeeeeej sötis!
  Men är du sjuk din stackare..:(
  Fast jag kan tänka mig att du mös till det ändå..;)

  Vår midsommar kom av sig lite då vår vän Anna bestämde sig för att fladdra iväg tidigt på morgonen. Hon hade ju en önskan att vi och flera andra par skulle fira midsommar hemma hos henne….så blev det ju inte.
  Vi fick ändå en fin eftermiddag och kväll och det kom en fjäril som envist stannade hos oss hela kvällen. En sorgmantel…den heter så.. Vi sa att det måste vara Anna som inte kunde hålla sig borta från oss…
  Man ska vara så tacksam över det man har…att man är frisk och har det bra.
  Du vet ju precis vad jag menar…
  Stor kram till dig och hoppas du kryar på dig snart!
  Katarina

 2. Vi hade en supertrevlig dag igår och det känns idag att vi var uppe lite för länge. :0) Man klarar helt enkelt inte av att lägga sig kl 24.00 nu för tiden.

  Ha en fortsatt trevlig helg.
  Kram Linda

 3. Fy bubblan, sjuk vill man ju inte vara nu!
  Det här med datorer vill jag bara få gjort, ligger inte på min prio ett om jag säger så. Det ska bara funka direkt!

  Kryakram

 4. Hualigen, hoppas det vänder nu och att du vaknar piggare imorgon. Du har nu haft ditt och frisk som en nötkärna hela sommaren nu.
  Håller alla tummar och tår för att det går bra med operationen för dottern. Men förstår att det känns oroligt i magen.

  Kram Teres

 5. Heej!
  Hur mår du idag? Inge vidare att bli sjuk såhär på självaste midsommar. Men ni ser ut att ha haft det fint ändå 🙂 Så fin dukning du hade gjort!!

  Hoppas du piggar på dig snart!
  Kram på dig

 6. Fy, så trist att du var så sjuk att ni fick avblåsa allt. Ja, det är inte lätt att träffa folk om man inte kan prata. Jag tycker du ska passa på att ta det lugnt. Varken städning eller tvätt springer ifrån en. Det finns inte så mycket man måste egentligen. Släng upp fötterna och njut av livet Anna! Snart är du pigg igen. Kramar.

Comments are closed.