Rolls Royce i köket stavas Peugeot!

Pepparkvarn_1 Pepparkvarn_2 Pepparkvarn_3 Pepparkvarn_4 Basilika

 

God morgon!

För ett par veckor sedan gick sista pepparkvarnen sönder här hemma… Då sa jag att då vill jag minsann ha en Peugeot-pepparkvarn, för det har jag velat ha länge! Det känns som att ha en Rolls Royce eller Porche i köket nu förstår ni.

Det är precis samma sak som att män vill ha top noch när det kommer till verktyg, det är Hilti, Festool, DeWalt, Bosch och Black & Decker… osv..
Jag gillar att laga mat och det är samma sak i köket, allt går så himla mycket lättare och är så vansinnigt mycket roligare med en bra kniv, en exklusiv pepparkvarn, ja ni hajar 😉

Jag måste då hissa nätet när det kommer till att beställa grejer. Lite googlande hit och dit och man kan hitta samma sak på olika ställen men priset kan skilja kapitalt!
Som ni förstår så vill ju svartpepparn ha en vit kompis… 😉 Ja, ja, det får vänta lite. Men en jättebasilika fick följa med hem som sällskap från Blomsterlandet igår iaf. Den jag odlar har inte kommit riiiiiiiktigt så långt än då;-)

Ha en fin tisdag nu! Jag saknar min lillstrumpa♥ så in i den nu… Hon har det så bra så, knappt tid att prata med mamma inte 😉

♥ Kramelikram Anna ♥

 

9 thoughts on “Rolls Royce i köket stavas Peugeot!

 1. SUPERSNYGG kvarn och vad roligt att fara iväg på loppis med syster! Jag älskar loppis men problemet är bara att jag bara handlar och glömmer liksom bort att jag borde sälja lite också…. Klart det är roligare att laga mat med bra grejer!

  Kraam
  Petronella

 2. Åååå dom är så fina dom där pepparkvanarna 🙂 hehe ja ska männen ha ordentliga verktyg så ska väl det även finnas i köket…
  Ha en fortsatt skön dag
  Kram Sandra

 3. Snyggt.
  Och precis som du säger så underlättar det verkligen med bra redskap när man ska laga mat. Härlig basilika i korgen. Rotting i köket gillar jag

  Kram Teres

 4. Visst är det mycket roligare att laga mat när man har bra saker i köket. Bra om de är praktiska, och perfekt när de dessutom är så snygga att man kan ha dem framme och nära till hands. Och så fantastiskt mycket fint du visar här på din blogg, jag får se till att bli följare så att jag inte missar något inlägg. =)
  Ha en fin dag och trevlig midsommar!
  Kram Petra

 5. Klart du ska ha en lyxig pepparkvarn. Tänk vad god maten kommer att bli med nymalen peppar från den. 🙂

  Kram Linda

Comments are closed.