Otroligt hälsosamt!

Sallad_1 Sallad_2 Sallad_3 Sallad_4 Sallad_5

Go´ kvällen på Er!

Har en stund för mig själv i kväll… Gjorde mig då en sallad enligt svägerskans recept, å hej & hå så gott!! Som att komma till salladsheaven ♣

Lätt som en plätt:
Fräs blomkål i olivolja i en stekpanna, salta och peppra. Stek även lite halloumi och peppra lite. Koka upp lite sparris lätt. Jag rostade även lite pinjenötter och solrosfrön eftersom jag inte hade valnötter hemma, som svägerskan hade i sin. Gick utmärkt det med! Skiva lite jordgubbar, lägg upp allt på ett fat och ringla över lite balsamico och toppa med  färsk basilika, som jag ju har glömt på bilden 😉 men skyndade mig in efter att jag just tagit första tuggan. Njuuuuut!

Saker som är hälsosamma enligt mig i kväll:
* Ljummen sommarsallad
* En stund för mig själv
* Bläddra i en tidning
* Strosa runt i trädgården och ta hand om blommorna lite
* Lyssna på fågelkvittret
* Bara vara…

En fin kväll önskar jag er allesammans!

♥ Kraaaaaam Anna ♥

4 thoughts on “Otroligt hälsosamt!

  1. Precis vad jag njöt av till kvällsmat, älskar en fräsch sallad på sommaren o eftersom jag är en veggis passar halloumi perfekt. Kramisar Tina

  2. Hanna

    Tack för tips på god sallad som jag precis har avnjutit. Det blir fler gånger!! Ha en skön sommar! Stora kramar

Comments are closed.