Knalle för en dag!!

Rosor_1
 Mer vackra blommor från skolavslutningen…

Go´ kvälla!

Något trött och slut i kroppen är man allt nu… Finns säkert de som tycker att man är totalt spritt språngande galen som kliver upp kl 04:44 en söndag för att åka 1,5 timmes bilresa och stå i ösregn och frysa och sälja av saker som man samlat ihop hemma… Jaaaa, men då får de väl tycka det då 😉
För även om det kom störtskurar så tröt då aldrig humöret och vi tänkte aldrig tanken att vi skulle ge upp. Vi åkte dit för att bli av med så mycket som möjligt och kanske tjäna nån krona på kuppen! Nu är det inga stora summor det handlar om, men jag gillar tanken att saker som jag tröttnat på kommer till användning hos någon annan. Varför slänga hela och funktionsdugliga saker? Nej, det tycker jag är slöseri faktiskt!
Och jag ska säga Er att vi har haft så galet roligt idag, systern min och jag. Vi har skrattat så mycket, som vi gör när vi hittar på lite tokroliga saker 🙂
Så det var inte sista gången vi var knallar för en dag!
Sista timmen körde vi “Happy Hour” och sålde allt för 5:-/st!! Snacka om att den del fyndade då:-)

Till er som undrat kan jag bara rekommendera detta, gör det som en rolig grej tillsammans med en familjemedlem eller vän, ni kommer inte ångra Er!

Men nu vill de blå snart sluta sig och kroppen vila sig i en skön mjuk Carpe Diem…

♥ Kramelikram Anna ♥

Rosor_2 Rosor_3 DSC_0851
…och så lite till ♥

4 thoughts on “Knalle för en dag!!

 1. Vad mycket fina blomster från lilltjejens skolavslutning och sååå vacker tårta ni hade.
  Så skönt att hon tar det så lugnt med den kommande operationen. Hon är en mogen och stark tjej eran prinsessa.
  Kul med eran loppis, kanske man skulle testa att hyra sig ett bord någonstans.
  Ha det så bra, kram Ing-Britt

 2. Bettan

  Å vad härligt! Att göra sig av med prylar betyder att man känner sig flera kilon lättare, eller hur!!? 😉 Det tyckte jag när jag röjde undan en hel del 🙂 Tänk så mycket man kan spara på sig! Oj oj! 😉

  Vilka vackra härliga blommor du bjussar på! Det gillas :))
  Kommer gå jätte bra med lilltösen ska du se! 😉

  Här hemma har vi haft en riktigt bra dag med goda vänner och deras bröllopsplanering i sommar! Medan barnen busade så planerade vi blommor och sånt som ska ordnas :)) Trevligt värre! Fler såna dagar tack! ha ha! 😉

  Kram Bettan

 3. Hej finaste!
  Kan just tänka mig att ni hade en galet rolig dag!
  Åå Anna du har det då så himla fint överallt. Va underbart med stortädat kök och fina blommor överallt.
  Och lilla prinsessans fina skor o skolavslutning..ååå..
  Jag förstår att du är orolig..det är ju alltid lite läskigt att sövas.
  Maken tog bort halsmandlarna för ett antal år sedan och huuu va jobbigt det var efteråt. fast de säger att det är lindrigare ju yngre man är.. men ställ in dig på ett par veckor med mycket daltande, pussande och fjäskande..
  Vår Kajsa har samma problem. Stooora halsmandlar som hon ofta ofta får ont i. Nu börjar hon tom själv prata om att hon vill ta bort dem. DET ÄR VÄRT DET!!
  Mattias har inte haft halsfluss en enda gång på säkert 5 år och innan hade han det flera gånger varje vinter.
  Men orolig…ja Anna det är väl klart att du får vara…;)
  I morgon är det en vecka sedan min operation och jag har lika jäkla ont än…:(
  Några dagar sa det. Det är ju en sak att jag inte får lyfta eller bära tungt..men jag kan ju för tusan inte göra någonting. tom plocka ur diskmaskinen tar musten ur mig..:( I morgon måste jag dessutom till jobbet en stund..då lär jag ju bli helt slut…sen har jag ju en brudklänning som ska vara färdig om 2 veckor…jag har inte ens ritat mönstret än…jaja… i morgon är ju en ny dag.
  kram Katarina

 4. Men så bra det är. Håller med dig. Här försöker jag lägga ut på olika loppis sidor och annat för att bli av med sådant vi inte använder.
  Men sen när nästa bebis också börja växa ut en massa får det nog åkas iväg och leka knalle även här.

  Så mycket vackra blommor. Och så fina ljuslyktor.

  Ha nu en härlig start på midsommarveckan. Kram Malin

Comments are closed.