Hemma…

Pionbukett_1 Pionbukett_2 Pionbukett_3 Pion
En bukett pioner från min syster stod på trappen när vi kom hem…

 

Hej!

Nu är vi hemma igen efter sjukhusvistelsen. Operationen är över och tid för rehabilitering börjar…
Jag kan inte riktigt i ord beskriva hur O T R O L I G T duktig och M O D I G tjejjan har varit. Innan hon skulle rullas in till operation blev hon rädd och tårarna kom, annars har hon verkligen varit vid gott mod hela tiden.
Bara en fick följa med in när hon skulle sövas, så det blev lilla mamman. Sköterskan var fantastisk och skojig. Pratade om hästar och vips så satt nålen på plats i armvecket och drop kopplades in. Sen fick hon lite “snurrmedicin” som sköterska sa och sen kom läkaren och gav narkosen… Mamman hann precis säga “mamma älskar dig över hela jorden och sen tillbaks igen, och massor av varv till..”♥ Sen sov hon..
Då gjorde det så ont i mammahjärtat så det går liksom inte att sätta ord på… När vi sen fick komma till henne på uppvaket låg hon där på sidan i sin säng… lite blod hade runnit på underlägget och längs kinden… och efter en stund vaknade hon lika lugnt som hon somnade ♥
En narkossköterska sa till oss att oftast är det så att man vaknar som man somnade in efter narkos.

Läkaren sa att det var bra att hon nu blev av med sina mandlar för de var väldigt förstorade och gropiga och dana.

Nu har hon fruktansvärt ont, trots smärtstillande, men hon gnäller inte det minsta. Så nu är vi hemma igen och jag har bäddat med ett mysigt täcke i soffan så hon kan ligga där och titta på TV. En liten klocka har hon så hon kan plinga på oss, för det är svårt att ropa om vi inte är precis i närheten.

Vill tacka ALLA för all O M T A N K E och V Ä R M E både här och via sms och FB och samtal och besök!! Tack ♥ Det värmer så otroligt!

♥ Varma kramar Anna ♥

6 thoughts on “Hemma…

 1. Vad skönt att op är över och att den gick bra. Krama om tjejen så mycket och hoppas att det onda fort försvinner.

  Kram Linda

 2. AC

  Välkommen hem. Så skönt att allt gick bra. Stackars liten förstår att hon har ont. En klocka, vad fiffigt.
  Önskar en härlig helg. Nu är det gjort!!!!
  Kram
  AC

 3. Annica

  Å, så duktig hon är! Tappra lilla tjej!
  Nu håller vi tummar o tår för att hon blir pigg fort igen i sin lilla hals!

  Kramar Annica
  (annicalindebo på insta)

Comments are closed.