Gratis facelifts!

Kok_1 Kok_2 Kok_3 Kok_4 Kok_5 Kok_6 Kok_7 Kok_8 Kok_9

Go’ eftermiddag på Er!

Hu vilka tröttkepsar vi varit här nu två dagar i rad… Tösen och jag har sovit till nio! Idag var hon nog lite över t.o.m! Nu när hon är sjuk sover hon hos mig och mannen sover i hennes rum… Känns liksom tryggast för oss att nån sover hos henne nu. Idag är det ändå lite bättre, men det gäller att bara vara stilla och inga ansträngningar alls denna första veckan. Tur att SVT Play finns för hon har kollat på sina favoritprogram här avigt och rätt, “Fixa Rummet och “Philofix” 🙂
Har era barn några favoritprogram?

Själv är jag ganska seg och det tar sån tiiiiiiiiiiiid att få något gjort! Hoppas att vitaminkicken “Superfrukter och superbär” kickar igång mig snart;-)

Igår satt jag och suktade efter en sååå fin lykta, men det är lite för mycket annat just nu så då får man ta till sina egna “faceliftsmetoder”!! Det är då sakerna byter plats och en del får sig en omgång med sprayburken! Korgen och träljusstakarna fick flytta till köket och det jag sprayat får ni se imorgon:-)

lykta_madamstoltz
Det var denna jag såg, visst är den fin!!! 
Bild lånad från Lilla Majken

Jag tror jag har världens tålmodigaste man… För just nu känner jag mig lite “utanför mig själv”. Tusen tankar som fladdrar i huvudet och filmen vi såg igår rev upp en himla massa med. Var ni fler som såg “Allt för min syster” igår? Den handlar ju om en flicka som har en form av leukemi. Det går aldrig att glömma det man tagit sig igenom och det rörde upp en hel del känslor i mig.
Så för att göra sin fru lite gladare har han nu snickrat ihop en jättestor blomlåda!! 

Önskar er en fin söndagskväll!

♥ Kramar Anna ♥

Glass
Lite glass blev det som jag lovade igår iaf:-)

5 thoughts on “Gratis facelifts!

 1. Så otroligt vackert hem du har & den lyktan är jättefin 🙂
  Mmm…Den filken är såå gripande den filmen & väcker endel även här/ Soliga Kvällskramar Annmi

 2. Du har så fint hos dig, så vackra bilder! Den där lyktan är verkligen fin, men visst är det bra när man med små medel kan piffa till sakerna man redan har hemma =)
  Så skönt att operationen verkar ha gått så bra, och att din lilla tjej är på bättringsvägen.
  Önskar er en fin start på nya veckan!
  Kram Petra

 3. Så fint ni har det, hoppas trötten gett sig av nu. Jag väntar på solen, den behagar inte visa sig hos mig…..

  kramen

Comments are closed.