Föntserputsardag…!

Blommor_1

 

Blommor_2

 

Blommor_3Lite akleja och smörblommor fick följa med hem från gårdagens maskrosjakt…

Go’ förmiddag på Er!

Alltså maskrosor växer väl typ överallt och där man som allra minst vill ha dem! Men igår när jag verkligen ville ha maskrosor för att jag skulle göra maskrossirap á la Remsan, fullkomligen dammsög jag och tjejerna Ekenäs, men hittade bara ett 20-30 tal…  Men skapm den som ger sig och kokade på ett lite kok av dessa… Och vad händer?? Jo, Anna bränner vid den så exklusiva sirapen igår!!! Arrrrrrrrrrrrrrrr, så retfullt! Det fick bli hemmagjord kolasås till glassen istället, gick nog minst lika bra, men jag var allt bra nyfiken på maskrossirapen.

Nähä, dax att ta tag i de sista fönstrena som ska putsas då… Ska verkligen andas ut när det är klart;-)

Vad har ni för planer denna lördag?

♥ Kramelikram Anna ♥

 

 

9 thoughts on “Föntserputsardag…!

 1. AC

  Samma här. Fönsterputs. Så himla tråkigt!!!!
  Men det blir fint när det är klart som tur är.
  Ha det gott
  kram
  AC

 2. Maskrossirap? Hmm. lät lite sådär. Men det är nog mest för att jag får rensa så många från gräsmattan hela tiden 😛 Berätta gärna om det är gott sen när ni har bättre tur med den.

  Ha en mysig kväll!
  Kramar

 3. Hej vännen !!!
  Maskrossirap ???? Det lät vääääldigt spännande :))))
  Jag kan skicka några maskrosor på posten om du vill…. Har så att det räcker och blir över ;)))

  Kram Thess

 4. Jag har maskrosor! Kom och plocka!
  Maskrossirap har jag inte hört talas om. Synd att det inte blev någon så vi fick veta om det var gott.
  Här har vi snickrat, krattat och haft kaffegäster idag. Så härligt väder det är!

  Kram Agneta

 5. Hm, jag börjar undra om det hår troll i mina recept… Ha ha…
  Putsa fönsterna brukar jag sätta min man på. Eller någon firma… Ja, så tråkigt är det. Fast det tycker jag om all städning oavsett hur fint det blir efteråt. Men nyputsade gillar jag!
  Hoppas allt är bra. Såg att ni har en mysig grillkväll vid vattnet. Mysigt! Kramar.

 6. Vilken fin bukett i en underbar vas.
  Maskrossirap lät spännande. Det måste jag googla 😉
  Här blev det en ganska lugna lördag. Prinsessbröllop. Fix och don här hemma och så gräsklippning.
  Hoppas ni får en skön söndag nu. Kram Malin

 7. Maskrossirap har jag aldrig hört talas om, det kanske är gott. Vilka fina sommarbilder på din blogg, syns att ni njuter!

  Kram kram. Therese

 8. Therese

  Hej! Har kikat på er fina glasveranda och blev lite nyfiken på vad det är för fönster? Är det genomgående spröjs på utsidan eller lös spröjs? Lite svårt att se på korten. Vi ska själva bygga en glasveranda och ska beställa fönster nu i dagarna. Vi har nästan bestämt oss för 1+1 fönster med energiglas men har även funderat på 2+1 fönster. Skulle vara roligt att veta vad ni bestämde er för! Med vänlig hälsning Therese

Comments are closed.