Vår bästa tid är NU……

Cykeltur_1 Cykeltur_2 Cykeltur_3 Cykeltur_4 Cykeltur_5 Cykeltur_6 Cykeltur_7 Cykeltur_8 Cykeltur_9 Cykeltur_10

 

… och då är det härligt att ta en cykeltur på kvällen, stanna till vid lekplatsen, plocka lite blommor som man kan placera lite här och där….

Sovrum_1 Sovrum_2 Sovrum_3

 

…imorgon blir det sista lediga fredagen för mig på ett tag… Ska gå upp till 100% i juni. Men det är ju en del ledigt då ändå, så till slut blev det visst bara en jobbfredag i juni, så det ska nog gå;-)
MEN nu är det iaf sista dagen denna veckan och det blir skönt att krypa ner ikväll och veta att jag är L E D I G imorgon!!! Eller ja, här behövs verkligen städas så jag vet vad jag ska göra…

En fin torsdag till er Alla!

♥ Kramelikram Anna ♥

13 thoughts on “Vår bästa tid är NU……

 1. Godmorgon vännen!

  Jättefina bilder!
  Ja det gäller verkligen att stanna upp och njuta av tiden som är nu. Det händer så mycket i naturen, det är så grönt och blommorna blommar så fint:)
  Så bra det blev att du bara behöver jobba en fredag;)

  Det är skönt med lite ledigt nu för man är ju så trött! Jag hoppas och håller tummarna för att jag kan vara ledig klämfredagen som är nästa vecka:)

  Nu ska jag åka till jobbet!

  Ha en fin dag kära vän!

  Kram på dig

 2. åååh vilka somriga och vackra bilder – man blir ju genomlycklig!! Den somriga vägen och bilden med blommor på pakethållaren – love it!!!

  Kram Madde

 3. Vilka härliga sommarbilder du bjuder på.
  Det var en lyxig månad du gick upp på 100% ;).
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 4. Hej vännen !!!

  Behövs städas är jag ytterst tveksam till…….. Din städ Maja he he :)))))
  Själv funderar jag på att faktiskt strunta i att städa (även att det behövs)
  Och faktiskt ta att baka i stället ;)))
  Sådan är jag 😉
  Vi borde ju öppna något eget,jag bakar och du städar efter mig…… Vilket team eller …. Ha ha ha 🙂

  Hur som helst så är det uuuunderbra bilder från i går kväll och jag bara älskar lupiner !!!!!!
  Hoppas att du får en riktigt bra sista dag på arbets veckan!

  Kram Thess

 5. Så underbara bilder.
  Magiskt som det bara kan bli fina “sommar”-kvällar.
  Njut nu av sista jobb “tors-fre-dagen” och hoppas ni får en riktigt trevlig helg, kram Malin

 6. Tina

  Anna det är så härligt att följa din blogg, jag älskar att se alla vackra bilder du tar på ert hus och omgivningarna i Ekenäs. Det får mig att längta tillbaka till mormor och morfar, att gå ut i skogen, gå ner till badet, vara vid hamnen. Har så många fina minnen som jag kan plocka fram. Ekenäs är verkligen en idyll och jag känner nu att jag snart måste ta mig ner igen. Må gott och ta hand om dig/ kram Tina

 7. Härliga bilder och mysigt att ta en liten cykeltur på kvällskvisten! Stark i armarna är hon också, din söta prinsessa! Finns väl inget finare än handplockade blommor!

  Kraam
  Petronella

 8. Just want to say your post is placing. The clarity in your submit is just striking and i can consider for granted you are an specialist on this matter. I simply stumbled on your weblog and Really insightful data thanks a ton. Ia??m certain wea??d all like to study a great deal much more helpful intel much like this in the foreseeable future I truly have confidence in you in fact can undoubtedly persist your existing prolific authoring style. ralph lauren pas cher

Comments are closed.