Väldigt modigt!

Grillbok_1 Grillbok_2 Koksfonster
 
En ny grillbok av Niklas Ekstedt har tagit plats i köksfönstret, för vad är mer somrigt än att grilla! Att det dessutom var ett kanonerbjudande på ICA gjorde ju inte ont;-)

God förmiddag!

Annapanna är hemma igen, men är redan på väg snart igen. För vet ni??… Jag är väldigt stolt över min M O D I G A dotter må ni tro. Igår åkte hon buss alldeles själv i 50 minuter!!! Jag var otroligt nervös innan, för att inte tala om hur nervös mormor var, men det gick ju jättebra! Hon fick en mobil som jag haft tidigare med kontantkort så att vi kunde ringa henne. Jag satt typ på planet samma tid som hon satt på bussen, så jag kunde ju inte ringa stup i kvarten. Men jag ringde innan hon skulle åka för att kolla så allt var OK.
“Hej hjärtat, det är mamma!”
“Heeeeeeeej!”
“Jag ville bara kolla så att du visste hur du skulle svara och så i mobilen..” (Naturligtvis hade mannen visat henne innan, men hon visste ju redan allt det där ändå;-))
“Ja, mamma, annars skulle jag väl inte svarat” säger hon då. Så klockrent!!!

Hon var allt lite nervös när mannen lämnade henne på bussen, men det gick ju
G A L A N T! Mammahjärtat svämmar över och dottern känner sig stolt och självkänslan växer när man får klara saker alldeles på egen hand!
Så nu har jag snart packat ihop mig igen för att åka ner till Karlshamn. Mannen min han spikar svall och lägger papp på andra sidan av taket på garaget. Hårt jobb så nu ska frun ge honom lite knäckemackor innan hon sätter sig i bilen.

Igår kväll var vi på lite sommarfest på jobbet. En väldigt trevlig tillställning på en av stans nyrenoverade restauranger Söderport. Det var Åsa på Topiary som hade inrett där och det var bara sååååå fint! Maten smakade fantastiskt och desserten likaså, så jag rekommenderar verkligen ett besök dit!

Ha en fin lördag!

♥ Kramelikram Anna ♥

Har ni läst den här artikeln förresten? Gör det, mycket läsvärd:

4 thoughts on “Väldigt modigt!

  1. Hej min vän!

    Modig hon är, precis som sin mor:)

    Finaste köket har ni vännen!

    Kram på dig fina!

  2. Måste kännas i hjärtat när det är dags att “tvingas” börja släppa taget. Tur vi har några år kvar innan vi är där. Tycker det är nervöst nog när Stella envisas med att vilja gå upp för trappen själv. Och då är jag ändå beredd 2cm bakom 😉

    Hoppas ni får en riktigt mysig morsdag. Kram Malin

Comments are closed.