Pelargonkärlek och massor av andra blommor!

Plantera_1 Plantera_2 Plantera_3 Plantera_4 Plantera_5 Plantera_6 Plantera_7 Plantera_8 Plantera_9 Plantera_10 Plantera_11 Plantera_12 Plantera_13
 En liten blomma till fina vänner…
Plantera_14
Tack för igår!!! Massor av vänskapskärlek tankades det då ♥
Plantera_15

 

Hej hopp!

“Solen skiner och himlen är blå, vad det är skönt att leva då!!!”
Pellisar, plättar i luften, surfina, flitiga Lotta och andra sorter samsas i krukor och skiner upp i vår annars inte så tilltalande trädgård;-)
Som sagt, dränering och byggställningar sätter sina spår… Men nu börjar gräset ta sig ordentligt och vi kan börja få ordning på vår trädgård så sakteliga. Jag kommer nog satsa mest på kruk- och lådodling ändå. Rensa rabatter har liksom aldrig varit min grej. Däremot älskar jag blommor i alla de slag, men de kan lika gärna avnjutas i krukor om ni frågar mig.

Min hjärna bubblar just nu av idéer!! Längs med ena kortsidan där vi har kvällssol vill jag lägga rundade sten intill husväggen och sen lägga marksten en bit med huset. Där vill jag ha obcent många krukor i olika storlekar och former i terracotta som matchar vårt lertegeltak. De ska vara så där härligt slitna och väderbitna. Sen önskar jag mig en härlig sittbänk typ den här:

Sittbank
 Bild lånad från Plantagen

Där ska jag sitta om sommarkvällarna och njuta av fågelkvitter med ett glas bubbel med färska jordgubbar i. Jordgubbar som jag plockat ur en odlingslåda snett framför… Där ser jag ett rektangulärt område med singel och därpå har jag odlingslådor i olika storlekar, i dem odlar jag lite sallad och kryddor samt lite hav av olika ängsblommor så där lite busigt. Mitt i ett torn med nån vacker klätterväxt….
Så drömmer jag vidare och tänker att där skall jag….. 🙂

Men innan jag bygger Rom, London och Paris på en gång här ska jag nog landa i verkligheten en smula och städa av ett något rörigt hus;-) Sen ska vi (jag, dottern och hennes kompis) ner hälsa på kossorna som släppts ut på sommarbete idag. De har första parkett på bästa utsikten dessa kossor må ni tro… De betar och äter sig mätta och glada och medans de tuggar om kan de njuta av havet som ligger och blänker framför dem…
Snacka om gott liv!

Mannen gräver ner elledning till garaget och svettas som en tok, snickaren är här och har påbörjat garagebygget. Ja som en vanlig klämfredag hemma hos oss kan man säga;-)

Njut av dagen mina vänner!

♥ Kramelikram Anna ♥

9 thoughts on “Pelargonkärlek och massor av andra blommor!

 1. Hej! Såååå härligt med alla dessa blommor! Nu kan man njuta av blå himmel o sol! Allt doftar så gott och fåglarna sjunger!
  Önskar dig en mysig fredag!
  Kram Sirpa♥

 2. Men så mycket vackra blommor och planteringar.
  Haha, känner igen drömmarna. Jag har en galet massa stora idéer med vår trädgård. Men tyvärr badar vi inte i guld och juveler….eller tid. Men jag har ju hela livet på mig 😉 och troligtvis blir det drenering av huset om några år så vissa saker får helt enkelt vänta pga av det.
  Men drömma måste man, gärna stort och i överkant.
  Ha nu en riktigt härlig kväll. Kram Malin

 3. Så fina planteringar!
  Blommor är alltid fint 😉
  Både i kruka och land.
  Här blir det ändå mest i landen,men det är ju knappast ogräs rensningen jag gillar 😛 Utan alla perenner som kommer år efter år..

  Ha en mysig kväll!
  Kramar

 4. Så vackra planteringar du har gjort! Har inte vågat plantera några sommarblommor än men till veckan ska jag nog börja så smått, hoppas att de inte ska bli allt för kalla nätter mer nu.
  Vilka planer du har, ska bli roligt att följa :).
  Ha en härlig fredagskväll
  Kram på dej

 5. Supervacker bänk! Önskar jag också hade en sådan, älskar den där modellen! Ja, drömmar måste man ha och visst har man många trädgårdsdrömmar… Jisses! Vilka jättefina bilder du visar idag!

  Kraam
  Petronella

 6. Hejsan!
  Såå fint du planterat här och där. Jag gillar inte heller att rensa rabatter och brukar istället ha massa krukor lite här och var. Blir ett himla vattnande men visst är det roligare än att rensa ;).
  Önskar dig en skön helg och hoppas du får njuta av mera sol.
  Kram Ing-Britt

 7. Ljuvligt, det är allt något speciellt med de första sommarblommorna 🙂
  Fint du har gjort.
  Tack, jag mår mycket bättre, kan förhoppningsvis avslöja ett och annat snart hihi.
  Kramar

 8. HÄRLIG blogg du har:) undrar om du har bloglovin??

  Vill du ha sköna inrednings & modetips ..kan du kolla in min blogg:)

  Ha en skön helg

  LOVE Maria från inredningsvis.se
  (sverige)

Comments are closed.