Kosläpp och en alldeles särskild dag!

Garage_1 Garage_2 Ledning
Igår gick startskottet för vårt garagebygge! Det blir höööögt! Vi var tvunga att höja taklutningen då vi ska ha pannor, plåttak tillåts inte enligt områdesbestämmelserna här.
Det blir garage, verkstad och förråd samt en carport.
Ovan har min man grävt ett dike för elledningen ut till garaget. Alltså, när har gör något min man så gör han ALLT så noga. Tom ett dike gräver han perfekt!
Ritning Vitsippor
Vitsipporna sjunger på sista nu… Kvistar_1 Kvistar_2
Tyra
Kossorna betar inte långt ifrån oss… Nerför backen bara.
Kossor_1
Kolla så bra de har det! och lilla kalven är ju såååå söt 🙂
Kossor_2
Inget fel på den utsikten…
Kossor_3 Tyra_2
Man måste ju vara fin när man besöker kossorna 😉 Mammas ♥

Heeeej vänner!

Igår stod det städning på schemat, sånt som måste göras ibland helt enkelt. Fast jag har inte så mycket emot det, sen gillar jag den där känslan när det är riktigt rent!
Med det sagt menar jag inte att jag gillar att städa hos andra;-)

 

11 maj idag- en alldeles särskild dag för mig och kommer alltid att vara. Den 11 maj 2007 fick jag beskedet att jag hade AML – Akut Myelosik Leukemi. Kommer alltid tycka att det känns läskigt bara att uttala det… “Det kan man dö av… men vi ska göra allt för att det inte ska bli så” sa läkaren.
Dö hade jag inga som helst planer på att göra, men fy sjutton va rädd jag blev!! Men ett stycke galet envis kvinna i kombination med oceaner av kärlek och stöd från familj och vänner gjorde att jag sitter här idag, om möjligt ännu mer envis;-)
För mig har humor varit ett mycket bra hjälpmedel. Som när vi skrattade så vi grät bara av att höja och sänka sängarna på sjukhuset min syster och jag. För det var av henne jag fick ny benmärg, nya fina celler som gick in som packmangubbar och käkade upp det sjuka skrot som bestämt sig för att ta min kropp i besittning.
Även om jag varit med om mycket i mitt liv, det var ganska oroligt även innan jag blev sjuk, så tror jag på att det GODA segrar till slut. “What goes around..” Ni vet, karma och så.

Så livet vände. Jag tog mig tillbaka. Kärleken slog till. Vi blev sambos. Vi köpte hus. Han friade. Och här är vi nu! Med en trygghet här i livet, något starkt att finna kraft i ♥
Det önskar jag dig och dig och dig med!!!

Solen gick i moln på himlen, men idag har jag sol ändå på mitt eget lilla vis!

♥ Med kärlek från lilla mig!! ♥ 

10 thoughts on “Kosläpp och en alldeles särskild dag!

 1. Jag kan bara försöka, men aldrig riktigt, förstå det du klarat och kämpat dig igenom. Men sträck på dig kvinna. Du är så otroligt grym. Och vilken förebild för din dotter.

  Spännande med garaget. Haha, låter lite som min man. Trots världens bästa ögonmått skulle han ändå envisas med att använda vattenpasset när vi skruvade ihop ett vedförråd lite provisoriskt igår. Jag för min del tyckte ju att “det är ju bara ett vedförråd”.

  Ha en fortsatt trevlig lördag. Kramar

 2. Härligt med ett stort & rejält garage!

  Helt otroligt vad du varit med om, underbart att du tog dig igenom allt elände & fick livet tillbaka♥

  Kram Helena

 3. Så fint du skriver, jag blir alldeles tårögd! Härligt när livet kan vända åt rätt håll igen. Man lär sig mkt av motgångar i livet.

  Det där garaget vore ngt för min man! Han tjatar alltid om att vårt garage är så litet. hihi… 😉
  kram Jenny

 4. Såå härligt ❤
  Vet inte riktigt vad jag ska skriva, fantastiskt är det iaf!

  Stooor kram till dig❤❤❤

 5. Mia

  Vilken stark text – inspirerande för oss utomstående att läsa och vilken styrka du har i din livssyn. Nära och kära betyder allt när man blir sjuk eller går igenom något svårt – men det kräver också egen livsvilja och mod, och att man väljer att fokusera på det som är positivt. Allt detta visar du i ditt inlägg och det är väldigt inspirerande – så tack för detta inlägg och för att du delar med dig.

 6. Förstår att det känns lite för dig 11 maj för alltid.. Den där himla sjukdomen alltså, hoppas hoppas de snart kommer på svaret på gåtan och kan utrota allt vad cancer heter!!
  Så härligt iallafall att du har det du förtjänar nu, en fin man, en ursöt liten tjej och att du är frisk är ju det största!
  Stor kram och det där garaget kommer bli ursnyggt:)

 7. Vilken resa du gjort. Blir både rörd o glad när jag läser vad du skriver. Denna j…a cancer, men blir så glad att du trots allt hittade en själsfrände o kunde gå vidare i livet. Du har en underbar dotter, en fin familj jag önskar dig all lycka i världen o hoppas av hela mitt hjärta att du får må bra. Kramisar Tina

 8. Så mysigt att ha kor sådär inpå knuten! Vilket maffigt garage min bygger!
  Så fint du skriver om det du gått igenom. Man kan inte bli annat än rörd. You go girl! ♥
  Kram på dig

Comments are closed.