Kan man inreda en tvättstuga??

Tvattstuga_1
Här lägger jag högar med stryktvätt när jag stryker… Sorterat till stora, mellan och lilla björn;-)
Tvattstuga_2
Bakom skynket har mannen sin snick, ingen vacker syn det kan jag lova;-) Men ingen vet ju vad som finns bakom ett skynke eller hur? 🙂
Oj, ni må tro han kommer hoppa högt när han får en RIKTIG verkstad i anslutning till garaget sen 🙂
Tvattstuga_3
Jag ääääälskar ren tvätt och jag äääälskar manglade lakan! Så dessa maskiner får jobba rätt hårt under ledning av mig;-) Handdukar däremot tumlar jag, tänk att även jag kunde bli omvänd;-)
Tvattstuga_4 Tvattstuga_5
Så här kan det se ut när jag stryker… 😉
Tvattstuga_6
Duk från Bruka Design, passar perfekt att duka med till grått och vitt porslin!

Heeeej!

Tvättstugan har en central plats för mig. Näst efter köket så tillbringar jag en hel del tid där och då vill jag ha det ordnat och rent omkring mig.
Jag är något av en tvättnörd och tvättar en del. Lakan tvättar jag en gång i veckan, för det är ju ljuvligt med rena lakan!

I em har vi varit på Vårdcentralen då tösen hade rejält ont i halsen i morse. Läkaren tittade på henne och såg att det var svullet och lite strimmigt på mandlarna. Halsflussprovet visade dock negativt och CRP kunde de inte läsa av då strömmen gick… Men hennes allmäntillstånd är det inget fel på så det var ingen idé att sitta och vänta på att strömmen skulle komma tillbaka.

Och vet ni vem som bara jobbar en dag till denna veckan då???? 🙂
Tänk att dottern så lämpligt har studiedag på onsdag, så jag tar min klämdag då eftersom jag ju är ledig på fredagar ändå:-) Vi hoppas på lite fint väder så vi kan picknicka och baka lite!  Och så är det Pysselkväll med VPV (Vi På Varvet) på onsdag och då ska hon följa med för hon är nyfiken på vad vi pysslar med ju 🙂

Ha en fin kväll!

♥ Kramelikram Anna ♥

 

11 thoughts on “Kan man inreda en tvättstuga??

 1. AC

  Klart man kan inreda en tvättstuga. Så fint du har det. Ordning och reda som överallt annars i ditt hus. FINT!!!
  Ha det gott
  kram
  AC

 2. Vilken dröm tvättstuga.
  Vår är ett projekt långt fram i framtiden då massa annat först ska prioriteras.
  Men sen är jag dessutom din raka motsats, ja tvättar det gör jag en hel del.
  Men stryker, huuuua, här hänger vi noggrant istället så hoppar vi över resten 😉

  Härliga bilder från helgen.
  Hoppas ni nu fått en bra start på veckan utöver dotterns ömma hals.
  Kram Malin

 3. Hejsan. Vilken fin tvättstuga du har där! jag skulle verkligen behöva lite mer bänkar och då mina små barn inte kan ha kläder i sina garderober, pga att HELA golvet på rummet är fullt av kläder, de river ut och provar allt inom 10 minuter typ, så har jag deras tvätt där i vår tvättstuga. Bara det att de är ju där och river fram allt!! Måste nog låsa dit in hihi:)
  Verkar som du haft en riktigt fin helg i storstan och på bloggdagen! Kul att få se alla bilder som visas därifrån nu.
  Ha en fin kväll och en dag imorgon
  Kram Jennie

 4. Hihi..en arbetsvecka på 2 dagar..låter toppen skönt! Jag får väl nöja mej med 3 ½ dag 😛 Måste säga att ni har en super fin tvättstuga! Klart man trivs att stryka och vika tvätt där 🙂 Skulle gärna byta. Jag stryker i hallen och viker tvätt på sängen..haha. Inte optimalt men så är det med platsbrist 😛 Jag håller med om att sova i nytvättade lakan e det bästa som finns.
  Hoppas du får fina lediga dagar!
  Kram på dig

 5. Hej vännen!

  Ni har en så fin tvättstuga!
  Tänk om jag kunde vara lika förtjust i att stryka dom du!;)
  Har en hel hög med fina tunikor som jag inte använt på väldigt länge för de behöver strykas:) Måste skärpa mig!
  Så kul att se bilder från bloggdagen! Så roligt att träffa alla fina bloggerskor:)

  Hihi fina du, klart jag inte tog illa upp, du är nog inne på rätt spår även fast det är mycket annat som upptar mitt huvud också:) men som sagt det är bara i tankarna än så länge om du förstår vad jag menar;)
  Jobbet tar ju sitt med.

  Nu ska jag fortsätta kolla på hockey!

  Ha det fint vännen!

  Kram på dig

 6. Inte konstigt du vill tvätta i det där fina rummet 😉 Tänk att ha sån ordning! Jag minns knappt hur bänkytorna ser ut i vår trånga lilla tvättstuga 😛
  Mangla gör vi aldrig längre, när den gick sönder så köpte vi aldrig någon ny, för tiden finns inte till att mangla. Knappt att hänga tvätt, så torktumlaren jobbar på bra hos oss..

  Det går mycket halsfluss nu, men skönt att det inte var det. Hoppas hon piggar på sig fort så ni får några härliga lediga dagar 🙂

  Kram

 7. Hej fina du!

  Vilken snygg tvättstuga du har. Där skulle man ju inte ha något emot att stå och styrka och vika tvätt.

  Och det var jättekul att träffa dig. Är så glad att jag åkte med på bloggdagen, tänk allt jag hade missat då 🙂 hehe.

  Va rädd om dig.
  KRAM Amanda

 8. Hej!

  Så roligt det var att träffa dig i lördags! Synd att ni behövde åka tidigt men så blir det ibland. Jag var ju tvungen att kika runt lite på din blogg nu när jag fått höra om ert renoverande och så och ditt hus är verkligen jättefint! Och din tvättstuga skulle jag kunna göra vad som helst för! Har själv en som jag mycket noga stänger dörren till när det kommer folk. Det är världens minsta och därför avskyr jag att var där inne över huvud taget. Så kan det bli när man har ett gammalt hus…

  Ha en fin vecka! kram Linda

 9. Vilken härlig o stor tvättstuga du har, en dröm o ha de så. Jag får nöja mig med att vi har fått till de lite bättre i vårt kombinerande tvätt och badrum!
  Vilken härlig dag de låter som du hade uppe i Sthlm, hoppas att de blir fler gånger o man har möjlighet o åka dit.
  Har varit väldigt dåligt med bloggandet på sista tiden men de får va så just nu, vill bara njuta av lillan så mkt de går men kg har ju missat en massa här så de blev en härlig lässtund här!
  Ha de gott o skönt med kort vecka
  Kram på dej

 10. Hej!
  Tack för din fina hälsning
  Och vad glad jag blir att
  Titta in hos dig så fint du har !!!
  Visst är det härligt med en tvättstuga längtar till vår är helt klar!
  Det bästa är nybäddat
  Ha en härligt dag
  Kramar Tina

 11. I purchased these chanel outlet. I like how fashion these are they had been incredibly awesome!! I carry these chanel outlet all the time. These are quite properly made and go together with just about anything at all!

Comments are closed.