I trädgården hos…

Tradgard_1 Tradgard_2 Tradgard_3 Tradgard_4 Tradgard_5 Tradgard_6 Tradgard_7 Tradgard_8 Tradgard_9 Tradgard_10 Tradgard_11 Tradgard_12…mor ♥ far blommar det lite överallt. Vackra planteringar i krukor i härliga färger. 

God morgon!

I lördags kväll när solen var framme passade jag på att ta lite kort hemma hos mamma och pappa i deras trädgård. En liten FiaLottaSkrutt var också ute och spelade lite “mjuktennis” med morfar.

Himmel, är det bara jag som är toktrött nu-för-tiden?? Somnar före dottern när jag nattar henne, igår masserade hon en hand på mig som jag hade sån kramp i, lilla gullstrumpan.
Men jag fick lite rensat igår kväll ändå. Nästan så jag tycker det är lite skrämmande vad saker som gömmer sig i skrymslen och vrår! Men himmel så befriande det är att samla ihop allt, som sen förhoppningsvis ska säljas på loppis!

Vi fick lite nya besked från läkaren igår med. Eftersom vi har klippkort på Vårdcentralen nu så ringde läkaren där till läkaren på Öron-Näsa-Hals. De kom överens om att vi ska föra dagbok på dotterns halsont och så kommer vi få en tidigare tid på Ö-N-H. Hur eller hur så oroar man sig när ens barn har ständigt ont i halsen…

I söndags kväll gjorde jag minsann matlista för hela veckan lång och sen storhandlade jag igår kväll efter jobbet. Förstår inte vad jag gnäller om, tänk de som har fyra eller fem barn, det kallar jag konst att handla och laga mat till en så stor famlij!

Ha en synnerligen skön tisdag hörrni!!

♥ Kramelikram Anna ♥

9 thoughts on “I trädgården hos…

 1. Det är så härligt med alla fina trädgårdsbilder inne på bloggarna. Skönt att sommaren är här nu som vi har längtat. 🙂

  Här skiner solen idag och jag hoppas att den tänker göra så hela dagen så att jag hinner sola lite i eftermiddag när jag kommer hem från plugget.

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

 2. Underbara planteringar och blommor hos dina föräldrar 🙂
  Oj oj jag kan knappt laga mat till tre 😉
  Skönt att dom tar tag i halsontet..

  Ha en fortsatt härlig tisdag
  Kram Sandra

 3. Vilken ljuvlig krans på dörren! 🙂
  Håller med dig, jag är supertrött på kvällarna.
  Skönt att det går mot semester! 🙂

  kram Jenny

 4. Härliga planteringar hos mor o far. Fin bild på dottern i trädgården o hoppas ni får klarhet i hennes halsonda, oroligt när de små är sjuka. Skönt att göra matlista det gör jag oxå varje söndag. Kramisar Tina

 5. Oj vad fint det är hemma hos mamma och pappa!!!!!
  Nu förstår jag vad du fått dina gröna fingrar ifrån :)))
  Skönt att dom tar er på allvar äntligen!!!
  Och hoppas att det löser sig snart för lilla Madame där hemma 🙂

  Kram Thess

 6. Så underbara fina bilder och vilken mysig blogg 🙂 Det där med att laga mat till många är inte värre än till en liten familj 🙂 Däremot tar det lite längre tid att handla och planera om man involverar barnen för det blir många viljor 🙂
  Ha en bra dag // Helén

Comments are closed.