Gröna fingrar?

Sovrum_1 Sovrum_2 Porslinsblomma_1 Porslinsblomma_2
Kunde jag väl aldrig tro, att jag skulle få porslinsblomman att blomma!

Gooooooooood morgon!

Satt nog lite för länge vid datorn igår för jag är allt lite sömning nu… Skönt att krypa ner i sängen ikväll sen.. 🙂

Trodde jag skulle ta mig an en ganska så lång arbetsdag idag, men tji fick jag! När jag väckte liten Fia-Lotta gömde hon sig mest under täcket och ojade sig… “Mamma jag har så himla himla ont i halsen idag” Mamman hämtar ficklampan och leker doktor och ser ju hur svullet och hur illa det ser ut… Det blir ett nytt besök till VC idag för att ta ett nytt CRP, förhoppningsvis går inte strömmen när vi är där idag.

Känner just nu ett enormt sug efter att rensa här hemma, blev så himla pepp på det efter Jannices föreläsning i lördags. Lite mer Feng Shui här hemma och inte en massa skrot bakom alla stängda dörrar som stör…. Ett skåp i taget och lite annonser på det så är vi nog hemma sen tror jag!

Ni vill liten skrutta ha lite att äta, honungsvatten och lite som är lätt att svälja… stackars liten!

Ha en fin dag vänner!

♥ Kramelikram Anna ♥

12 thoughts on “Gröna fingrar?

 1. Aha, du var också där! Jag var inte med på dagen, kom från Frankrike så jag dök upp lagom till middagen på kvällen. Men det var ju kul att jag har lyckats åstadkomma FS fast jag inte har den blekaste aning om vad det är, hehe. Var du på middagen också?
  Porslinblomman klarar jag inte av, nyser som en toka! Men vacker är den!

  kramen

 2. Bettan

  God morgon vännen! Blev ett seeeent inlägg igår så jag hann aldrig in till dig då…men nu är jag här och vad mycket roligt jag hunnit missa liksom! Den stora bloggdagen! Herrejisses vad roligt det måste ha vart!!! 🙂 Och vilken helt underbar tvättstuga sen! 🙂 Fina blommor som blommar också! 😉

  Här hemma känner vi oss fortfarande lite oroliga för svärfar som fortfarande inte fått något riktigt svar på det hela! Att det kan ta sån tid alla dessa prover! Men annars är allt bara bra! 🙂 Kreativiteten flödar i:a fall som du märkt! Hi hi! Tack vännen!!! :))

  Önskar dig en fin dag med!
  Kram Bettan

 3. Hej, visst är porslinsblomman helt bedårande vacker. Jag har en som jag fått som skott från mamma som hon i sin tur fått skott av sin mammas. Men tyvärr så tål jag inte starka dofter så jag blev tvungen att knippsa av blommorna för några år sedan och sen dess har den inte blommat mer…men jag brukar säga som så att min lilla mormor i himlen vill inte att jag ska få huvudvärk så därför blommar den inte…låter kanske lite konstigt men så vill jag tro ;)))
  Kram Liselott

 4. Åh var du på bloggträffen, så roligt!
  Kul att det inspirerar också!

  Porslinsblommor är en favorit, lättskötta och vackra, och så bonus att de helt plötsligt blommar ibland!

  Hoppas ni är friska och krya!

  Kram Mariette

 5. Stackars lite skrutta! Hoppas hon kryar på sig snart! Jag känner likadant! Rensa och städa ut och herreguuud vad saker man har överallt! Såå fin porslinsblomma och tack för de rara orden!

  Kraam
  Petronella

 6. Hualigen, dessa sjukdomar måste vara över snart.
  Pom poms är jättelätta att göra bara man har lite tålamod och är lätt på handen. Pappret är såååå tunt så det gäller att ha tungan rätt i mun. Googla så ser du beskrivningar, vi har massor här hemma

  Kram Teres

 7. Sååå söta nallar du har! Men usch hoppas lillen blir bra snart!
  Önskar dig en skön kväll!
  Kram Sirpa♥

 8. Stackar liten med sin onda hals! Hoppas de gör något åt det så hon slipper ha det så där.
  Så fina porslinsblommor du har och vad kul att du fått dom att blomma om, definitivt gröna fingrar hos dig:)
  Ha en fin kväll och gå och lägg dig i tid:)
  Kramar Jennie

 9. Ja här behöver det oxå rensas vill jag lova,våran klädkammare är så full med allsköns bråte att jag skäms.
  Vilken underbar tvättstuga du har :))))
  Hoppas att Tyra är bättre i morgon.

  Kram Thess

 10. Nej men fy så tråkigt att halsen ska bråka så. Hoppas hon kryar på sig fort.
  Har lite smått läst om feng shui och funderar också på att försöka få till det och se om man mörker någon skillnad.
  Hoppas besöket på vdc gick bra. Och att nu fått en mysig dag. Kram Malin

 11. Stackars liten, hoppas hon mår bättre nu, trist när det är små är sjuka. Porslinsblomman är helt ljuvlig har aldrig haft någon så det kan vara dags o inhandla o se om jag lyckas behålla den i liv med mina icke gröna fingrar. Jag är nog ganska bra på att rensa, allt för bra många gånger. Finns mycket som hamnat på tippen som jag såhär i efterhand ångrat, mem men, det är bara världsliga ting. Kramisar Tina

Comments are closed.