Green Gate vs Bruka Design

Handdukar_1 Handdukar_2 Handdukar_3 Handdukar_4Randig handduk Bruka Design, blommig handduk Green Gate från Topiary

Tjingeling!

Varför välja när man kan få båda liksom?? Och varför måste man välja ibland, vissa saker gillar man ju lika mycket! och när det inte är större förmögenheter än vad en handduk kostar så kan det ju vara ok;-)

Man tillbringar en del tid i köket och en del disk (som inte kan köras i diskmaskinen..) skall torkas, klart man ska göra det med stil då tycker jag. Det blir ju så mycket roligare då!

Nu tittar solen fram minsann och jag ska åka och köpa lite blommor! Helst hade jag handlat hem hela plantskolan, men där får man ju lov att välja..;-)

En bil skall städas ur och lite annat fix står på schemat. Tösen är pigg och ska leka med en kompis 🙂 Dessutom är ordningen återställd och hela familjen samlad då mannen kom hem från 3-dagars utbildning igår kväll.
Till kvällen blir det middag hos fiiiiina vänner, längtar ♥

Ha en fin dag och håll tummen för att mina groddar växer;-)

♥ Kramelikram Anna ♥

Ps: För att tagga ner på mina prestationskrav med långa listor har jag börjat skriva ner vad jag HAR gjort istället för allt jag tror att jag ska hinna ATT göra. Bra tips! 🙂

Groddar 

 

11 thoughts on “Green Gate vs Bruka Design

 1. Hej vännen!

  Ja du vet att jag tycker som du, varför ska man välja liksom!:)
  Älskar ju fina kökshansdukar och har ju väldigt många, framförallt från Greengate:) Ska nog införskaffa mig några ljusblå från Bruka, de är ju så fina!:)
  Skönt att Tyra är piggare nu!

  Idag skulle vi fått besök av Maria (villa Krutbruket) och hennes familj men lilla Svante blev sjuk så vi får ses en annan dag.
  Nu vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på men någon liten tur någonstans blir det:)

  Ha en fin dag söta du!

  Kram på dig

 2. Mia

  Älskar kökshanddukar! Köper gärna i färgglada färger och romantiska mönster – har dem som “inredningsdetalj” i min kokvrå. Har inte mycket färg annars där så de står för färgklicken.

  De här handdukarna var verkligen vackra!

 3. Ja, varför välja på två så fina ting.
  Önskar också jag kunde köpa hela plantskolan här. Många projekt och tankar i huvudet…..men vem vet, om 10 år kanske jag hunnit med alla 😉

  Låter iallafall som ni har en härlig Kristi himmel, kram Malin

 4. Green Gate gör så fina saker. Har fyra muggar i blått mönster från dem som jag älskar.

  Angående Facebook så har jag ingen sida där speciellt för bloggen. Det jag gjorde igår var att jag lade ut en status på min privata sida att med en länk till bloggen. Superläskigt!!!!

  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram Linda

 5. Fina, vårliga handdukar som gör diskningen lite roligare o varför välja liksom….Skulle kunna köpa en hel del på plantskolan men man kan tyvärr inte få allt. Ha en härlig helg vännen. Kramisar Tina

 6. Jag brukar också ha långa att göra-listor, det gäller att hinna njuta av det man åstadkommit också! Smart tips att vända på det istället 🙂

  Skön helg på dig!
  kram Jenny

 7. Läckra!!! Klart man ska torka med stil… 😉
  Jag väntar liiiite till att åka till handelsträdgården, inte alla sommarblommor som kommit in ännu (inte här iaf)
  Hoppas det blir trevligt hos vännerna

  Kram Sandra

 8. Men vad orättvist! Så ni som jobbar på universitet har klämdag men inte vi studenter. 😉

  Kram Linda

 9. Nej, varför välja när de är så snygga ihop dessutom!
  Så fin tvättstugan blev. Jag älskar väl inte att tvätta men kan tänka mig att det är roligare när man har fint omkring sig. Vi har tvättmaskin i badrummet och hänger på en ställning som vi ställer i vardagsrummet….när det inte är torkväder ute.

  Kram från Agneta

Comments are closed.