Ett alternativ och skolbesök!

Polkabetor_1

Polkabetor_2

Rodbetsbiffar_1

Rodbetsbiffar_2

Heeeej!

Och Godmorgon! Dagens A L T E R N A T I V är ett vegetariskt sådant. Rödbetsbiffar med klyftpotatis och getostcreme. Jag förväntade mig inte jubel och hejarop när jag presenterade denna rätt, men jag gillar något vegetariskt alternativ per vecka så då får det bli så;-)
Mannen i huset gillade det, dottern gjorde väl inte vågen precis 😉 Men, men, man måste prova. Mina blev ju inte lika röda eftersom jag använde mig av polkabetor, men jag piffade till dem med lite tranbär som passade riktigt fint till.
Receptet hittar ni här.

Idag ska jag följa med dottera till skolan, ska bli riktigt spännande! Tänk ibland biter verkligen vissa saker som man säger till om. Det var nämligen så att när jag skulle hämta henne på fritids i onsdags så ville hon inte följa med hem. Eller jo, med ultimatumet att hon fick yoggi när vi kom hem. Jag gillar inte ultimatum och jag gillar inte när hon sätter sig på tvären när jag ska hämta. Så det förklarade jag noga i bilen på vägen hem att jag blir besviken när hon gör så. Igår när vi kom och hämtade båda två var det väl inga som helst problem och hon kom på en gång. Hela kvällen sa hon till oss hur gulliga vi var! 🙂 Hi, hi 🙂

Garagestommen är nu klar! “Bara” resten kvar nu då 😉
Till vänstet blir det garage och i änden verkstad och förråd till höger. Till höger om garaget blir det även en carport. Tanken som arkitekten hade var att det ska kännas lite som en ladugårdslänga, fast ändå med en modern twist!

Garage

Idag har mannen fikat på jobbet och han fick lite hjälp på traven igår;-) Jag hoppas att kollegorna ska gilla de gluten och laktorfria cookiesen!

Kakor_1

Kakor_2
Ser ni att det står HOME MADE stämplat på kakorna? 🙂
Receptet hittade jag på Matklubben.se

I em kommer mor ♥ far. Då ska vi minsann festa till det med lite gottt F I K A!!!

Ha en riktigt härlig fredag!
♥ Kramelikram Anna ♥

6 thoughts on “Ett alternativ och skolbesök!

 1. Hejsan vännen!
  Tittar in som snabbast för att önska dig en trevlig fredag :).

  Vilka fina kakor du bakat till mannen att ha med till sina kolegor, måste jag kolla in. Tilda har två vänner som är allergiker så jag brukar vilja ha något hemma till dem.

  Viket fint inlägg du skrev igår…så är det helt klart…vi alla borde släppa lite på den perfekta fasad vi försöker hålla och erkänna att ingen av oss är felfri och perfekt…tur är väl det :).

  Fredagskram Ing-Britt

 2. Jag gillar inte heller när barnen försöker säga att “om jag får det eller den saken, så gör jag som du säger”. Det där funkar inte på mig. Antingen gör de som jag ber dom om eller så får de en “arg” mamma. 😉

  Ha en bra fredag!
  Kram Linda

 3. Oj va duktigt att lyssna så på sin mamma 😉
  Det har vi lite problem med än, haha.

  Så söta kakor. Jag vill med ha en sån där stämpel!
  Dina föräldrar blir säkert jätte glada för både söt och go fika 🙂
  Ha en härlig dag!
  Kramar

 4. Åh, vad gott det ser ut, det passar mig som inte äter kött 🙂

  Det blev inget klänningsinköp denna säsongen, eftersom det inte var några som föll mig i smaken ;-), men till hösten tror jag nog att jag beställde.

  Nu måste jag läsa Mias artikel och så sant skrivet av dig i förra inlägget.

  Kram Therese

 5. Nä de små barnen de försöker då med allt 🙂 de prövar väl sina föräldrars tålamod kan man ju gott säga hihi.
  Det fanns väl inga kakor kvar på mannens jobb kan jag tänka mig, jätte fina och goda ser de ut.
  Ha en fin kväll med föräldrarna:)
  Kram Jennie

 6. Hej!
  Åh, polkabetor är ju såå gott!! 🙂 Vi får ofta såna på jobbet!!

  Söta kakor, så roligt att man kan stämpla dom själv!
  Ha en fin start på veckan 🙂
  Kramar

Comments are closed.