Att fånga kvällen!!!

DSC_0339 Ekenas_2 Ekenas_3 Ekenas_4 Ekenas_5 Ekenas_6 Ekenas_7 Ekenas_8 Ekenas_9 Ekenas_10 Ekenas_11 Ekenas_12 Ekenas_13 Ekenas_14 Ekenas_15 Ekenas_16
 
Bildkavalkad från vårt vackra Ekenäs igår kväll…

God morgon på er solstrålar!

För det känns det allt som ni är!! Skriver saker som gör mig varm i hjärtat och tar er tid att kika in till mig ♥
Igår kväll efter att vi hade ätit middag tänkte jag att “nähä, ikväll ska jag minsann fånga denna vackra kväll, inte bara säga det utan göra det”.
Mjukisen var redan på så den fick hänga med, kameran på axeln, tösen på cykeln och ett par gympadojjor på fötterna. Tyramin styrde cykeln direkt till farmor, så klart, jag svängde förbi snabbt, men ville få “lite fler steg i fötterna” som jag brukar säga;-), så jag traskade på i rask takt i vår vackra omgivning. Naturligtvis stannade jag till och knäppte lite foton på allt det härliga runt omkring mig. När jag hade fått upp lite steg stegade jag tillbaka till svärmor och vi satte oss på en bänk och sippade på lite vitt, minsann;-)

Det där var en RIKTIGT bra avslutning på en ganska trist och gråmulen dag. När vi körde hem somnade jag i passagerarsätet, trött som en tok trost att regnet fullkomligen vräkte ner utanför bilrutan. Men när vi kom hem till vackra Ekenäs så sken S O L E N! Så efter att ha kännt mig ganska grinig och tjurig hela dagen, kände jag mig genast lättare i sinnet!! Frisk luft det är grejen det! 🙂

Mitt-i-veckan, har ni planerat helgen än då?

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Att fånga kvällen!!!

 1. Magiska bilder.
  Här hade vi en underbar eftermiddag igår, men fick också regn till kvällen.
  Men skönt att slippa vattna där vi planterat nytt gräs 😉
  Har varit full rulle senaste dagarna så hunnit läsa ikapp lite.
  Så otroligt fina planteringar du gjort med.
  Ha nu en riktigt skön Onsdag, kramar Malin

 2. Så underbara bilder. Försommarens fräscha grönska är verkligen något speciellt 🙂
  Helgen är uppbokad, åtminstone lördag då det vankas studentbal för dottern 🙂
  Kram

 3. Åh så vackra bilder! Det ser så härligt ut där ni bor. Vacker omgivning med både vatten och beteshagar. Att bo så måste ge ro ända in i själen. Att åka ut till vårt torp ger ro för mig. Bästa platsen enligt mig. Även om det alltid fins massa att fixa med 😉 med det gillar jag.
  Hoppas du haft en bra helg!
  Kram Marina

Comments are closed.