Tjuvtitt!

Green Gate_1 Green Gate_2 Green Gate_3 Green Gate_4 Green Gate_5

Att jag är helt såld på porslin har nog inte undgått någon vid det här laget 😉 Men vem kan motstå detta ljuvliga porslin från Green Gate?? Allt från mysigaste butiken Topiary

Godmorgon!

En helgfrukost skall avnjutas inte genomlidas 😉 Bästa kombon blir med vackert porslin om du frågar mig.

Har tyvärr haft lite svårt att skriva mer och i synnerhet läsa andra bloggar då jag fått något i ögat som skaver och svider de senaste dagarna.. Var hos optikern igår som vände ut och in på ögat men fann inget… Nu badar jag ögonen så hoppas jag det ska gå över snart.
Tösen är bättre, men hes… Hon har det så bra hos mormor o morfar, men det är ändå lite jobbigt att inte vara där. Mammas skrutta ♥

 

HyllaBjuder här på en tjuvtitt på hyllan som skall sitta i köket!! Den är PRECIS på pricken så som jag önskade!! Han kan han min paps. Tror nog han får lov att göra en till för lilla mor gjorde en snabb abrovink i huvudet och kom på hur hon kunde ha en i deras kök;-)

Önskar er alla en riktigt bra dag!

♥ Kramelikram Anna ♥

12 thoughts on “Tjuvtitt!

 1. Åååå vad dom är fina dina muggar !!!
  Måste ta mig i kragen och beställa för att ha ute i kolonin.
  Kommer att passa sååå bra där ute,om det bara kan bli vår någon gång så att jag får sitta under mitt äpple träd och dricka mitt te ur fin mugg och äta rabarber paj :)) (som förresten redan har kommit upp en bit ;))

  Kram Thess

 2. Men usch då, det är ju så jobbigt att ha något i ögat..:(( Hoppas det blir bra fort!
  Skönt att lilltjejen är på bättringsvägen..:-)

  Sååå fint du dukat❤

  Må så gott
  STOOR kram Susanne

 3. Green Gate porslin är så fint! Ditt dukande bord ser så inbjudande ut 🙂

  Åh jobbigt! det brukar ju vara så irriterande med nåt i ögat. Är du ljuskänslig? Sök ögonläkare i så fall, du kan ju ha fått ett sår som behöver behandlas.
  Kram och god morgon!

 4. Åh vad fint du dukat, där skulle jag kunna sitta lääänge och njuta av en god frukost. Visst finns det så mycket fint porslin. Men här har mannen satt ultimatumet att om något nytt ska in i skåpen måste något gammalt kastas… Hur klarar man det!?
  Tråkigt med ditt öga. Jobbigt och konstigt att de inte såg något. Fick du ingen bedövningssalva? Du får använda piratkapp det brukar vara skönt att slippa ljuset.
  Kram Ing-Britt

 5. Vilket underbart vackert porslin. Jag håller på att byta ut vårt gamla lite pö om pö. Men nu vill jag nog byta ALLT på en gång 😉
  Läskigt med ögat. Hoppas det blir bättre fort.

  Snygg hylla, ska bli spännande att se det färdiga resultatet.
  Ha en skön onsdag. Kram Malin

 6. Agnetha

  Så himla läckert på bordet!!!! Jag kunde inte kommentera hos dig igår, bara felmeddelande! Lilla hjärtat, tur hon är bättre nu då!
  Ha en fin onsdag. Här i Närke skiner solen så fint!
  Kram Agneta

 7. Vi har en butik i vår lilla stad som också säljer Green gate. Jag funderar på att börja samla på det, för åå så fint det är! Och hyllan blir säkert jätte fin också 🙂 kram

 8. Hej hej!
  Men åååååååååååå woooooooooow…du den hyllan kommer sitta som ett smäck i ert underbara kök! Han är verkligen duktig din lilla pappa. Jag älskar de där små facken..är det där du ska ha korgarna från Ib?

  Å porslinet…ja du dey är ju beroendeframkallande.
  Jag är sugen på det rosaprickiga..tror det skulle passa till mitt rosalila som jag redan har…men men…maken går nog i taket om jag köper mer porslin. Meeeeen..jag har bestämt mig för att boka bord och stå med på sånt där stort loppis nån lördag och då kanske man blir av med lite grejjer så man får plats med nytt..;)
  I går kväll fick jag hem en illamående dotter…kan säga att även en 16-åring blir rätt liten då hon spyr…
  -maaaaaaammaaa…koooom….lilla snuttan..tårarna sprutade och händerna skakade och hon höll mig hårt i handen o viskade förlåt…då brast mitt mamma-hjärta….inte ska man väl säga förlåt för att man mår dåligt heller…men hon tyckte synd om mig mitt i allt för att jag fick ta hand om henne…pluttan..
  I morse mådde jag lite halv illa så jag stannade hemma idag. Vet inte om nåt är på g eller om det bara är psykiskt.. ha rhur som helst ingen lust att smitta ner dem på jobbet och ännu mindre vara tvingad att köra bil en halvtimme om det skulle bryta ut på jobbet. Har en dunkande huvudvärk också men är rastlös som tusan.
  Jag tycker ju jämt det är så onödigt att bara vara…om man ändå är hemma kan man ju passa på att få något gjort…men det går seeeeegt… Har bestämt mig för att försöka rensa ut allt bråte ur uterummet. Ska ha tjejlunch på söndag och det vore mysigt att sitta där om det är fint väder…;)
  Hoppas ni är friska nu! Kram Katarina

 9. Åh åh åh, vilken UNDERBAR dukning! Bara älskar färgkombinationen du satt ihop!!

  Spännande med hyllan, den ser också ursnygg ut!!
  Kraam

 10. Hej vännen!

  Älskar din dukning! Så vacker!:)

  Men vad är det för något som du fått i ögat? Låter inget vidare, hoppas det försvinner snarast!
  Tack för dina fina ord inne hos mig, du är alltid så uppmuntrande:)

  Nu känner jag att John Blund snart är här så sov så sött min fina vän!

  Kram på dig

Comments are closed.