Rubbade rutiner…

Tyras rum_4 Tyras rum_5 Tyras rum_6 Tyras rum_1 Tyras rum_2 Tyras rum_3

Ett flickrum som passar en cool skoltjej. Alla kuddarna har jag sytt, likaså vimplarna.
Pennburkarna är konservburkar som jag sprayat. Hyllplanen har jag målat och konsollerna kommer från IKEA. Tegelpannan har jag gjort inspirerad av bloggen Emmas Vita Hemligheter.

Heeeeeeeej vänner!

Även på en liten skoltjejs rum börjar det falla på plats. Ett annat skrivbord är under målning och ambitionen är att få det på plats i helgen.

Hur är ni med rutiner?
Jag är en person som har ett stoooort behov av rutiner och jag gillar inte när rutinerna rubbas. Sen jag blev mamma och efter att jag var sjuk så är behovet av rutiner ännu större. När de rubbas kommer jag ur balans och i kombination med hunger och trötthet så blir resultatet en något stressad Anna.
Igår var en sådan dag… eller kväll snarare. Vi hade arbetsmiljömöte hela dagen och diskussionerna var riktigt fruktbara. Åkte sen tåget hem mot Kalmar och styrde bilen mot fritids för att hämta hem en tjej. Mannen skulle på ölprovning och stannade därmed kvar inne i stan.
Hur eller hur, när jag kom och skulle hämta min tös var det show på fritids och jag var inte riktigt beredd på det. Klockan var redan kvart i sex och jag var huuuuuungrig och ganska slut efter en ändock energikrävande dag, och showen slutade lite efter sju… Klockan var nästan halv åtta när vi var hemma och vi hade inte ätit middag. Det blev stekt ägg och lite annat och sen dusch för liten skatt och så bädda i rena lakan, för dem hade jag ju dragit bort på morgonen…
Då blir jag ganska stressad och gillar inte när rutinerna blir så rubbade. Det blev inte många knop när tösen väl hade somnat kan jag säga…
Så ikväll önskar jag mig en lugn kväll på hemmaplan då saker flyter på så som jag tänkt;-)

Rubbat eller ?!??? 😉

♥ Kramelikram Anna ♥

Tillägg: Vad händer efter en sån rubbad kväll om inte en sjuk liten tjejja igen… 23 april, då har vi äntligen tid hos öron-näsa-hals…

13 thoughts on “Rubbade rutiner…

 1. Åhh, du är så himla duktig att sy! Det var såå himla snyggt och kanonfint för en skoltjej! Jag gillar också rutiner, fast när man har så många att ta hand om så rubbas de där rutinerna, typ hela tiden… Men man mår bra av rutiner, helt klart! Du är inte rubbad… haha! Man blir ju som ett monster, när man är trött och hungrig…

  Kraam
  Petronella

 2. Kikar in lite snabbt innan det är dags att göra sig redo för plugget.
  Vad fint rum med massor av fina saker. Det där gillade jag massor.

  Lägger till dig på min blogglista nu så att jag inte missar något. 🙂

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

 3. Så otroligt fint du har gjort i rummet! Gillas!!!
  Njae jo visst är man allt lite rutin beroende… Det är nog med mest mat tider, blir jag för hungrig och lågt blodsocker så blir jag väldigt lätt irriterad… Så frukt eller annat finns alltid med i väskan!
  Ha en toppen dag
  Kram Sandra

 4. Vilket himla fint rum hon har!
  Älskar det ljust rosa med svarta detaljer. Trodde inte det skulle vara så snyggt faktiskt, men där hade jag fel 😉

  Vissa behöver rutiner mer. Inte alls rubbat 😉
  Jag behöver inte rutiner i vardagen så, men jag vet hur påfrestande det kan vara att vara bortbjuden och liknande. Alltså det är kul att vara bortbjuden. Men då hinns inte allt med hemma och jag kommer efter och så börjar stressen :/

  Sv. Oj tack för dina snälla ord. Jag hoppas verkligen jag lyckas med hästhuvudena till dej och dotra din 😉

  KRAMAR!

 5. Hejsan!
  Jag är nog oxå en riktig rutinmänniska och förstår dig så väl. Det värsta är att det bara blir värre ju äldre jag blir och barnen gillar det inte ;).

  Vilket himla fint rum hon får lilltjejen, så snyggt att blanda svart och rosa tycker jag.

  Ha nu det så bra och hoppas du får en lugn dag, kram Ing-Britt

 6. Jag trivs och mår också bäst av rutiner. Har väldigt svårt att bryta just mattider då jag är lite som Skalman med matklockan 😉

  Så fint hon har det. Nu när källaren är klar så är tanken att Stellas nya rum ska få sig en makeover och det kliar lite i mig att få sätta igång 🙂

  Hoppas du får en lugn och skön torsdag. Kram Malin

 7. AC

  Jag avundas dom människor som kan leva utan rutiner. Som kan ta fram något stelfruset ur frysen klockan sex på kvällen och i lugn och ro laga till något. Som kan fika då det är lunch och som bara strunta i allt och göra det som faller dom in just då. Önskar att jag vore så, för rutiner gör att man mår dåligt i onödan, fast dom är ju bra ibland också.
  Superfina kuddar. Hela ditt hem ser så prydligt ut, jättefint och välstädat!!!
  Kram
  AC

 8. En stor vacker ros till dig också som är en sådan fin mamma mitt i sjukstugan, syr och pysslar så himla fint och som dessutom tar så vackra foton!!! Kram Anna

 9. Hej där!

  Så fint tjejrum och snygga detaljer. Svart o vitt, passar fint med ordning o reda. Jag köpte färdiga “konservburkar” på granit men det var ju himla smart att spraymåla själv!

  Ja, rutiner är aldrig fel. Det där går i perioder för mig. Men visst kommer stressen lätt när oväntade saker dyker upp.

  Så fin ros i förra inlägget! Vackra färger!

  Kram på dig!

  Pernilla

 10. Nää stackars liten :((((
  Ja något är ju galet när hon blir sjuk gång på gång :((
  Låter ju som om det är något med mandlarna.
  Och jag kan hålla med dig,rutiner är skönt,speciellt i det stressiga samhälle vi lever i.

  Kram Thess

 11. Det är galet fint hemma hos er! Det ser så enkelt ut på dina bilder, men jag tycker det är svårt.
  Ingen vecka är den andra lik hemma hos oss eftersom jag jobbar som jag gör. Men jag är lite som dig att rubbas min plan för dagen blir jag tokig. Särskilt om jag inte hinner få i mig mat i tid :-/
  Hoppas lilltösen snart mår bättre. Kramar.

 12. så fint det och vad duktig du är!
  Jo jag är likadan, jag mår bäst av mina rutiner och även nu när jag varit sjuk så länge och inte gått till jobbet så har man ändå skaffat sig lite rutiner, man måste ju ha det iallafall.
  Ha det så gott och hoppas du får en lugn och skön kväll idag.
  Kramar Jennie

 13. Jättefint och tufft med svart, vitt & rosa. Du har verkligen lyckats och Tyra måste vara jättenöjd 😉

  Kram kram

Comments are closed.