En sak i taget…

Sturehof_1 Sturehof_2 Sturehof_3

 

Nu har en av dem hittat hem till oss… En vacker kruka från Sturehof har nu ÄNTLIGEN kommit i min ägo!! 🙂 Bit för bit faller det på plats ute på glasverandan. 

Heeeeej!

Ni vet ju hur jag trånat efter dessa krukor från Sturehof… Oj, oj, oj, vad jag fjäskade och la huvudet på sné och gulle-gullade med min man 😉 Han é svag för sin fru och sa “Ja, ja, men sen blir det inget MER!!” *ler*
En till ska det bli, för nu är den lite ensam där ute;-) Krukan är inköpt på Mormors Fönster här i Kalmar. När jag kom i torsdags förra veckan fanns bara en kvar nämligen.

Huuu, vad jag var orolig igår. Min lilla skrutta hade fått feber på natten och kommit in till mormor o morfar… Fick lite alvedon och somnade gott om igen.
Jag ville bara sätta mig i bilen och åka efter min tjejja, men lilla mor sa att allt gick bra och att febern gått över på dan.
Jag ringde både vårdcentralen och öron-näsa-hals. Vårdcentralen tyckte jag skulle jaga öron-näsa-hals och de hade fullt i telefonkön för dagen…
Jag vet att jag är otroligt överorolig, men det här med halsen gör mig nervös och det har sina orsaker… Jag vet att jag måste lära mig att inte dra igång alla cylindrar på en gång, men det är inte så lätt alla gånger. Dessutom känns det ju jobbigt om de andra blir smittade med…
Idag kommer hon hem, då åker vi och hämtar hem våra tjejer min syster och jag.

Snart helg!! Vad har ni för planer?
Jag ska måla Tyras skrivbord och så kommer min kusin och hans familj på besök!

Sköt om Er!

♥ Kramelikram Anna ♥

11 thoughts on “En sak i taget…

 1. Hej rara!
  Åh vad fina dom är dessa krukor. Har två stycken här hemma men skulle sååå gärna vilja ha fler, de väcker ett stort merbegär ;).
  Stackars lilla sessan, skönt att hon är lite piggare. Förstår din känsla och den blir nog bara värre av att hon inte varit hemma. Skönt att få hem henne idag även om jag tror att hon blivit väl och kärleksfullt omhändertagen av din mamma.
  Önskar dig en fin torsdag, kram Ing-Britt

 2. Tråkigt med Tyra, förstår att mamma-hjärtat längtar och blir oroligt… När skulle ni på undersökning/utredning? Hoppas hon kryar på sig!

  Fin kruka BTW! Kram

 3. Lantliv i Norregård

  Hej!!
  Tack för jättefin reklam:))
  Välkomna igen!!

  Ha en bra torsdag!!
  Kram Malin

 4. Så snygg kruka.
  Förstår att det ska bli skönt att få hem henne idag igen.
  Här hoppas vi källaren ska bli färdigrenoverad i helgen. Men sen så fyller även min lilla farmor år imorgon så henne ska vi fira lite på söndag.
  Sen får vi se vad som mer kan tänkas hitta på. Njuta av solen hoppas jag ju såklart på.

  Ha en fortsatt bra torsdag. Kram Malin

 5. AC

  Riktigt fin kruka och så bra den passar.
  Förstår att du längtat och varit lite oroligt.
  Nu kan du andas ut och njuta när lilla Tyra är hemma igen.
  Kram
  AC

 6. Älskar de krukorna men har ingen själv, är för snål för att köpa till mig själv bara så där.. Får nog önska mig en när jag fyller år i höst! =) Hoppas det går bra med tösen.

  Kram från Malin

 7. Visst är det väl lite tjusning med att gå o kika o drömma om ngt man vill ha! Ännu mer tjusning när man kan köpa det. 😉

  Skönt att tjejen är bättre, här hemma har jag en dotter som just nu ser ut som en prickig korv 🙂
  kram Jenny

 8. Fint det blir… Nja, här är det inte så bra men det är som det är.
  Jag jobbar och sover mest.
  Ha en fin helg, Kram

 9. Hej! Å, jag håller med, sturehovskrukor är verkligen något extra! Så fint ni har det hos er, kram Anna

 10. Ja de är så fina! Jag har då haft ett riktigt sjå med att hitta dem på nätet! Hittar inga! Så fint du har det! Anna

Comments are closed.