Dagens ros!

Ros_1 DSC_9453 Ros_3 DSC_9451

En krukros fick ersätta påskäggen i buren!

DAGENS ROS vill jag tilldela alla ER som kikar in till mig och gör mig så glad varje dag!
Ha en särdeles skön onsdag alla fina vänner!

♥ Kramelikram Anna ♥

7 thoughts on “Dagens ros!

 1. Snyggt arrangemang.
  Nja, du har nog inte missat det så mycket egentligen.
  Har inte skrivit om det något särskilt på bloggen, men de som följer mig på instagram har vetat det ett tag.
  Jag började jobba i januari nu efter min förra mammaledighet, men går allt som det ska blir Stella storasyster nu i juli, och jag får åter gå hem och mysa 😉

  Hoppas du får en härlig Onsdag, kram Malin

 2. Hej bönan!
  Känns som du är mycket gladare nu..;)
  Beror det på kommande besök kanske…;)
  Hur har det gått på jobbfronten?
  Vilen fin ros du har köpt. den passar så bra där i buren.
  Min huvudvärk har släppt..peppar peppar så nu väntar snart lunchspinningen…;)
  I går kväll landade jag i soffan så ikväll hoppas jag att jag kan få något gjort..;)
  Hoppas du får en underbar dag vännen!
  Kram Katarina

 3. Tack för rosen! Du får en tillbaks. 🙂

  Jag kommer att försöka hitta någon som ska sova över på hotellet så att jag kan få lägga in en väska där och byta om inför kvällen. Jag tänkte att jag skulle köra byxor och någon topp på dagen och sedan svida om till klänning på kvällen. Men som sagt då måste jag hitta någon som jag kan byta om hos. 🙂

  Ha, ha! Ingen lunch inbokad men Sonja, tyvärr. 🙂

  Kram, kram

 4. Dom är så söta dom små krukrosorna.
  Tror till och med att dom går att plantera ute när det blir varmt…om det nu blir det 😉
  Jätte fint med dina nya hyllor i köket,så skönt att slippa ha allt stå på bänken.
  Här hemma börjar jag att känna mig bättre men r fortfarande lite matt i lacken ;))
  Hoppas att ni får en riktigt skön mitt i veckan onsdag :)))

  Kram Thess

 5. En stor ros tillbaka! Vilka fina bilder ~ man blir bara så GLAD över att läsa dina inlägg. Rosorna får en att längta ännu mer efter våren… Plantera både inom- och utomhus! Just nu är det stiltje på den fronten hemma hos oss. Ha en fin onsdagseftermiddag! Kram Therese

 6. Hej fina!

  Skickar genast en ros tillbaka!
  Du gör oss alla på gott humör med dina fina och goa inlägg!

  Kram på dig vännen!

 7. Bettan

  Å tackar och bockar för den! Så fint av dig! 🙂

  Tack så fint skrivet! Här hemma har redan humorn satt fart… När svärfar själv erbjöd oss sin medicin för han inte tycktes behöva den men att vi gjorde det!!! Ha ha! 😉 Cancern sitter i magen på honom och en lätt spridning på levern har setts! Och det enda han känt är lite magplågor!!! Hur illa det kan vara får vi tydligen vänta på att se.. nästa vecka väntar magnetröntgen i a:fall!

  Så roligt att titta in till er alla med stooor energi! Härjar och grejar överallt ser jag! 😉 Härligt!
  Kram Bettan

Comments are closed.