Att göra klart.

Kök_1 Kok_2 Kok_3 Kok_4 Kok_5 Kok_6

Hyllan till vänster kommer från Topiary och kom på plats i höstas. De två till höger inhandlades i Butik Norregård i påskas och kommer från Madam Stoltz, de kom på plats i söndags. 

God morgon!!

Just nu håller vi på och gör klart saker här hemma. Det tar tid vill jag lova. Lister och en massa små passbitar hit och dit, och så lite målning på det.
Vi hann liksom aldrig göra allt riktigt klart när vi höll på med köket förra året för då hände allt på en gång. Dränering, fönsterbyte, tilläggsisolering och ny fasad och så glasverandan då.
Men nu har vi bestämt oss! 🙂 Vi har bestämt oss för att få klart alla de här “småsakerna” som blir mycket tillsammans innan garagebygget drar igång om ett par tre veckor.

Igår kväll målade jag sängbordet och skrivbordet grundades. Så nu blir det lite knoppjakt igen;-)
Meeen, naturligtvis är det så att den som nattar liten skatt ägnar kvällen åt henne innan man sätter igång med diverse göromål 🙂

Sååå, om jag är dålig på att skriva hos er beror det på att tempot är ganska högt här hemma just nu… Hoppas ni förstår! Jag läser iaf 🙂

Jag hoppas ni får en jättefin tisdag! Själv ska jag på föräldraråd på tösabitens skola 🙂

♥ Kramelikram Anna ♥

7 thoughts on “Att göra klart.

 1. Fina och praktiska hyllor 🙂 Allt inom räckhåll!

  Vi har också en massa smått kvar att göra efter alla renoveringar. Vi har lust att fixa under sommaren, och då blir det precis som för er – massa projekt samtidigt.

  Ska ni med fixa garaget? Det har vi sagt i ett par år, får se om vi prioriterar det i sommar 😛 Jag tycker ju det finns roligare saker än ett garage.

  Klart jag förstår om det blir tystare 🙂
  Hoppas ni får mycket gjort!
  Och att du hittar fina knoppar! Visa upp dom sen 😉

  Kramar till dig vännen!

 2. Bra att ta tag idé där småsakerna innan “högen” blir för stor.
  Riktigt snygga hyllor ni fått upp, skönt och hygieniskt att slippa ha det på bänken.

  Ja men vardagslivet och familj måste alltid få gå före blogglivet. Så tänk inte på det.

  Ha en härlig tisdag. Kram Malin

 3. Hej sötis!
  Men ååå så fint det blev!
  Hyllorna är helt underbara och tänk ändå hur mycket de där små små detaljerna gör. Man bygger nytt fint kök å sen är det ändå de där sakerna man sätter till som gör hela köket..;) Du har det så himla fint o välordnat överallt…å rent!! Huu jag skulle vrekligen behöva komma igång o vårstäda i alla vrår. Men nu måååste vi komma igång med hallen. Snart är det ju dags att sätta fart med både fasaden och trädgården och då vill jag ha hallen klar.
  Vad fint det blev i hyllan med de rosa faten och de ljuvliga små äggkopparna.
  Å i lillprinsessans rum… åå så fint det blir o va rolig hon är..haha..
  Gästrummet ser också helt udnerbart ut och jag ser att ni har en likasamma spegel från Ikea som vi me har..;)
  Va du är duktig hela tiden…fattar inte hur du kan ha sån energi! Jag sitter på jobbet på dagarna o tänker på allt jag ska göra då jag kommer hem…sen när kvällen kommer ja då är all ork som bortblåst.
  Min Kajsa var ju på date i lördags och i går kväll var denne unge man hemma hos oss. Så gullig o trevlig och de skrattade så mycket inne i hennes rum att jag hade sån lust att smyga in o kika vad de höll på med…haha…men det kan man ju inte riktigt göra…då hade hon blivit arg…
  Men det är ju precis det här man önskar. Att första mer “riktiga” förälskelsen ska vara med någon som man kan ha riktigt kul med..;)
  Nu närmar sig blogdagen..;) Såååå kul det ska bli! Å pirrigt o spännande…
  Jag har börjat fundera på vad jag ska ha på mig…men allt jag kommit på är vilka skor jag ska ha…haha…det är nog bra om jag tar på mig nåt mer va?…haha… Kraaaaaaaaaam katarina

 4. Såå fint ni har det överallt. Gillar ju rosa så din hylla i köket med allt innehåll skulle gärna få flytta hem till mig :). Och ert gästrum vem skulle tacka nej till att få sova över där.
  Köket erat ser verkligen inbjudande ut för att laga en god måltid, gärna åt det grekiska/italienska hållet…för det gillar ju jag.
  Ha de nu så bra, kram Ing-Britt

 5. Vet precis hur det är! Fullt ös mest jämt hihi. Härligt att få de där småsakerna färdiga så det blir helt färdigt någon gång, här är samma sak, men min man är så bra på att hitta på nya projekt innan allt annat är färdigt, i sommar ska han inte få göra något annat än göra färdigt!
  Kramar Jennie

 6. Så söta hyllor som kommit upp! Ja, det där med listning drar gärna ut på tiden.. vi har också några ställen med “olistat”.
  Jag fortsätter tjata om hur fin er köksfläkt är! 🙂
  Tyvärr kan vi inte ha en sådan i vårt kök utan att bygga om hela köket, säger mannen. 🙁

  Ha det gott!
  kram Jenny

 7. Hej vännen!

  Fina hyllor!
  Låter ju som en bra idé att göra klart innan man börjar med något nytt. Konstigt det där, att det alltid blir massa småsaker kvar;)
  Heja er!

  Är också dålig på att kommentera just nu men jag läser precis som du:)

  Kram på dig min vän!

Comments are closed.