Världens bästa!

Cake popz_1 Cake popz_2 Cake popz_3 Cake popz_4 Cake popz_5

 

Igår gjorde jag och världens bästa cake popz! Lilja (hunden) är verkligen alltid med i allt som dottern gör;-) 
Det är såna stunder när man stannar upp, struntar i städningen och gör något mysigt istället som är så härliga! Hjärtat svämmar över till detta barn som är min dotter, världens bästa indeed! ♥

God morgon!

Jag har just skickat tösen till skolan. Ska ta och klä på mig och ta en ordentlig promenad och fylla lungorna med frisk luft, andas långsamt och vara.
Vissa dagar känner man sig bara inte på topp och idag är en sådan, men frisk luft under klarblå himmel och lysande sol brukar göra gott för huvud och själ.

Vill önska er en skön fredag, hoppas solen lyser på er alla med!

♥ Kramelikram Anna ♥

7 thoughts on “Världens bästa!

 1. Hejsan Anna!! Mums vad goda de små bakelserna ser ut :-)) Ohhh jag läste att ni varit i KapVerde, det såg mysigt ut. Dit funderar vi på att åka senare i år! Låter härligt med en promenad, ska strax göra det samma, är nämligen ledig idag, ska njuta av solsken och att bara vara :-)) Ha en finfin fredag!!! Kraaaam Paula

 2. Ååh I löööv hennes lillfinger 😉
  Precis som mig, det står ut så fort jag håller i något…tss…

  Hoppas promenaden piggar upp!
  Skickar över lite energi i form av KRAMAR 🙂

  Ha en fin fredag!
  Kram

 3. Ja men så fin hon är 🙂 det är så kul att baka med dom för de tycker det är så kul, visst ..lite smuts här och var men vad gör väl det:)
  Ja ibland behöver man bara vara och gå i sina egna tankar och tanka lite energi ute i fina vädret. Jag är oxå sådan och sådana dagar vill man helst inte möta på någon utan få ha en sådan där lite konstig dag ifred:)
  Ha det så gott vännen.
  Kramar Jennie

 4. Hej Anna, hoppas solen gjort så gott som den bör på din promenad. Tack för dina söta kommentarer på bloggen. Kul att även följa din fina blogg här. Skickar över en massa energikramar denna fredag!

 5. Hej vännen!
  Mysiga bilder, kan tro att det är kul att baka med din goa tjej!
  Såå härligt med en promenad o att få frisk luft, här blir det flera med vovven!

  Ha en fin fredag!

  Kramar Liza

Comments are closed.