Små små svarta spår…

DSC_9076 V-rum_2 V-rum_3 V-rum_4

 

…lite här och var i vårt hem nu…

Heeeeej vänner!

Onsdag idag och halvlek för de flesta, men som torsdag för mig! Vad jag tjatar om detta va;-)
På fredag är även tösabiten ledig hela dagen, det är studiedag då. Liiiiiiiite sovmorgon, sen kommer röris för att kika på en grej vid åtta. Sen om jag känner mig själv rätt kommer jag dra runt nått varv här hemma innan vi ska bege oss på KALAS!! =)

Besöket hos tandläkaren igår gick så bra så. Anna gapade duktigt och skötte sig exemplariskt! Förutom att jag kan vara lite väl intensiv med tandborsten då kanske;-)
Idag blir det besök hos min hematolog, tänk henne har jag träffat sedan jag först blev sjuk. En fantastisk läkare som jag höll på att tjata sönder om när håret skulle trilla av och som varit den som följt mig här i Kalmar under hela resans gång. Jag har inte en enda gång behövt byta läkare, inte här och inte i Stockholm. En stor fördel är även att dessa två läkare, båda kvinnor, har tidigare jobbat ihop och känner varandra väl och har en bra dialog om mig, patienten, sinsemellan. Jag har verkligen haft TUR!
Och är det något som beskriver dem så är det ödmjukhet, en egenskap som jag själv värderar väldigt högt. Jag är aldrig bättre än någon annan, men kan jag något bättre delar jag mer än gärna med mig.

För att återgå till SVART så berättade jag för en kollega idag att: “Jag tänker måla en stol till skrivbordet SVART! Tokigt va?”
Söt som hon är så log hon och sa: “Ja, nu är du allt bra tokig Anna!”

En annan rolig grej som hände idag var en manlig kollega som sa (hans fru läser min blogg;-)): “Jag får nog blocka din blogg hemma snart!” 
“Varför då? Ger jag din fru idéer som du ska göra?” sa jag med glimten i ögat så klart.
“Näää, men hon rev ut allt i köket i helgen och möblerade om allt, så nu hittar jag ju ingenting!”
Jag tröstade honom med att min man känner preciiiiis likadant när jag flyttar om i köket både nu som då.

Ha nu en skön onsdag kära ni! På mig kliar det i fingrarna att ta itu med stolen som ska bli SVART!

♥ Kramelikram Anna ♥

 

11 thoughts on “Små små svarta spår…

 1. Ödmjukhet är viktigt, lyssna och empati också…säger en som vet, hehe!
  Tandläkaren ja, dit ska jag idag. Men tandis är bästa kompisen så det är lugnt!

  kraam

 2. AC

  Roligt att du inspirerar andra att röja runt 🙂
  Blir fint med lite svarta detaljer.
  Här skiner solen och det blir en skidtur innan jobbet idag.
  Kram
  AC

 3. Skönt att det gick bra hos tandläkaren.
  Så söta små djur.
  Ja, ibland är det otroligt kul att få bryta av allt vitt med andra färger. Och kust nu när det åter snöar känns det som att vitt är det sista jag vill ha 😉

  Hoppas det hår bra hos doktorn. En lyx att du har sluppit slussas runt bland miljoner olika läkare. Förstår att det måste ge en otroligt bra och trygg känsla.

  Ha en fortsatt härlig onsdag. Kram Malin

 4. Hihi de där känner jag igen, mannen här hemma kan bli tokig när jag har röjt runt och han inte hittar något och lagom tills dom har lärt sig vart sakerna är så är man där och röjer om igen ;). Skönt med lite långledigt.
  Ha en fin dag och tack för din omtanke!
  Kram på dej

 5. Visst är det svårt att låta bli det svarta? Jag som trodde jag alltid skulle ha det vitt 😛

  Hihi, bra du inspirerar så pass! Måste kännas bra 😉 Men stackarn som inte hittar i köket längre 😛

  När stolen är svart får du allt visa upp den här! 🙂
  Jag har ett skåp som väntar på svart färg, matt färg. Och nu fick du mig att fundera på om inte min skrivbordsstol också skulle bli svart när jag ändå målar med den färgen. (Du inspirerar för bra;)) Och måla skrivbordet vitt. Både stol och skrivbord är i gulnat vitt nu..

  Ha en fin dag!!
  Kramar

 6. Svart gör ju som bekant det vita vitare 😉 Klart du ska måla svart!!
  Ödmjukhet ja, det är fint <3 Underbart att höra att du fått så fina läkare!

  Kram till dig

 7. Hej vännen!

  Ja lite svart är aldrig fel!:)
  Önskar jag kunde ha lika mycket energi som du har! Skulle verkligen behöva ta tag i mitt pysselrum/kontor, det har nämligen förvandlats till förråd;)

  Skönt att det gick bra hos tandläkaren och att du har så bra läkare!

  Vännen, du inspirerar oss alla ska du veta!

  Stor kram på dig

 8. Heej!
  Svart är aldrig fel, och en svart stol det är grejer det 🙂
  Får visa sen.
  Så söta flodhästar du hade där.
  Skönt med ledig fredag, skulle gärna byta men snart är det ju långledigt med påsk och allt.
  Kraam

 9. Åå men jösses vilka härliga bilder du visar.. Älskar ditt fina kök och alla dess pasteller är ljuvliga. 🙂

  Skönt att tandläkarbesöket gick bra. Jag borde verkligen boka en tid för undersökning… Hmm.. =D

  Ha en fin torsdag, snart helg, jippi!
  Kram Madeleine

 10. Fint som bara den! Vilken fin bild i ramen, små små fötter, finns det gulligare? Klart du ska måla stolen svart, fint när det bryter mot det vita. Jag tänkte faktiskt måla köksbordet svart, önskar mig bara en färgspruta först. Fy, för tandläkaren, eller kostnaden rättare sagt. Skulle verkligen behöva göra en undersökning men vågar inte gå dit 😉

  Kram på dig. Therese

 11. Åh så fint det ser ut hos dig! Här smyger det också sig in lite svarta detaljer, härligt:) önskar dig en fin helg! Kram

Comments are closed.