Naturen flyttar in…

Kvistar_1

 

Kvistar_2

 

Kvistar_4

 

Vackra kastanjekvistar gör sig fint ihop med de nya ljusstakarna…

God morgon!!

I söndags när vi var på vår promenad hittade vi så vackra kastanjekvistar som hade blåst ner från ett gigantiskt kastanjeträd på vägen ner till båthamnen.
Vi plockade på oss några stycken allihop.
Tösen hade en kompis med sig och han plockade några han med. Jag frågade: “Var ska ni ha dem tror du?” Han funderade lite: “Jaaaa, jag vet inte men vi har ju ganska många stora vaser hemma.” Hans mamma lovade att sätta dem i vatten i nån stor vas när de kom hem;-)

Annars går veckorna med sitt gilla, eller vad säger ni? Jag gillar iaf att jag verkligen fått ordning på det här med matlistorna här hemma. Inte stå och dra i kyl och frys när man kommer hem hungriga alla tre. Ordning och reda, det gillar Anna det;-)

Känner du att du fått mer inspiration att fixa och dona hemma? Jag skulle verkligen vilja ha mer tid till det nu, för nu har jag massor av idéer:))

Annars har vi skaffat oss en bil till. Tre bilar kan kännas lite mycket tycker jag ;-), men vi ska göra oss av med en av dem, det var bara ett gyllene tillfälle som dök upp och vi passade på. Nu när vi inte bygger riktigt lika intensivt längre kände vi att det var dax att göra oss av med “jobbarbilen”. Eller intensivt och intensivt, snart ska  vi ju “bara” bygga ett garage;-)

Vad har ni för projekt/planer under våren?

♥ Kramelikram Anna ♥

9 thoughts on “Naturen flyttar in…

 1. Ja här hemma har jag grenar lite var stans,både Forsythia och Syrén.
  Och Syrenen är full med små gröna blad.
  Hann dess värre inte med så värst mycket sol tankande i helgen när den bara bestod av jobb.
  Men det kommer väll fler får vi hoppas :)))

  Kram Thess

 2. Jag gillar verkligen den ruffa känslan i vitt blandat med trä..helst gammalt slitet trä. Ljusstakarna är jättefina!

  Tänkte att jag måste ge mig ut på jakt i skogen efter videung, det & alla vårblommor suktar jag efter just nu!

  Angående projekt så blir vårt att måla klart nybygget till våren/sommaren..inte så spännande, men dock ett måste;)

  Kram

 3. AC

  Kvistarna och ljusstakarna passade som handen i handsken.
  Här är det massor av projekt bara snön försvinner. Men det dröjer nog ett tag till.
  Vårt badrum är på gång. Det har vi verkligen tagit det lugnt med, inga brådska.
  Ha det gott
  kram
  AC

 4. Jättefint..älskar att plocka in naturen i hemmet..:-)

  Projekt..hmm ja du, om jag fick önska skulle jag vilja ha ett stort fint uterum men vi får se..kanske får vänta nått år med de för det är ju lite kostsamt.

  Ha de gott
  Kram på dig

 5. Mysigt, var sugen på att plocka in lite grenar innan idag jag med. Men väntar ett tag till.
  Här renoverar vi ju hela källaren och förhoppningsvis är det ett projekt som ska vara klart nu i mars. Men med en busig 1 åring som aldrig vill vara still och ska smaka på allt så får det ta lite extra tid. Annars är tanken fönsterbyten under våren och så ska Stella få ett nytt rum som ska målas lite sen när källaren är klar.
  Men annars är det många mer framtida projekt 😉

  Hoppas bi haft en skön dag. Kram Malin

 6. Så fint med lite kvistar inne, tänk när de börjar bli gröna och fina oxå!
  Ja lite mer inspiration har man , tom till att städa ibland:) inte ofta man tycker det är kul men nu ibland så kan man nästan känna att det är kul:0
  Ha en fin kväll.
  Kram Jennie

 7. Har kastanjer så fina kvistar? Det måste jag kolla på vårt liiiilla träd vi planterade förr förra sommaren 🙂

  Va duktigt att ni tagit tag i matlistor. Måste ju underlätta mycket! Så varför gör inte vi det?
  Vi pratade faktiskt om det idag med Noah. Att han ska få vara med och bestämma mer nu när han lärt sig lite mer vad olika rätter heter 🙂

  Jag har inga stora planer för våren. Jag hoppas mest att jag fortsätter få inspiration till fler tavlor.
  Men det borde också sorteras och rensas ut här hemma. Jag vill, men hinner/orkar inte riktigt än. Blir nog lättare när våren är här på riktigt 🙂

  KRAM

 8. Hej!

  Åååh där gav du mig en idé, kastanjekvistar. Vi har kastanjeträd i vår lund här på gården. Både gamla fruktträd och kastanj. Ska kika i helgen om det blåst ner något till mig. Vågar jag ta fram sekatören annars mån tro? Kan gömma den lite diskret i fickan annars kanske. 😉

  Kram kram Madeleine

 9. Hej! Så himla fina bilder du visar! Nu bil….alltid roligt att köpa nått nytt!:)

  Planer….att göra i ordning på balkongen, skaffa ny bord ditt och ett hjälpbord vart ska grillen stå när jag har köpt den:) Hoppas kunna inreda klart mitt sovrum!
  Önskar dig en trevlig onsdag!
  Kram Sirpa

Comments are closed.