Ljuva Hortensia!

Hortensia_1 Hortensia_2 Hortensia_3 Hortensia_4 Hortensia_5 Hortensia_6När jag var och handlade igår fick jag iaf med mig lite andra roligheter förutom tvättmedel, toapapper och andra måste-ha-saker;-) En sockersöt Hortensia passar bra i fönstret!

Gomorron, gomorron, gomorron!!

Onsdag mina vänner och jag hoppas ni har allt klart inför morgondagen nu??? Om inte annat är det höööög tid att se till att damma av kvasten, rota fram hatten och prasselklänningen!! För ni kommer väl?!?!!

Jaaa, eller som tösen min sa: “Alltså, jag fattar inte varför man ska klä ut sig, det kan man lägga ner tycker jag!” Nä, det där med att klä ut sig har då aldrig varit hennes grej, så nån kärring lär hon inte bli utan snarare en påskprinsessa med vippig klänning och rosa ögonskugga 😉 Huvudsaken är att hon är nöjd!

Igår kom skrivbordet på plats. vitt och fint blev det!! Nu återstår att få ordning på alla sladdar, för jag gillar verkligen INTE när det ligger som ett ormbo på golvet, HUA!

Det blev en stund i pysselhörnan igår kväll med. Tösabiten sydde ett hjärta till gosehunden Lilja och jag fortsatte producera svart/vitrandiga kuddfodral:-)

Dax att ta itu med dagen!
Vad har ni planerat inför PÅSK då?

♥ Kramelikram Anna ♥

12 thoughts on “Ljuva Hortensia!

 1. Åh men gud så fin hortensia! Så du har verkligen gjort en fin sammansättning i fönstret. Så snyggt och smakfullt! Jag gillar det jätte mycket. Du är grym på inredning tycker jag…

  I påsk åker vi upp till vårt underbara ställe i Hälsingland. Ska bli ljuvligt! 🙂
  Kram kram Madde

 2. Hej!
  Vilken härlig blomma och gillar verkligen den vita!
  Ah, gömma sladdar:/ Men roligare med pyssel!
  Önskar dig en skön onsdag!
  Kram Sirpa♥

 3. Jättefina är dem och dessutom kan du plantera ut den när du skissat färdigt på din vita drömträdgård!!!

  Kram

 4. Hejsan vännen!
  Så fint med hortensior, jag har gått och kikat på rosa och blå halva dagen idag ute hos kompisen som har trädgårdshandel, så mycket fint, fick med mig en platta med minipåskliljor och en fin bukett med Estelle tulpaner, kommer visa dom sedan, helt underbar färg och form!
  Blommor är förutom inredning det jag kan köpa ihjäl mig på hihi.
  Vilka fina bilder du visade i gårdagens inlägg, greengate är ju bara så glatt och fint, alla underbara färger!
  Ha en fin kväll kramar jennie

 5. Så vackra de är. Har spanatpå dem många gången men än har jag inte vågat utmana mina ogröna fingrar.

  Riktigt snyggt ventilationsskydd ni gjort.

  Ochklart man likaväl kan vara påskprinsessa 😉
  Ha en härlig fortsättning på dagen. Kram Malin

 6. Vilka jätte fina bilder på din hortensia !!!!!!’
  Och jajamän kvasten står avdammad vid ytterdörren och klänningen hänger nystruken på sin galge.
  Tänkte åka vid 14.00 tiden ska jag plocka upp dig på vägen :)))))

  Kram Thess

 7. Hej, hej;)
  Gillar hortensia också 😉 speciellt dem vita, ditt fönster är så fin… Har köpt hortensior en vitt och en ljus, ljus rosa man blir bara så glad av vackra blommor. Har putsat och trimmat kvasten… Blåkulla nästa! Glad påsk ;)) Carol

 8. Hej vännen!

  Vilken vacker hortensia!
  Tyvärr så lyckas jag alltid ta död på mina:(
  Påsken börjar med födelsedagsmiddag hos svärmor, sen ska jag hinna med frukost på Java med gamla tjejgänget, premiärgrilla med fina vänner, äta Påskmiddag hos mina föräldrar och sen ska jag och Gustav hälsa på hos bloggvännen Maria o hennes familj:)
  Blir jag bara av med den här förkylningen så ska jag träna med:)
  Vad har du själv för planer vännen?

  Stor kram

 9. Så fint i ditt fönster med Hortensian! Jag brukar sällan lyckas med dessa blommor, tyvärr. Vad bra det blev m ventilationsskyddet, inte dumt med händiga män! 🙂
  kram Jenny

Comments are closed.