Lite coolare…

Tyras rum_1 Tyras rum_2 Tyras rum_3 Tyras rum_4 Tyras rum_5 Tyras rum_6 Tyras rum_7 Tyras rum_8

 

Tösens rum blir lite coolare med de svarta detaljerna…

Hallå där!!

Eller Hej mitt vinterland kanske jag skulle säga, men om det är uppmärksamhet den vill ha den där vintern så kommer den iaf INTE få det av mig.

Snart är huset färdigstädat och vi ska göra oss i ordning och åka in till stan och gå på kalas:-)
Lite saker återstår i tösens rum, två svart/vit randiga kuddfodral ska sys till och en sänggavel ska tillverkas. Sen ska hon få ett annat skrivbord och det ska då målas vitt 🙂 Kanske även hennes stol blir svart, vi får se vad hon vill ha;-)

En helg ligger FRAMFÖR oss och vi har inget inplanerat, så det blir fix och trix hela helgen och jag ser verkligen fram emot det!!
Igår kväll gick jag ut och skottade vid halv elva tiden så att min man skulle kunna komma in med bilen när han kom hem efter en tjänsteresa. Jag var liiiiite småtokig kan jag säga, för det kändes inte som att man skulle SKOTTA snö nu!! Hur eller hur så var jag så arg och uppretad att jag i rena terapin målade lister och strök tvätt efter det 😉

Tösen står i duschen, måste rusa!!! 🙂

Ha en HÄRLIG fredag och smaska på något gott, det tänker jag definitivt göra:-)

♥ Kramelikram Anna ♥

10 thoughts on “Lite coolare…

 1. Så mysigt hon får det.
  Längtar som en tok tills källaren är färdigrenoverad nu. Då flyttad kontoret ner och tanken är att Stella sen ska få det rummet där kontoret är idag. Men först ska jag ge det en make over.

  Haha, ja ilskan på snön kan göra underverk för arbetslusten 😉

  Hoppas ni får en mysig fortsättning på fredagen. Här ska det också smaskas något gott ikväll. Kram Malin

 2. Så fint hon har det! Snyggt med svart till det rosa. Ser många fina kuddar på bilderna med 😉 Har du gjort alla själv?

  Ja här ska jag smälla i mig massa choklad till filmen 🙂 Det känner jag mig värd efter en dag med kaos här hemma, Noah och Elvin har aldrig varit såhär vilda innan. Dom har förstört glaset på en tavla till och med. En inramad doptavla, så det är inte bara att köpa ny ram på Ikea.. 🙁

  Ha en härlig kväll ni med! <3
  Kram kram

 3. AC

  Fy fabian vad fint hon har det Tyra!!!
  Helt super, hon måste vara nöjd.
  Önskar dig en riktigt skön fredag
  kram
  AC

 4. Vad fint Tyra har i sitt rum.
  Kul när hon själv också är intresserad och vet vad hon gillar.
  Ha en trevlig kväll.
  Kram ♥

 5. Sååå fint! Snyggt att bryta av med lite detaljer också…

  Nej, vem vill skotta snö nu, helt galet, fast så mycket har inte vi fått tack och lov!

  Den svart/vit randiga mattan du undrade över är IKEA.

  Trevlig helg!

  Kram Mariette

 6. Snyggt med svart mot det rosa! Ser ut som att du är en hejare på att sy! 🙂
  Ha en skön kväll! Här snaskas det för fullt 🙂
  kram Jenny

 7. Hejsan!
  Såå snyggt med dessa svarta detaljer och en svart stol till skrivbordet skulle nog bli bra.
  Önskar även dig en fin helg, kram Ing-Britt

 8. Så fint det är i hennes rum…
  Vi har iaf ingen snö här, men våren känns ändå långt borta!!
  Här har det varit eget fredagsmys, upp tidigt imorgon för hockeycup och mannen jobbar sent, men jag njuter av den där ensamma egentiden när barnen sover och mannen är på jobbet! Ibland behövs den tiden också

  Ha en fortsatt mysig helg
  Kram Sandra

 9. Vilket jättefint rum Tyra har och vilka fina detaljer! Näää, fyyy för snön nu! Roligt med kalas och ha en underbar helg, du med!

  Kraam
  Petronella

 10. Anna Anna Anna …. Hur kan man i terapi stå och stryka ???? Du är ju galen … Men väldigt söt 😉
  En sak är säker, det du gör iterapi det är näst intill spöstraff för andra….förstår du det ?? Ha ha ha 😉
  Hur som helst så blir ju Tyras rum såå fint,märks att hon börjar bli större.
  Hoppas att ni får en riktigt mysig helg med mycket fix och trix 😉
  Själv ska jag jobba hela helgen,eller jag tror det i allafall,sitter här i soffan kl 05.00 och har såå ont i ryggen att jag nästan har svårt att andas, tror att jag sträckte mig igår när jag lite små stressad skulle lyfta upp Ella ur badkaret :((((
  Hoppas att det var ett kul kalas :)))

  Kram Thess

Comments are closed.