Inte som en helg…

Ris_1 Ris_2 Ris_3

I helgen sprayade jag lite ris att ha på tösens rum. Det blev svart och nu r även den sprayburken slut;-)

Scones Varm choklad

 

Till frukost på lördagsmorgonen gjorde min man scones, mmmmmm så gott! Inte det man äter på en vardag precis…

Gooooood morgon!!

I natt kom en liten trulsa in till oss… Säkert drömt något, så när klockan ringde vid 04:54 kändes det inte så lockande att kliva upp…
Och en vardagsfrukost är ju inte precis som på en helg, eller vad säger ni? 🙂
Jag som inte dricker kaffe är ju barnsligt förtjust i varm choklad, mmmmm..

Dax att få i sig lite frulle och bli klar för dagen då!!
Idag skall bilen som blev påkörd lämnas in för omlackering, och ingen har har hört av sig heller…

Hoppas ni alla får en fin tisdag!

♥ Kramelikram Anna ♥

6 thoughts on “Inte som en helg…

 1. god morgon!
  Nej inte blir våra vardagsfrukostar som på helgen inte men det gör ju att man njuter lite extra på helgen. Varm choklad och scones lät riktigt gott.
  Vad mysigt och fint du har i ert sovrum.
  Ha en bra dag och lycka till med bilen.
  Kram Ing-Britt

 2. Vad fint med fjädrar…precis vad jag pyntar med nu också…Så härligt vårigt…

  Scones till frukost lät inte dumt det heller!

  Ha en fin dag!

  Kram Mariette

 3. Men tänk så mycket mer man uppskattar de långa och lite lyxigare helgfrukostarna när fardagsfrukosten ofta blir något man alltid äter 😉 iallafall jag, alltid samma tallrik med fil, bär och frön och ett kokt ägg till på vardagarna.

  Så mysigt med sprayadekvistar. Snygga de blev.
  Kram Malin

 4. Bettan

  Låter mysigt! Med en sån go frukost mitt i veckan och allt 🙂 Och påskigt härligt har ni också hunnit med, samtidigt som svarta febern ryckt ut! Hi hi! Kanske ni borde skaffa en till burk utifall bilförstöraren dyker upp minst sagt lite så där oanmäld! Det hade jag gjort! Rätt i nyllet bara!! Ha ha!! 😉

  Kram
  Bettan

 5. Haha, du faller också mer och mer för svarta detaljer 😉
  Jag ska med köpa mig en svart sprayburk, har lite som skulle behöva piffas upp.

  Det där med bilen, fy jag blir så arg. Det är pinsamt att det finns så oärliga människor.. 🙁

  Sov gott!
  Och hoppas du får sova lite längre imorgon 🙂
  KRAMAR

 6. Hej sötlök!
  Å vad du gejjar! Vilket fint ris!
  Å koppen är så ljuvlig och choklad…fniss…men Anna..dricker du det VARJE morgon?? det får man ju bara dricka typ nån gång om året…fniss…men gott är det det håller jag med om.. Kanske ska ta mig en kopp på lördag…Japp så får det nog bli.
  I kväll har jag inte gjort någonting…suttit o pratat med en gammal vän i telefonen…lustigt det där med vissa…vi har nog inte pratat med varandra sedan förra våren..ändå känns det som igår. Hon låg i skilsmässa så det var en liten chock…vi bestämde i alla fall att vi måste ses snart.
  Jag tänkte ju att jag skulle komma igång med röjandet den här veckan. På fredag får vi nattgäster så det vore ju trevligt att hinna lite innan dess..
  Vet du vad jag gjorde idag…fniss…
  Jag skulle hämta min systersons lilla E på dagis…Myyysigt tyckte jag…å svängde glad i hågen in på dagiset som ligger på min systers gata..
  väl där upptäcker jag att det finns 3 avdelningar…??? hmm…jaja..det var ju bara att börja fråga mig fram….näpp det fanns ingen lilla E där inte… ??
  Men du det är nog dagiset tvärs över gatan sa någon..
  Hmm…konstigt tänkte jag men så måste det väl vara..
  Där fanns 5 avdelningar…fniss…nu började jag känna mig som en barnrövare…så jag ringde syrran ..haha…det visade sig att jag inte hade ett enda rätt…dagiset låg rätt långt därifrån på en helt annan gata….haha..
  Tur att lilla E kastade sig om halsen på mig o ville visa hela dagiset då jag väl kom rätt….så jag i alla fall fick med mig rätt barn hem…haha…
  Men ååå så mysigt det var!! Vilken flaschback jag fick…
  Ha en fin onsdag nu vännen och fy så trist det är med bilen..
  Kraaaaaaaaaam Katarina

Comments are closed.