Inburade!

Vitrin_1 DSC_9038 Agg_2 Agg_3 Agg_4

Några ägg som jag dekorerat har nu fått sin plats i fågelburen i vitrindelen i köket.

Tjingeling på Er!

Söta ni som skriver så fint!!! Och jag har en så dålig period och är så dålig på att skriva till er…Sorry!!
Somnar med tösen när jag nattar henne, landar en stund i soffan hos min man, somnar på hans axel och sen är det lika bra att entra sängen… Igår missade jag halva Bygglov då jag somnade hos en liten trulsa. Sen var jag så trött att det var lika bra att gå och lägga sig.
Är det fler som är så trötta nu?!??
Undrar om det finns nått tips för att man ska bli lite piggare??
Emottages tacksamt isf:-)

Detta till trots att solen strålar från en vackert blå himmel och att det är onsdag idag, näst sista jobbardagen för mig! =)

Önskar er alla en pigg och härlig onsdag!! 😉

♥ Kramelikram Anna ♥

6 thoughts on “Inburade!

 1. Så fint det blev vännen!
  Du!! så skönt att höra.. Jag kom upp från tvn igår vid nio tiden och sa till mannen att det hade ju varit kul å se hur det blev på bygglovs projekt de hade idag. Jaha sa han fick du inte det. Nä john blund kom till mig där en stund!! Sedan gick jag och la mig och sov i tio timmar!! Det är nog vårtrötthet säger vi. Längesedan jag var såå trött.
  Ha en fin dag.
  Kram Jennie

 2. Hej trötter..
  Nä tips..jag vet inte.. B12 kanske.. det var ju det jag hade brist på förra våren då jag var så trött..det finns receptfritt på apoteket..
  Extra c-vitamin kanske..
  Annars är det väl kanske så att vi har vissa perioder då vi behöver vila mer.. du har ju inte haft det så lätt på jobbet och sånt tär och tar på krafterna mer än man tror.
  Så fint du har gjort med buren..om äggen är fyllda redan föreslår jag att du sätter på ett hänglås..;)
  Kraaaaaaaaaaaam gumman!
  katarina

 3. Du är inte ensam. Jag tror jag skulle kunna somna nu vid 18 varje kväll nästan.
  Men är det inte så ganska ofta. Att man blir trött när solen och ljuset kommer i början? Här boostar vi annars med extra D och c vitaminer, omega 3 och multivitaminer (fast det äter jag nästan alltid) i hop om lite extra friskhet och energi.

  Fint du gjort med äggen i buren.
  Ha en mysig kväll. Kram Malin

 4. Hej tröttmössa!:)

  Så fint du gjort med äggen i fågelburen!
  Här har du en riktig tröttmössa med, vi lägger oss innan tio varje kväll vilket är rätt ovanligt för att vara oss:)
  Sen går ju jag upp kvart över fem nästan varje morgon med:)
  Vet du jag tror det kommer vända, snart är det Påsk, då får vi några extra lediga dagar och vi ställer om klockan och får ljusare kvällar vilket säkert kommer göra oss piggare:) hoppas jag i alla fall:)

  Ta hand om dig nu min fina vän!

  Kram på dig

 5. Så fint det blev med äggen i buren!
  Ja tröttheten den finns här med… hoppas våren är på väg så det blir ljusare o skönare ute!

  Ha det fint!

  Kram Liza

 6. Hej vännen!
  Jag är också jättetrött…
  Jag fick mina provsvar som visade att jag hade blodbrist och väldigt låga järndepåer, vilket kan vara svaret på mycket av min trötthet, jag har fått tabletter för detta. Men igår var jag även och köpte D-vitamin för jag har hört att det ska vara bra för väldigt mycket och att väldigt många har brist på D-vitaminet under vinterhalvåret eftersom solen lyser med sin frånvaro. Kanske kan vara något att köpa sådana? Det sägs att man ska bli piggare och friskare av dem:)
  Sköt om dig!
  Kram Emma

Comments are closed.