Dagar som är bra!!!

Kok_1 Kok_2 Kok_3 Kok_4 Kok_5 Kok_6 Kok_7 Kok_8….vårt kök fullkomligen exploderar i pasteller nu!!

God förmiddag vänner ♥

Igår hade jag en riktigt bra dag! Jag älskar verkligen mina lediga fredagar när jag kan städa och plocka omkring med grejerna här hemma. Saker flyttas lite hit och lite dit. Det nya porslinet är ju så vansinnigt vackert att det får stå framme! Kopparna redo att fyllas med härlig varm choklad en lördagsmorgon 🙂

När tösen kom hem från skolan igår sa hon: “Åh, äntligen börjar vår mysdag mamma!” (Mannen var nämligen på årsmöte med ölsällskapet igår kväll;-) och tösen och jag skulle ha en egen mysdag/kväll) Sen hade vi verkligen det så mysigt. Jag gjorde klart det sista, sen åkte vi och köpte lite blommor och godis 🙂 När vi kom hem fixade vi “pizza à la Tyra”, dvs tacobröd med skinka och ost som man värmer i stekpannan. Efter maten målade vi naglarna och gjorde oss fina! En riktig tjejdag kan man säga;-)

Jag fick även ett så värmande sms och ett oväntat mail denna fredag!

Ikväll får vi lite gäster och Anna tänkte “slänga ihop” en trerätters;-) Fast oftast behöver man inte göra det så komplicerat tycker jag, men det är ju hur det presenteras sen.
Ikväll bjuds det på jordärtskockssoppa till förrätt, soutzoukakia (kött/lammfärsbiffar på grekiska) med klyftpotatis och sallad till huvudrätt och sen avslutar vi med hemmagjord mintglass och hemmagjord chokladsås!

Vad händer i era stugor denna lördag? 

♥ Kramelikram Anna ♥

10 thoughts on “Dagar som är bra!!!

 1. Låter nästan som vår fredagskväll! L var på whiskyprovning och jag o sönerna myste på egen hand här hemma, vi målade dock inte naglarna 😉

  Klart nya finmuggarna ska stå framme!

  Njut er kväll, menyn lät urgod!!

  Kramar

 2. Åh, vad det är vackert med ljusa pasteller, speciellt nu när det snart är vår! Den där menyn lät riktigt smaskig! Tror att det var ett blodtrycksfall bara, ingen fara nu… Tack snälla, för din omtanke!

  Ha en trevlig kväll!

  Kraam
  Petronella

 3. Låter som en helt perfekt dag!! Sååå härligt med lediga fredagar, måste vara guld värt!!! Och så sött med pastellfärger! Rosenmönstrade kopparna är jättesöta :-)) Ha nu en fin lördagskväll! Stor kram Paula

 4. Det låter som om ni hade en toppen dag igår..mysigt! 🙂 Jag fortsätter mitt fredagsmys med lördagsmys. Det blir att se filmen med Irene Huss ikväll.
  Nya jobbet är på ett litet lager. Trivs himla bra både med jobb och arbetskamrater efter första veckan och är glad att jag fick “tummen ur” och vågade bryta upp från mitt gamla jobb för att göra nåt annat. Man vet vad man har men inte vad man får, som man brukar säga.
  Nu ska jag titta i min nya betong bok.
  Ha en mysig lördags kväll!
  Kram

 5. Den dagen behövde du!
  Låter så mysigt med tjejkväll med sin dotter sådär 😉

  Vilken lyxig middag du bjuder era vänner på ikväll. Är det för sent att komma förbi? 😉
  Hoppas ni har det trevligt!

  Kramar

 6. Ååå detta uuuuunderbar kök!!!!!!!!!
  Och vilka underbara muggar och servetter.
  Det här kommer att bli en dyr vår känner jag ;))))
  Här hemma har det på börjats tapetsering i sovrummet lite hux flux men det kommer att bli såååå fint.
  Man ska verkligen ta vara på sina infall…..eller hur ?? ;))))

  Kram Thess

 7. Jag blir också lite sugen på pastellen när våren kommer smygande. Jag fick också en mysdag i fredags med min tös efter en turbulent torsdag med besök på både vårdcentral och sjukhus. Stackars liten fick ett uppskrapat ansikte och förmodligen en mindre hjärnskakning när hon lekte vid rutschkanan på skolgården.

  Må så gott! Kramar Therese

 8. Hej vännen!

  Älskar pasteller! Fantastiskt fint i ert kök! Älskar ju Greengate också, hade köpt lattemuggar, kökshansduk och servetter från Greengate till gårdagens födelsedagsbarn, mycket uppskattat:)

  Låter som en riktigt mysig tjejkväll:)
  Hoppas gårdagens kväll med vännerna blev lika mysig!

  Ha en fin Söndag vännen!

  Kram på dig

Comments are closed.