“Är det påsk snart?”

Paskpynt_1 Paskpynt_2 DSC_8933 Paskpynt_4 Paskpynt_5 DSC_8936

 

Hallå så här mitt i veckan!!

I fredags när jag var ute och gick fick jag med mig lite andra kvistar på min promenad. (Naturligtvis hade jag en sekatör med mig) När jag sen gick runt här hemma och plockade lite hit och dit, hamnade så pallen i en hörna i köket. En korg, lite kvistar, några vita fjädrar och så blev det lite påskfeeling i köket helt plötsligt!:-)
När min man kom hem på kvällen sa han:
“Är det påsk snart?” (så där lite glatt ni vet:-))
“Ja, om tre-fyra veckor!”, sa jag med ett stort leende 🙂
Han bara log och sa: “Du är söt du” 

För just nu vill jag verkligen kicka igång våren och i år kommer ju påsken faktiskt riktigt tidigt!

Är det fler än jag som tjuvstartat påsken kanske?

En fin fin onsdag önskar jag Er!!

♥ Kramelikram Anna ♥

12 thoughts on ““Är det påsk snart?”

 1. Hej!
  Jag har inte tjuvstartat påsken än men är allt lite sugen 🙂 Lite kvistar ska snart plockas in i alla fall, då känns det ännu mer som om våren faktiskt nästan är här!

  Kramkram

 2. Godmorgon! Som jag skrattade när du skrev “naturligtvis hade jag en sekatör med mig!”, japp det gäller att vara förberedd. Jag är likadan! Blev allt lite sugen på att pynta när jag såg dina fina bilder… Inte fel att tjuvstarta lite! Ha en riktigt fin dag i solen! Kram Therese

 3. Bettan

  Men du är väl för härlig!! Ja varför vänta… 😉 Super fint hur som helst! Görgillar verkligen ert hus!! 🙂

  Ja tänk så många roooliga namn jag fått sedan reportaget! Ha ha! Pysseldrottningen och nu senast Uppfinnargumma!! Ha ha! :)) Härligt… Tack vännen!
  Har precis fått veta av Susanne Kings att hon sålt sina bilder vidare till Norge nu!! Bolig Pluss! Så antagligen vill Norskarna även ta del av denna knasiga tjej med alla tokiga ideer!! Helt galet! Så nu sitter jag här som ett stoooort frågetecken och undrar hur i hela friden gick det här till!!! Och jag som hela tiden tyckt att allt vart så pinsamt och är egentligen en sån där tjej som gärna håller sig lite i bakgrunden… och så börjar hon att blogga av alla tänkbara ting!! Hur tänkte hon egentligen den här kvinnan!! Ha ha! 😉

  Kram på dig!
  Bettan

 4. Hej lilla sötnöt!
  Hihi…ja va kul vi tänkte lite lika-samma…;)
  Vårt pynt har inte kommit fram än men jag tror att jag kanske börjar smyga in lite nu i helgen. Vi är ju som sagt inte hemma i påsk så då kan man väl få påska tilld et lite innan.
  Jag skulle verkligen vilja ha lite mer tid just nu. Det behöver röjas både här och där.
  Vilka ljuvliga bilder du visar idag..så där våriga o fräscha….o rena..
  Du har så himla rent överallt…herregud du skulle få värsta chocken om du kom hem till mig…huaa…fönstren behöver putsas, kökslådorna behöver dammsugas…IGEN…himmel vart kommer alla smulor ifrån?
  Tvätt behöver vikas, övervåningen känns som ett lika stort kaos som vår blivande hall…huuu…vilken ände ska man börja i?
  Kanske ska jag bara göra som strutsen och stoppa huvudet i sanden o låssas att det inte finns…;) I kväll ska jag hem till min fina vän Tessan på Me and I party. Det ska bli mysigt… Jag har aldrig varit på något sådant men jag ser nog mest fram emot att få fika o umgås en stund.
  Nu har jag just smaskat i mig en sallad framför datorn på jobbet. Mattias o jag har varit på lunchspinning..huuu döjobbigt var det..men sååå skönt efteråt. Jag har blivit ett rikitgt träningsfreak tror jag…i gårkväll var jag på gymmet och jag längtar redan till fredagens lunchspinning…hihi…tror det är för att jag har märkt att det är min biljett till viktnedgång och att hålla vikten utan att behöva banta. Så känner man sig ju piggare också så det är ju en bra bonus…hmm…eller just i dag är jag rätt trött…sov dåligt i natt igen..:(
  Måste sluta ta med mig dator till sängen. Det slutar alltid med att jag sitter för länge och den där boken jag vill läsa den ligger alltid kvar i nattudksbordet…
  Ha en fortsatt fin dag nu hjärtat…nu laddar vi!! En dag kvar efter idag…sen tar vi helg..;)
  Kraaaaaaaaam Katarina

 5. Hej! Mycket fina bilder! Jag tänkte tjuv starta direkt när jag har hämtat påskpåsen från källaren:)
  Har en skön kväll!
  Kram Sirpa

 6. Hej vännen!

  Ja du är för söt!:)
  Väldigt fint blev det med kvistarna, tur du hade med dig sekatören;)

  Det är bra med mig! En eftermiddag med mamma gjorde susen:) Men vi har riktigt körigt på jobbet just nu, kan inte gå in på några detaljer men jag har tur som jobbar tillsammans med världens bästa kollegor, vi peppar och stöttar verkligen varandra:)

  Nu ska vi boka sommarens resa:)

  Stor kram på dig!

 7. ha ha ja man väntar ju bara på att få påskpynta lite, jag gjuter ju mina påskgrejer just nu men jag har inte satt fram något här ännu:)
  Blev fint där på pallen i hörnet med lite kvistar.
  Ha en fin kväll nu.
  Kram Jennie

 8. Hej där!
  Plockade in lite knoppiga grenar i helgen. Borde vara gröna till denna helg 🙂 Annars blir det nog inte så mycket påskpynt. Brukar inte pynta så mycket till påsk men tycker det om att titta på andras fina pyntade hem 🙂 Idag gjorde jag ett inlägg där jag har knyckt lite pysseltips från dig. Tyckte de du gjort var så fint 🙂 Hoppas det var ok?
  Ha de fint!
  Kram Marina

 9. Heej!
  Ååå så fint du har 🙂 Har du tagit fram pellisarna så de får ljus? Vattna försitkigt på dem.
  Tror de kommer klara sig fint då.
  Pelargonjord har jag hört ska vara bra med.
  Kraam

 10. Hihi, ja du är söt som redan tjuvstartat 😉
  Jag har inte startat än, men har precis fått hem tre ägg (likadana som i min tävling) som jag beställt, kunde ju inte låta bli. Så dom vill jag ju få upp i ett ris snart..

  Men du, går du alltid runt med en sekatör? 😉
  Jag vet inte ens vart vår finns..hmm..

  Nu måste jag försöka sova.
  Sov gott vännen!
  KRAMAR

Comments are closed.