Något mystiskt…

DSC_7952

 

Den här tavlan hänger i vårt vardagsrum… Jag gillar verkligen det lite mystiska över denna kvinnan.

Hallå där!

Vad gör ni en tisdag som denna?
Jag ska till frissan jag! Men något världsrevolutionerande lär säkert inte hända med tanke på hur feg jag är när det kommer till håret;-)

Undra om jag orkar sy något ikväll?? Hmm, får ju iaf absolut inte missa Bygglov!! =)

Igår klickade vi hem en sänglampa till tösabiten. Så nu har hon alla lampor hon behöver i sitt rum. Tänk att det ska ta över ett år att färdigställa vissa saker! Stackars tösabit som ingen sänglampa har haft, vi har dragit fram en lampa till sängen varje kväll så att vi skulle kunna läsa saga. Nu hoppas vi på snabb leverens!

Viggo_svart

Bild lånad från Balders Hage, lampa Strömshaga Viggo 
Minns ni att jag letat efter den i vitt? Men nu har vi ändrat spår så alla hennes lampor är svarta! 

En riktigt fin tisdag önskar jag dig!

♥ Kramelikram Anna ♥

6 thoughts on “Något mystiskt…

 1. Ja men den lampan kommer jag ihåg för den var så himla fin! Så kul att ni fått tag i en svart sådan nu då.
  Hoppas du hade de skönt hos frissan, visst är det ganska skönt när någon pillar i håret lite hihi. sitta och prata lite strunt och bara vara för en stund:)
  Ha en fin kväll och bygglov får absolut inte missas.Tror jag ska skicka in mig som intresserad av att få deras besök!! Här händer inget med mitt blivande vinterträdgårdsprojekt..
  Kramar Jennie

 2. Hej stjärnan!

  Vilken fin tavla och lampan…den är ju så himla fin. det blir fint med lite svarta detaljer i hennes rum. vad ska du sy nu då? Jag måste ta mig i kragen och komma igång och sy jag med…det stannar lixom vid att jag bara tänker att jag ska.
  Sååå vad tyckte du om Bygglov i dag då?
  Jisses vilket läge säger jag…en dröm att få bo så tycker jag.
  Mannen blev avis på bastuflotten…jag tycker utbygget blev fint men förstod du hur hon tänkte med färgen på väggarna?? Om man nu väljer röda väggar…borde man då inte blanda fram samma nyans som på husets yttervägg? huuuu…om jag vore familjen skulle en vit färgburk vara det första jag köpte då de åkt hem.
  Det blev jätte mysigt med pergolan men jag tyckte alla växterna såg röriga ut…Det blir säkert bättre då det har fått växa till sig lite…nu såg det lixom ut som en inredare försökt leka utredare…hihi..om du förstår vad jag menar. Ikväll har jag varit riktigt busig och hoppat över gympasset. Jag var på ett gympapass igår och har ont i halva kroppen plus att motivationen var noll idag…hmm…det är den alltid när gymträning står på schemat… Nu har jag suttit här framför tv´n med laptopen i knät hela kvällen… Dags att gå o sussa…
  Kraaaaaaaaaaaam katarina

 3. Jag såg också bygglov. 🙂 Hur tyckte du att det blev?
  Jätte snygg lampa du klickade hem, helt rätt!!! 😉
  Kram Madeleine

 4. Visst är den fin, gungstolen. Tavlan är ju underbar, hon är mystisk och tycker att har ett slags lugn över sig (oj, nu börjar jag visst analysera, har visst gått för många bildkurser ;-). Hoppas att du har fått har fått ditt paket 😉 (det gick iväg i torsdags). På tal om gungstolar är jag lite irriterad på leverantören som lovade skicka dem till mig i onsdags, men det visade sig att de inte hade skickat dem förrän idag. Haha, nu fick jag ur mig lite ilska. Det kan behövas ibland.

  Kramar på dig. Therese

 5. Jättefin lampa..snyggt att bryta av med svart tycker jag!
  Hoppas ni har det fint..jag är lite dålig på bloggfronten just nu känner jag, men det tar jag nog igen rätt som det är;)

  Kram Helena

Comments are closed.