Inte riktigt min färg egentligen…

Kok_1 Kok_2 Kok_3 Kok_4

 

…ja gult alltså, det är inte riktigt min färg… Men små söta tête-a-tête lyser ju onekligen upp som små solar här hemma nu 🙂

God kväll kära vänner!

Hur är det med er? Gillar ni gult?
Hur har måndagen varit mot er?

Måndagen har varit snäll mot mig. Den som gjorde mig ledsen har pratat med mig och bett om ursäkt. Det var inte illa ment. Jag förklarade ändå varför jag kände som jag gjorde så nu känns det bättre.

Idag har jag även ringt läkaren då vi har en tjejja som har ont i halsen titt som tätt. På höst- och vinterhalvåret har hon ont i halsen i stort sett jämt känns det som. Det kommer och går hela tiden, så nu vill jag veta mer. En läkare får kika på henne så får han/hon ta ställning till om vi ska remitteras till öron-näsa-hals. När hon har ont kan man se hur svullna mandlarna är på halsen på henne. Jag har själv haft mycket ont i halsen och tar det på allvar.

Nu vill min man visst ha datorn, så jag får väl hitta på något annat då;-)
Förresten, är det fler som har problem med att kommentera på blogger via iPad???
Det gååååår bara inte, det låser sig när jag ska skicka kommentaren… Skumt!

Hörs imorgon!

♥ Kramelikram Anna ♥

9 thoughts on “Inte riktigt min färg egentligen…

 1. Näe gult ser vi inget av i detta hemmet 😉 men blommorna hos dig var vackra! Så
  fint i ditt fönster!
  Håller med dig Ipaden är krånglig ibland när man ska kommentera. Här har jag datorn och de andra får ha paddan 😉 Kramis Suss

 2. Bettan

  Hej vännen! Vad skönt att det redde ut sig!! :)) Jobbigt!!! Hoppas det ordar sig med lilltösen nu också!
  Själv har jag bara datorn att blogga genom så ingen aning! 😉 Till våren är det alltid okej med lite gult tycker jag! 🙂

  Och så vill jag hälsa att du har en fin utmärkelse att hämta hos mig :))
  Kram Bettan

 3. Agnetha

  Nej gult är inte min färg heller…men….ibland vill jag ha de på blommor! Lyser upp så fint! Som solen….
  Kram Agnetha

 4. Hej fina sötis!
  Nej gult är väl inte jätte högt på listan men för typ 15 år sedan…då hade vi typ gula väggar överallt..;)
  Fast på blommor tycker jag det är ok särskillt på våren och till påsk..;) Det är ju faktiskt en man blir pigg o glad färg..;)
  Himmel alltså! Bad han om ursäkt??!! jisses …det hör verkligen inte till vanligheterna.. det var ändå bra att du stod på dig och berättade hur du kände…så fick han sig en tankeställare och förhoppningsvis dåligt samvete.
  Nix nu ska jag nog stänga ihop min lap och sluta mina gulgröna ögon…;)
  kraaaaaaaaaam Katarina

 5. Åh, nu har jag äntligen läst ikapp lite… Himla skönt att du fick en ursäkt, det är jobbigt sånt där att gå och bära inom sig… Jag gillar faktiskt gult och har det både i hallen och i sovrummet, men gult är faktiskt en av de svåraste färgerna att få rätt. Väldigt lätt att det blir “fel” gul färg, jag gillar vaniljgult eller lejongult. Ja, sen så har vi ju ett gult hus också, gulocker. Jag hinner inte heller kika in hos alla som jag skulle vilja, liksom tusen saker att hinna med, men väldigt kul när man äntligen får lite tid!

  Kraam
  Petronella

 6. Ja jag gillar gult. Varm gul.. Alltså den måste vara precis som jag vill annars kan det nästan vara fult 😉
  När vi gifter oss funderar jag på att ha gult tema..men mest VITT!

  Jag har ingen iPod, men det krånglade från datorn igår..
  Hoppas det rättar till sig för dig 😉

  Kramar

 7. Ha ha, kul att du säger det för jag har precis köpt vitt och gult tyg från Svenskt Tenn som ska bli kuddfodral… Lite förvånande för att vara mig, men LITE färg tänkta jag kunde få vara med i inredningen 😉

  Angående Tyra, är det inte dags att ta bort hennes mandlar. Brukar man inte göra det? Stackars tjej hon har ju så ofta ont i halsen…

  Kram kram

 8. Hej!
  Nja, gult är väl inte riktigt min färg heller. Men de där små blommorna är söta 🙂

  Hoppas ni får någon hjälp med dotterns halsont!
  Ha en fin tisdag!
  Kram

 9. Hejsan vännen!

  Tack för din kommentar, känns gott att komma tillbaka när man får massa varma ord :).

  Vissa perjoder i livet har jag haft dille på gult men de brukar inte vara långvariga men visst är det snyggt med gult och grönt så här när man har vårlängtan.

  Skönt för dig att ni pratat ut du och din kolega, alltid bra att prata om sådana saker.

  Ha nu en fortsatt fin vecka, kram Ing-Britt

Comments are closed.