Inte bara vitt….

Kok_1

Kok_2

Kok_3

Kok_4 Kok_5

Kok_6

 

Ny korg på köksbänken från Lene Bjerre köpt på Margaretas i Hovmantorp

Heeeeeej!

Vad hittar ni på denna lördag? Just nu tittar faktiskt solen fram över Ekenäs. Om nån timme ska tösen och jag promenera ner till svärmor/farmor för lite fika.
Jag “ska bara” ta hand om lite tvätt och plocka lite. Idag ska vi på allvar ta tag i tösens rum. Hyllplan ska slipas och målas (varför göra det enkelt för sig liksom 😉 men jag gillar inte fanér så då blir det att måla lite), kuddfodral ska sys och det ska rensas och organiseras. Förhoppningsvis är det klart till nästa helg!

Jag tappade en del fart i torsdags em bara… Men sen hämtade söstra mi mig på jobbet och vi styrde bilen hem till mamma och pappa. Då är det skönt att få vara barn och bli ompysslad med god mat och kunna sitta och prata och sippa på ett glas rött.
Vill inte gå in för närma på vad som hände med det var en sak på jobbet som gjorde mig väldigt ledsen, upprörd, förödmjukad och förolämpad. Inte kul alls…
Och jag blir lika förvånad varje gång hur människor kan bete sig mot varandra ibland. Respekt och empati är tydligen inte alla förunnade att känna.

Nu ska jag låta helgen göra sitt och samla kraft igen.

Vet ni, söstra mi och jag ska åka till “Den stora Bloggdagen” I Stockholm den 4 maj! Det ska bli supermysigt och kul! Verkligen något att se fram emot nu 🙂

Önskar er alla en superfin lördag!

♥ Kramelikram Anna ♥

6 thoughts on “Inte bara vitt….

 1. Hej Anna!
  Åh, så fint på din köksbänk! Jag måste säga det igen, att jag diggar verkligen er köksfläkt! 🙂 Hoppas att du känner dig bättre nu, tänk vad folk kan vara klumpiga o såra emellanåt! Hos mig är det lördagsmys mest hela dan, kurerar mig efter en riktig influensa. Ha det gott! kram Jenny

 2. Hej! Du har mycket fint i köket! Ja, det är aldrig okey att behandla andra illa!
  Önskar dig en skön söndag!
  Kram Sirpa

 3. Jättefint du har i köket, och korgen var snygg! Roligt med hänget också!
  Härligt att solen skiner på er, det ger energi inför nya veckan.

  Ha det gott, och tack för fina hälsningen inne hos mig!

  Kram
  Pernilla

 4. Bettan

  Super fint! 🙂

  Hoppas allt känns bättre nu!! Fy så tråkigt! Så onödigt!!!

  Styrkekramar Bettan

 5. Jag kan förstå hur du kände dig…ibland undrar man hur en del är funtade. Att såra, förnedra…att helt sakna empati. Har också i mitt yrke varit utsatt för en hel del…men man får ett extra lager skinn genom åren och synen på människan förändras. Vi har det väl för bra i detta landet, en del skulle nog behöva ut och SE hur det verkligen kan vara..och framförallt så förlorar de mest själva på att bete sig som de gör..de har väl inga liv utan måste spy galla på oss andra som har liv:))
  Kul att ni ska till Stlhm och blogg-vad-det-nu-var..har du vunnit något? Å en liten fråga..vad är Margaretas i Hovmantorp för butik?? Gammalt nytt? Åker förbi ibland när jag jobbar i Växjö..kanske ska svänga in där..
  Ha det gott
  C
  Ps. Ja, dottern o hennes sambo hade en bra sem, men en vecka hade nog räckt tyckte de.

Comments are closed.