Boa Vista, Kap Verde Februari 2013

Kap Verde_1

 

 

Boa Vista, Kap Verde taget från planet.Kap Verde_2

 

 

Hotellet

Riu KaramboaKap Verde_3

 

 

Sal Rei, “staden” på Boa VistaKap Verde_4

 

 

Inne i Sal Rei på utflyktKap Verde_5

 

Tyra åt obsena mängde glass hela veckan:-) Ni ser väl hur glassen matchar hennes blus;-)Kap Verde_6

 

Innan middag…Kap Verde_7

Kap Verde_8

 

En kväll gjorde Tyra och jag manikyr. Kap Verde_9

 

Tyras tjusiga naglar

Kap Verde_10

 

Jag gjorde en klassisk fransk manikyr jag;-)Kap Verde_11

 

Utflykt med katamaran Kap Verde_12

Kap Verde_13

Kap Verde_14

 

När vi kom tillbaka från katamaranturen hade fiskarna precis kommit in med sin fångst.Kap Verde_15

På kvällarna var det underhållning, vi var där två gånger och såg när de skakade rumpa som tusan:-)Kap Verde_16

 

Sista kvällenKap Verde_17

Kap Verde_18

Kap Verde_19

 

Heeeej på Er!!

Min dejt med tvättstugan är långt ifrån klar, jag har en del högar kvar och sen ska alla necessärer också tvättas. Men jag har kokat borstar och sminkborstar, skurat badtofflor med klorin och torkat av allt som inte går att tvätta med sprit.

Manisk var ordet det vet jag, men har man blivit instängd i ett sjukhusrum i fem veckor utan att få gå ut utan munskydd, handskar och hela tiden sprita sig så sätter det sina spår…;-)

Så himla typiskt att det inte går att ladda upp bilder i råformat… Jag har en himla massa jättefina bilder på stranden och vattnet, men WordPress vill inte ladda upp de filerna. Jag skall ta detta med min support när han kommer hem ikväll;-)

Ha ha ha, tralalalalalala jhag fixade det!!!!!! Tack Google min vän:-)
Så här kommer lite riktigt bilder från den “stora” kameran.

Natirligtvis har vi haft det bra, dock kommer vi inte åka på Blue Village och All-inclusive fler gånger, det var inte vår grej. Se kom vi även fram till att vi gärna skulle vilja ha resesällskap nästa gång vi åker nånstans:-)
Meeeeeen, nu har vi ett hus att ta hand om och fixa med så om det inte regnar sedlar inatt eller den närmsta tiden så lär det ju dröja;-)

Ikväll har jag planerat en Alla ♥ Middag till mina två ♥ då vi var sååååååå trötta igår. Vi landade kl 04.00 i onsdags morse i Stockholm opch sen hade vi 5 timmar i bil innan vi var hemma på det. Så det hade inte blivit mycket sömn för nån av oss så det ska bli sköööööönt att sova ut imorgon:-)

I helgen ska jag ta mig tid att kika in till er och se vad ni har haft för er medans vi pimplat drinkar och jäst i solstolen;-) För när vi var borta stängde vi av allt. Skickade nått SMS hem så att de visste att vi levde, resten har vi hållit för oss själva 🙂

♥ Kramelikram Anna ♥
Kap Verde_20

Kap Verde_21

Kap Verde_22

Kap Verde_23

Kap Verde_24

Kap Verde_25

 

Kap Verde_25

Kap Verde_26

Kap Verde_27

Kap Verde_28

Kap Verde_29

Kap Verde_30 Kap Verde_31 Kap Verde_32 Kap Verde_33 Kap Verde_34 Kap Verde_35 Kap Verde_36

Kap Verde_42

8 thoughts on “Boa Vista, Kap Verde Februari 2013

 1. Jätte härliga bilder vännen !!!!
  Ser då underbart ut att få gå tunnklädd och i sol brillor :))
  Och lite galet är det nog att sprita allting ;))))
  Du har väll sett bloggdagen i Stockholm den 4 maj !!!!!
  Klart du ska med :)))))

  Kram Thess

 2. AC

  Helt underbart. Tack för bilderna, nu fick vi också vara med lite grann.
  Ha en nu en skön fredag hemma i Svedala.
  kram
  AC

 3. Så härliga bilder o va fin du är vännen!
  När jag ser bilderna längtar jag såå efter att få ta på mig lite mer våriga färger/kläder!

  Trevlig helg!

  Kramar Liza

 4. Hej vännen!
  Ååå anna vilka bilder!
  Ni är så himla fina alla 3 och vilket ställe!! Såå himla fint!
  Ujujuj vad man längtar utomlands nu.
  Lite sugna är vi maken och jag på att ta en kortresa då vi har bröllopsdag.
  Nu känns det ok att åka utan barnen eftersom vi bokat Thailand i höst.
  Annars känns det konstigt att åka utan dem.
  I kvällkommer min höggravida systerdotter med sambo hit och äter Tacos.
  Det ska bli så mysigt! Hon är bara 8 år yngre än mig och hennes sambo bara 3 år yngre så vi är nästan jämngamla han å jag. Hur som helst så är Anna o jag mer som kompisar fast jag är hennes gamla moster…haha..
  De har haft JÄTTE svårt att få barn och Anna var nära att stryka med eftersom de använde smutsiga instrument då de plockade ägg från henne. Skadad äggledare och 2 ambulansfärder och nära döden blev resultatet. Så du kan tro att alla blev förvånade då hon sedan blev gravid på helt naturlig väg. Nu är hon i v 35 och nedräkningen har börjat…;)
  Vår Rasmus har ondare nu efter sin operation…stackars lille plutten.
  varje dag får vi åka till vårdcentralen för att såret ska tvättas. det får inte läka för snabbt så de “tvättar” bort sårskorpan varje dag och det gör jätte ont…huuu…jag ryser..
  Hoppas din innebandylirare kommit hem nu så du får korka upp snart..;)
  Här är det jag som jobbar i “mammataxin” i natt. Kajsas skola har nattlandbandy.
  Ett roligt jippo som är tradition på skolan. Det var det redan på min tid och jag minns hur otroligt kul vi hade. Finalen går kl. 04,00…hmm vi får väl se om hon orkar stanna så länge.
  Jag mumsar godis o myser framför brasan just nu men ska nog också gå och ta tag i kökssysslorna så våra gäster får mat direkt då de kommer..;)
  Kraaaaaaaaaaaaaam
  Katarina

 5. Så härligt det ser ut!!
  Snart är det sand mellan tårna för mig med, fast nere i Asien…
  Kan tänka mig att du kom hem som ny, för det såg så skönt ut!

  kraam

 6. Hej vännen!
  Åh vad kul att få se lite kort, förstår att ni haft det härligt med sol värme bad och mycket glass å god mat:)
  Så mysigt att fira lite alla hjärtans dag idag. Hoppas du får ta igen dig med lång sovmorgon imorgon.
  Krama, Jennie

 7. Vilken himla fin familj och vilka fantastiska bilder!!!!
  Vilket otrolig upplevelse och vilken härlig resa!

  Kram
  Petronella

 8. Så underbart det ser ut! Jag längtar verkligen till det går att vara mer lättklädd här hemma. Och gärna en solsemester innan dess… All-inclusive var inte vår grej heller. Jag förstår att många tycker det är smidigt, men det blir aningen trist.
  Verkligen kul att se fina bilder från er resa. Kram kram.

Comments are closed.