Vart tog den vägen?…

Idag kom ett nytt nummer av Isabellas i brevlådan….

Heeeeej,
Sätter mig ner en stund med suddiga ögon och funderar på vart den tog vägen?…
Energin alltså. Det där januarisprittet som så många andra lyckats drabbats av. Själv känner jag mig som om någon slagit mig hårt i huvudet och satt ett filter framför ögonen…
Tog mig därför en sväng till Blomsterlandet efter jobbet för att köpa lite tulpaner till dukningen imorgon och hoppades på inspiration. Men HU så tomt det ekade överallt!
Men det är klart, hur sjutton skulle de haft tid att plocka fram en massa inspirerande vårinspiration redan??? Jag förstår inte hur jag tänkte egentligen.
Knappt är julen slut förrän man vill “fräscha till” sitt hem med krispiga vårlökar…

Vi har det riktigt grått hos oss, snön har smält bort och kvar finns bara några högar täckta med smutsigt grus… Nääääää, hellre hade jag sett lite fluffiga dunbollar falla från skyn och lägga sig som en mjuk vit vacker matta över marken….

Men nu ska jag dyka ner i nya numret av Isabellas (om jag ser något vill säga så suddig som jag är i blicken) och låta mig inspireras av dem!
Imorgon blir det dukning på temat iaf, det är liksom halva nöjet med en middag tycker jag! Två riktiga fynd har jag gjort idag som skall dekorera bordet. Blev så inspirerad av min systers vackra nyårsdukning:-)

Sköt om Er!

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Vart tog den vägen?…

 1. Hej Anna!
  Ser ut som en riktigt inspirerande tidning 🙂 Finns den att köpa i vanlig affär?
  Jag känner igen mej i det du skriver om att tappa energi. Allra helst när vädret är grått och tråkigt. Håller tummarna på att solen tittar fram till helgen 🙂 Ta hand om dig! Kram

 2. Här är det också grått…
  Snön är nästan helt borta, så det känns som vår.
  Men så vet jag att det säkert kommer komma mer snö både februari och sen igen i mars innan det blir vår på riktigt. Vi blir alltid lurade på våren 😉

  Har din syster någon blogg?
  Blir nyfiken på nyårsdukningen 🙂
  Dukar du för något särskilt firande?

  Kramar Frederica

 3. Ja min energi packade jag nog in o gav bort i julklapp, för borta är den, men lite vårliga tulpaner piggar alltid upp. Skall bli spännande att få se din dukning. Kramisar Tina

 4. Håller med dig, snö vore trevligare än det här gråa trista vädret.
  Min energi tog oxå slut hux flux, förutom att jag gör sådant jag tycker är kul:) endast det räcker krafterna till, så hoppas jag någon annan gör de tråkiga sakerna åt mig hi hi.
  Kram

 5. Så fin bild på er i det förra inlägget.
  Här har vi snö och visst är det att föredra när det är vinter. Men lagom är bäst! Vill du kanske att jag skickar lite? 😉
  Hoppas du får massor av inspiration av den där tidningen som verkar vara en riktig gobit 🙂
  Kram

 6. Jag har också börjat året med att känna mig tom på energi :-(. Men blommor och härliga tidningar är ju bra sätt att tanka energi på :-).

  Ha det gott! Kram Jennifer

 7. Hejsan!
  Visst hade det varit roligare med lite fin vit snö och inte detta grå smutsiga väder.
  Jag var oxå och skulle köpa blommor men kom endast hem med murgröna, mer skulle komma nästa vecka sa de.
  Ska bli kul att se hur du ska duka ditt bord, visst är det halva nöjet :).
  Ha en fin helg, kram Ing-Britt

 8. Ja, jag undrar faktiskt också vart den tog vägen? Jag vaknade för en stund sedan med både smink och kläder på! Jag som egentligen borde jobbat igår kväll somnade vid nattningen av barnen, inte helt ovanligt för visso.

  Det numret ska jag köpa, blir glad bara av att se framsidan.

  Ha en fin dag. Kramar Therese

Comments are closed.