17 thoughts on “Världens bästa Tyra 8 år!

 1. Bettan

  Åååå grattis finaste Tyra!!! :)) Så mycket vi har att fira du och jag vännen denna januari månad!!! Jag glädjs med dig!!! :)))

  Kraaaam Bettan

 2. Hipp hurra för den sötaste Tyra som finns!
  Nu rinner mina tårar för jag läste ditt förra inlägg…
  Jag kan heller inte förstå….
  Men som du själv skriver…det fanns någon mening med det med..;)
  Tänk vilka minnen man har va…från förlossningar…
  Jag hade ju med en otäck upplevelse…men det är liksom bortbleknat nu…nu minns jag mest bara den fjuniga bulliga lilla babyn jag fick som tack för besväret..;) å andra sen…då gick det ju som en dans..;)

  Nu tar jag helg…sååå skönt! Började så fint att damma där nere å tänkte på dig…hihi…såg framför mig hur du susar fram med damtrasan så där effektivt som bara du kan…(men ni har ju såklart kalas)…men icke…trots vatten i glaset slutade det med att jag ägnade en massa tid åt att flytta på ljusstakar o krukor…suck…så typiskt mig….Tänker jämt att jag ska städa först..så det blir gjort..å sen göra det roliga omflyttandet…hmm..det funkar sällan.
  I helgen är det dags att ta upp målarpenseln igen o på lördag ska jag på pubben med mina båda systrar..blir mysigt!
  Kram vännen o hoppas lilla sessan är nöjd med sin dag.
  Katarina

Comments are closed.