Vad ska vi göra nu mamma??

“Fota älskling, vi ska ner till hamnen och FOTA!!”
“Mamma, du är lite galen… 😉 Du fotar som hon fotografen på bröllopet mamma!:-)”

Heeeeej på Er!

Det gäller att ta vara på de där solglimtarna. Vi kom hem vid tre tösen och jag och då hade vi ca 20 min sol att ta vara på, sen börjar den gå ner…
Man måste vara lite galen ibland, men så härligt det är med bilder ändå…
Och nog värmer det en mammas hjärta när ens dotter tycker att man fotar som en fotograf, men oj oj där ligger jag i lä alltså;-)

Den sköna helgen närmar sig hörrni! Och imorgon är det näst sista fredagen som jag jobbar på ett tag. Kommer vara ledig på fredagar iaf fram till sommaren 🙂

Nähä mina vänner, det är ju torsdag idag och då städas det ju i Ekenäsliv! 😉

Ha en skön kväll!

♥ Kramelikram Anna ♥

12 thoughts on “Vad ska vi göra nu mamma??

 1. Tina

  Vilka vakra vinter bilder på er och nere i hamnen. Det gäller att ta vara på solglimtarna när de väl kommer! kram till er!

 2. Hej!
  Tack för grattisönskningen!
  Vilka vackra foton du tagit en så fin vinterdag! Visst är det skönt med helg, jag har bestämy mig för att sova lääänge 😛
  Ha de fint!
  Kramar

 3. Å hej söta snygga bönan!
  Jösses alltså!!
  Vilka bilder…
  Magiska allihop…
  Å jag ler åt att Tyra så offta har gosedjur med då hon blir fotad..
  Min lilla stumpa hade en kanin..”Ninis”..som hon fick då hon var 1 vecka gammal..den hängde med ända tills gosedjursåldern tog slut och lite till…nu ligger hon bortglömd på vinden..I alla fall så skulle Ninis med öööverallt och himmel om hon glömdes..ujujuj…det såg vi allt till att hon inte gjorde…särskillt storebror höll koll på henne…hihi…han visste vilket liv det blev om Ninis inte var med…
  När jag ser Tyra med sina gosedjur blir jag så påmind om det där..;)
  Va skönt att du snart blir ledig på fredagarna.. Vardagslyx..;)
  Jag ska städa, träna och handla i morgon har jag tänkt. Så ska vi gratta lilla mamma som fyller 71 i morgon. På lördag är jag bjuden på tjejfest. Snittar och bubbel blir det..;) På söndag fyller min syster så då blir det mer kalas..
  I dag Anna när jag kom hem höll min loppa på å städade…ååå då svämmar ju mammahjärtat över….den ilskna tonåringen börjar försvinna mer och mer och VÅR Kajsa börjar komma tillbaks igen…humöret är oftast på topp nuförtiden så det finns hopp..;)
  Jag kom av mig helt och valde att umgås med henne i stället för att städa..
  Haha..eller umgås..Nu sitter vi framför tv´n..jag med datorn i knät och hon med sin telefon i handen..fast vi pratar ju förstås och skrattar o hon avbryter mig var 5.e minut för att visa någon rolig bild hon sett osv..;)
  Maken kom hem sent igår och i natt bor han borta igen…fast nu är han på roligheter..;) Jag ska försöka komma i säng i tid för jag börjar få huvudvärk..tror jag har druckit för dåligt..
  Kram till dig vännen!
  Katarina

 4. Härliga bilder du tagit:) Här har minsann inte varit någon sol idag.. Längtar lite efter den nu faktiskt.
  Ha en fin kväll.
  Kram Jennie

 5. Härliga vinterbilder hos dig! Om några månader går ni barfota där, svårt att tänka sig nu!
  Dags för soffhäng innan John Blund. 🙂
  Kram Jenny

 6. Jätte fina bilder vännen .
  Vad var det optik mannen köpte?
  Ja nu får man ligga i för att hinna fota något överhuvudtaget.
  Hoppas att vi alla får en skön fredag :))))

  Kram Thess

 7. Underbara bilder! Ja det gäller att ta tillvara på ljuset.
  Tycker så mycket om dina flätor, visst kallas de Margareta-flätor eller liknande? Kanske ska prova jag med?

  Kram på dig.
  Älskar din positivitet!

Comments are closed.