Vad ska jag skriva om idag då…

…kanske något om mitt, förlåt VÅRT kök?? Det är iaf här hyllan ska vara sen. Ur den synvinkeln behöver det bli lite mildare på paps kan stå ute och såga, men annars kan jag ju vänta;-) Den som väntar på något gott sägs det ju!

God kväll vänner!

Måndag kväll och jag har landat på rumpan jag… Tvättmaskinen igång och diskmaskinen likaså. Sen tar liksom energin slut just nu. Vill, vill, vill, men får liksom inte tummen ur. Vill måla, men orkar inte… Tror att mina energidepåer behöver fyllas på. Tur den är inom räckhåll nu då;-)

Jag vet inte om det är nån slags fas jag går igenom (kris låter så dramatiskt;-)) men jag har sån enorm känsla av att jag vill göra något viktigt för världen. VAD kan jag göra som känns gott i mitt hjärta om kvällen? Att ha spelat en roll, att ha bidragit till nån annas välbefinnande… Att ha gjort avtryck… Ja, det är så galet flummigt och stort så det är svårt att förklara. Kanske kommer det till mig precis som för Dr. Snuggles?? Och då slår det gnistor *ha ha ha*

Funderar du så där ibland?

♥ Kramelikram Anna ♥

8 thoughts on “Vad ska jag skriva om idag då…

 1. Jag tänker på sånt varenda dag… och vet du, det är inte så svårt att bidra till nån annans välbefinnande! Du gör det säkert varenda dag redan hemma, och ta dig en titt ut i världen så finns där massor som behöver hjälp…Anna 🙂

 2. Hej vännen!

  Jag är världsförälder och det känna gott i själen även fast mm såklart skulle vilja göra mer, men det är ju det där med tid också… Det finna ju så många som behöver hjälp på olika sätt så du kommer säkert hitta ditt kall snart:)

  Skönt och komma bort till solen och värmen snart va?;) Är inge avis alls:) Men unnar dig såklart allt, det är du värd!
  Vet du, när ni kommer hem sen så ska vi kolla på ett datum i vår för en Stockholmsresa, vore så kul att ses snart fina du!

  Stor kram på dig vännen, du vet väl om att det är kramens dag idag?:)

 3. Hej där!
  Tycker nog allt du ska göra dig några semlor så har du något att äta på medans du tänker ut vad du ska göra för något:0
  Formex mässan är bara för branchfolk, tyvärr.. men jag har tur och har en man som är egenföretagare inom trädgård m m..så jag har tur som får åka men det var första året till stockholm i år:)
  Ha det så gott, sitt kvar i soffan och njut nu.
  Kram Jennie

 4. Haha..hej sötis..
  jag ska också just ner o hänga en tvätt..sedan ska jag hoppas i säng..
  Jodå tack jag mår faktiskt bättre. det blev aldrig någon magsjuka men nåt var det.
  Sonen har haft precis samma symptom…knepigt!
  M ringde o sa att han inte ligger borta i natt utan kommer hem…tjooohoo..
  härligt eftersom han åker på onsdag igen.
  Kollade du baggegalan?
  Jag brukar inte se men nu har jag suttit här o glott..
  Hasse alfredssons anförande gjorde ju hela kvällen…haha…

  Klart du ska göra något stort gumman. Jag förstår mycket väl din känsla..
  Man kommer ofta till en punkt då man känner att man vill att ens arbete ska vara något mer än bara en inkomstkälla…man vill göra skillnad och känna att man gör något bra.
  Jag skulle fortfarande vilja bli hemmafru..;) Baka kakor och leka i sandlådan med barnen…fniss…fast sandlådan är ju bort forslad sen flera år och barnen är ju inte små längre…..
  Ha det gott gumman o tänk snart åker ni!! Åå så härligt det blir med lite sol o värme…lata dagar o god mat..;)
  Kram Katarina
  Nu glömde jag ju…
  Ditt…fniss…ert kök är helt underbart! Det kommer bli hur fint som helst med en hylla där sedan..;)

 5. Så fint du..eeum NI ..har det i köket 🙂
  Den där bakmaskinen hade passat perfekt hos mig! Önskar mig en i födelsedagspresent, men nu får nog självrisken på datorn gå före 🙁 😛

  Du förgyller ju livet för oss i bloggvärlden redan? 😉 Och säkerligen för din familj!
  Förstår att du tänker så ibland, de gör jag med. Tänker ofta på fattiga länder, som när vi slänger rester..sitter kanske inprintat från fröknarnas “tänk på barnen i Afrika”. Och sen är tankarna i full gång.
  Något som lindrar är att göra något litet extra för någon du tycker om 😉 För det räcker! Ingen kan ensam ändra på allt den vill..
  Att du ens tänker tankarna om att få göra något speciellt, tycker jag är stort. Allt för många tänker på sig själv..
  Lite rörigt inlägg men skriver från mobilen då det absolut inte gick att komma in på din sida vid dator?

  Ang mina utslag så kan jag erkänna att det med största sannolikhet är pga stress. Det är inte första gången jag drabbats sen jag blev “stresskänslig”. Önskar kroppen kunde förvarna om en krasch på ett bättre sätt, för detta slår ju också ut mig, även om det är mest fysiskt…
  Och att jag kunde varva ner utan att ta på mig mer jämt? Hur kul det än är. Ond cirkel för en person som gärna vill göra ALLT på samma gång 🙂
  Ännu mer babbel märker jag..

  Tack för din omtanke i kommentaren! Värmde! 🙂
  Kramar

 6. Bra tanke Anna…känner igen tankarna. Själv har jag flera gånger rest, främst till Afrika, packat väskan full med kläder och skolmaterial. Haft med mig någon av mina döttrar och gjort vad vi kunnat samtidigt som vi reste och var ute på äventyr. Det blev en förståelse för andra människor och kulturer för mina döttrar också. Har även haft samarbete med en afrikansk familj, de gjorde armband, jag sålde och skickade ner pengar. Så man kan göra lite, inte hjälpa alla..men några.
  Kram
  C

Comments are closed.