Rosa piggar upp…

Näst efter vitt är rosa definitivt min favoritfärg…

… så några rosa små primula fick följa med hem när vi “ändå skulle köpa mjölk”… och tidningen Jeanne d’Arc Living som jag tycker är så mysig…

…även på linneskåpet har en rosa primula tagit plats...

Go’ eftermiddag!

Det här grå som fortsätter råda kan nästa ta lite knäck på en. Därför gäller det att pigga upp sig själv och vad är då bättre än lite nya blommor! Alla trista hyacinter som nu givit upp har hamnat i en påse i hopp om att komma i jorden till våren, man måste ju försöka eller hur;-)

Sista lediga dagen idag och överhuvudtaget är nu alla sötebrödsdagar över. Inga fler låååånga sköna sommarledigheter då tösen min fyller 8 år på torsdag. Alla föräldradagar är ett minne blott och man ska nu ha semester som “alla andra”…. Jag vet att jag har haft en himla förmån och kunnat vara hemma med min tös så mycket och därför känns det faktiskt ganska vemodigt att det är slut med det nu… Kanske därför det känns extra tungt att ta sig an ett nytt år??

Nu ska vi iaf göra lite fruktsallad och kolla på Bernhard och Bianca!

Vad gör DU för att pigga upp dig själv när det är grått och trist ute?

♥ Kramelikram Anna ♥

18 thoughts on “Rosa piggar upp…

 1. AC

  Rosa tulpaner är verkligen lovely!!!
  Jag har fått mani på att åka skidor. Så det gör jag för att pigga upp mig själv. Sen byter jag plats på lite grejer, piggar också upp
  Ha en skön kväll
  Kram
  AC

 2. Härligt med lite färg inne nu och fina blommor.
  Jadu, jag ska erkänna att jag slänger mina utblommade orkidéer. Men jag ska försöka hitta en plats här hemma nu och låta dem vila och sen hoppas de blommar om.

  Kram Teres

 3. Svart, vitt o rosa är mina favoritfärger. Tulpaner, färska kryddor på köksbänken o lite nya kläder med färg tycker jag piggar upp i det mörka o trista. Hoppas på lite sol till helgen, det hade varit skönt. Ha en härlig start på veckan. Kramisar Tina

 4. Jag är precis som dig,när det kommer till att pigga upp mig själv då är det à l l t i d blommor jag köper,ju mer dessutom bättre ;)))
  Och primulorna är såå söta men jag tycker att det kan vara svårt att hålla lov i dom tyvärr.
  Hoppas att du får en bra start på jobb veckan trots att det är lite motigt ;))

  Kram Thess

 5. Vad sött med lite rosa blommor, särskilt nu när man städat ut julen 🙂 Jag brukar alltid köpa lite tulpaner för att få lite vårkänsla i huset. Det piggar upp, nu när vi väntar på ljusare tider 🙂 Ha en fin kväll! Kram Paula

 6. Åå så fint du har det vännen!
  Blommor är ett stort behov nu i Januarimörkret…det går lixom inte att vara utan och när man handlar hoppar de lixom ner i korgen helt själva..;)
  Ja du..det r inte lätt då de små börjar bli större…förstår att det känns jobbigt att vet aatt du inte kan vara hemma lika mycket längre….men det kommer gå ska du se o snart snart vill hon i alla fall hellre vara med komisar än med dig…
  Jag har alltid pusslat som en tok med mina jobbtider…då barnen var små hade jag ju syateljé..det var mycket nattarbete för att de skulle slippa vara på fritids efter skolan…tror du de var tackasamma?? Nähä du det var sååååå orättvist att kompisarna fick vara kvar och inte de….fniss…fast jag tror de mått bra av det och vi har många fina minen ihop…
  Vad jag gör för att pigga upp mig…ja just nu hade jag ju bestämt mig för att verkligen gå o lägga mig TIDIGT….men nu såg jag just att det börjar nån ny serie på tv ikväll…får göra mig i ordning i pausen så jag kan skutta rakt ner i säng sen…så ska jag förhoppningsvis pigga på mig…;) SOVA…
  Kram Katarina

 7. Hej vännen!

  Så fint med lite nya fräscha blommor! Håller med om att man börjar tröttna på hyacinterna nu. Till helgen ska jag ta in lite nytt:)
  Nya blommor piggar verkligen upp och det behövs nu för fy va grått det är och jag är så trött, vet inte vad det är med mig, behöver lite sol tror jag:)

  En tur till Ijea piggade också upp mig idag, så mycket fint och inspirerande:)

  Förstår att det känns tungt att alla föräldradagar är slut men det är nog bara och gilla läget tyvärr..
  Kommer bli bra ändå vet du!:)

  Ha det gott fina!

  Kram på dig

 8. Tulpaner är ljuvligt den här tiden..men har inte hunnit köpa några än.
  Klart du måste åka till Butik Norregård, den var väl värd resan dit. men så himla långt bort var det inte..utanför Långasjö. Men vi körde fel, och alla små byar ser ju nästan likadana ut. Skallebo hette det visst. Underbara saker hade hon där..kolla in hos mig så ser du vad jag köpte.
  Trevlig kväll
  C

 9. Rosa är alltid fint och Primula är en favorit. Dock brukar jag ha ihjäl mina ganska snabbt hihi.
  Jag brukar pigga upp mig med en bra bok eller film/ serie. Vi har alltid någon serie vi plöjer igenom så det brukar hjälpa mig.
  Stor kram

 10. Ja verkligen en fin färgklick. Ska ner å köpa mig lite blommor imorgon, torgdag här då:)
  Ja man får vårda sina föräldradagar ömt och jag kan om jag vill vara hemma ett år på heltid om jag vill. Gissa om jag tänkt tanken att säga till på jobbet att, jag tar ledigt ett år nu:) Lockande men jag lägger in flera veckor varje sommar, vid jul, vår och höst:)
  Kram Jennie

 11. haha…jag jag kollar…samtidigt som jag läser bloggar…hmm..så så värst tidigt bir det väl inte för jag har inte gjort mig i ordning än och sally måste få komma ut o kissa..
  M jobbar borta..:(
  Kram kram

 12. Jag gillar verkligen svart och vitt med lite rosa som bryter av. Böt till lite mera rosa i köket så sent som idag och tycker nog att det piggade upp. Annars köper jag gärna lite nya blommor och kanske en ny duk när jag känner att det är dystert.
  Visst kan det vara svårt att behöva lämna barnen på fritids ibland men allt som oftast tror jag att de har det väldigt roligt där, ja nästan roligare än hemma. Där finns ju även de flesta vännerna och så hittar de ju på en massa skoj.
  Ha de gott, kram Ing-Britt

 13. Godmorgon!!

  Förstår att det känns tungt att dagarna är ett minne blott.
  Jag går förtillfället på något som heter vårdnadsbidrag för att kunna spara dagar. Man vill vara hemma så länge som möjligt men ha så mycket dagar som möjligt kvar också.
  Helst skulle man vilja vara hemma jämnt. Iallafall jag 🙂

  Uppiggande med lite rosa i allt det gråa just nu.

  Micke ska ha gips i 3 veckor till. Sen blir det väl minst en vecka eller två efter det med rehab.

  Ha en fin tisdag vännen! Kram
  Kram

 14. Älskar primula, så söta.
  Men bara vågat köpa det en gång….den dog!
  Men kanske skulle våga ge det en ny chans i år. För sötare finns knappt.
  Ha en skön tisdag, Kram Malin

 15. Lantliv i Norregård

  Hej!
  Tack för din kommentar:)
  Vägbeskrivning & öppettider finns längst upp till höger på min blogg!
  Vi har ca 6 mil till Kalmar så det är inte galet långt;)

  Mvh Malin

 16. Ja men ljusa vårfärger piggar upp! Liksom spännande nya recept att laga, bra böcker att läsa OCH tex nya bra serier. Jag tyckte Inkognito var helt ok.

  Kram Mariette

Comments are closed.